Jeg havde bestilt et par sko hos Ashild, men kom desværre til at trykke for hurtigt, så ordren ikke gik igennem. Næste dag fik jeg så en mail om dette, og pengene kom retur med det samme. Dog genbes... Zobacz więcej
Jeg bestilte 2 bh’er. Opdagede bagefter, at der blev opkrævet 60kr i ekspeditionsgebyr. Den ene bh snærer ved skulderen og jeg vil derfor returnere den. Det koster så 59kr til returfragt for 1 bh i... Zobacz więcej
Først kan jeg få leveret i uge 18, næste gang jeg kikker i uge 19 og nu uge 21? Og de har allerede trukket beløbet på min konto. Hvis I ved at levering kan tage 1-3 uger så skriv det på fakturaen så... Zobacz więcej
Har returnerat en vara till bolaget för länge sedan, utgår då ifrån att fakturan makuleras. Nej, här måste du både ha kommunikation med Åshild och Avarda mycket krånglig returhantering och faktura... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg havde bestilt et par sko hos…
Dog genbestilte jeg ikke!
Det er nu ca 1 uge siden, og nu har jeg så fået en besked om at varen er på vej. Det forstår jeg selvfølgelig ikke, da jeg jo ikke bestilte den igen. Jeg skrev så en mail til Åshild, og ringede for at høre hvad det handlede om, men de havde ikke sendt pakken afsted igen, og desuden heller ikke modtaget mailen, nu ved jeg ikke hvad jeg gør, om det er en phishing-mail.
Veldig dårlig kvalitet på kjolen
Veldig dårlig kvalitet på kjolen. Det var så dårlig at det ikke engang var vaskeanvisning på plagget. Så ikke ut som kjolen på bilde. Tok lang tid å få varen også.
Opmærksomhed kræves
Sidst i marts ordre min kone forskelligt tøj hos Åshild - Pakken kommer efter planen ( derfor 1 stjerne ) desværre er ca. halvdelen af indholdet anden størrelse end bestilt - kontakter kundeservice og aftaler at det kan tilbagesendes og rigtigt vil fremkomme, det gør det og alt er fint, indtil 15/7 hvor der dukker inkassobrev op fra Alektum Group med renter og gebyrer.
Det viser sig at der i forbindelse med returneringen er tilbagebetalt for de returnerede vare, dog uden at oplyse os om det.
Sammen med de nye varer påstås det at der er vedlagt faktura, ligesom det påstås at der pr. mail er rykket for pengene 2 gange, hvilket ikke er sket.
Der er godt nok plads til forbedring.
Levering sejler......
Hvis I ved at levering kan tage 1-3 uger så skriv det på fakturaen så man er forberedt på ventetiden. Den anden metode gør bare kunder skide sure og giver jer en dårlig anmeldelse på trustpiolet, det er sku da for dumt.
Alt for dyrt i porto
Alt for dyrt i porto. Skulle bestille et par bukser til min mor. Får ikke set at de skal have 60kr i ekspeditionsgebyr plus 59kr i porto. Hun kunne desværre ikke passe bukserne så hun måtte give 110kr for ingenting. Det er der ikke andre firmaer der gør. Sidste gang jeg har bestilt
Absolutely terrible. Don't buy anything from them.
If I could give less than 1 star I would. The worst service I have ever received online shopping. Stay away! I ordered on 20 November 2022. The shipping kept getting delayed and delayed (Åshild never contacted me once about the delays, never communicated with me about it... I had to check what was happening on their website). I tried to cancel the order over e-mail in the middle of December 2022 because it was supposed to be a Christmas gift and it wasn't going to arrive in time and received no response. Then on 3 January 2023 (more than 6 weeks after I made the order) the money just gets taken out of my account and I receive a notification from Posten that the items are being sent. I can't believe this company is even still in business with this kind of service.
Bestilte mandag og modtog torsdag
Bestilte mandag og modtog torsdag. Jeg er tilfreds.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice, lang leveringstid + de tager 60 kr i ekspeditionsgebyr plus 49 kr i porto for en lille flad pakke og desuden 19 kr for at vedlægge girokort. Det gider jeg ikke !😡😡
Hold jer langt væk!!
Bestilte en bh gennem Åshild og fik ordrebekræftelse på at den vil blive leveret i uge 31. Dagen efter trækker de pengene tiltrods for at varen ikke en gang er sendt endnu. Skrev igen om ikke det var en fejl men nej , det er en ny handelsbetingelse og står på hjemmesiden.
Annullerede ordren så nu må jeg se hvornår jeg får mine penge retur!?! Kan læse at flere har ventet og ventet :-(
Der stod levering i uge 25
Der stod levering i uge 25, men i uge 26 har jeg stadig ikke modtaget pakken med bikinitrusser til ferien i uge 27, for pludselig er de ikke på lager. Det er under al kritik og jeg handler aldring hos dem mere
Har returnerat en vara till bolaget för…
Nej, här måste du både ha kommunikation med Åshild och Avarda mycket krånglig returhantering och faktura betalning.
Rekommenderar inte handel med detta bolag om man måste returnera.
Hvor er jeg træt af at bære deres…
Hvor er jeg træt af at bære deres kataloger til affald, jeg har aldrig bedt om dem! De er addresseret til to tidligere beboere og jeg har ringet til dem vedørende dette!
Nu må det stoppe! 🤬
Nul stjerner!
Jeg har fået en sms om at mine varer…
Jeg har fået en sms om at mine varer bliver afleveret mellem kl.8 og kl.17, ringede til Åsild om ikke tiden kunne blive kortere men nej de vasker deres hænder, ringede til Bring og de kunne hellere ikke hjælpe mig med kortere tid de vasker også deres hænder. Det er sidste gang at jeg bestiller hos Åsild.
Total dårlig kundeservice
Total dårlig kundeservice. Ikke styr over regninger og vil ikke sende konto udtog.
Total fup firma og ubehøvlet kundeservice
De har ikke varene på lager
Jeg har for ca. 2 mdr. Siden bestilt noget tøj og det er stadig ikke leveret men nu har Jeg fået et nyt katalog med de samme to varer som de ikke har på lager
dårlig byttepolitik
jeg skulle have byttet en bh hos åshild det endte med at koste mig ca.800 kr. uden jeg havde fået noget. de påstod, at have sendt mig en fatura, som jeg aldrig have fået, og gav så straffegebyr. desuden sendte de mig første gang en faftura uden girokort, hvor jeg ventede på et girokort.
Snydt til at betale inkasso bøde
Min farmor bestilte varer for 550 kroner. Hun betalte for at få leveret det til døren, da hun ikke er i stand til at afhente selv. Trods det, bliver det alligevel leveret ud til et posthus. Da hun ringer til dem, får hun at vide at de sender en ny og at den på posthuset automatisk vil blive sendt retur og at hun ikke skulle bekymre sig om mere. Hun betalte regningen 2 dage efter det var ankommet. Hun tjekker et par dage efter at pengene er trukket og forventer at alt er iorden. En måned senere modtager hun brev fra inkasso om at åshild har indberettet en ubetalt regning. Dette skyldes så at da de modtager den forkert leverede pakke retur også tilbagebetaler beløbet. Det er min farmor ikke i stand til regne ud og hun ringer derfor til dem, da regningen nu lyder på 680 kr. Da får hun en sur dame i røret der skælder ud og holder fast i at det er min farmors skyld. Og siden de har kontaktet inkasso skal regningen til dem betales og det vil de i hvert fald ikke tage ansvar for. Grundet deres fejllevering, fejl i tilbagebetaling og deres manglende kommunikation mellem afdelinger, skal min farmor nu betale bøden. Mega dårlig service og mærkelig dominerende og skræmmende adfærd overfor ældre kvinder.. kan bestemt IKKE anbefale dette firma!
Leveringstid er fuldstændig urimelig…
Leveringstid er fuldstændig urimelig lang. Bestilt 23/3 og er stadig ikke leveret fuldt.
Håbløst at bestille sommertøj der måske først kommer når sommeren er ovre.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.