You Sure Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Het gaat OM HET kantoortje Breda van Yousure en NH1816, Daar werken incapabele mensen die totaal geen verstand hebben van verzekeringen en de rechten van de klanten. Men communiceert niet met zijn... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Al jaren klant bij yousure. Ben een zeer tevreden klant. Zijn erg professioneel. Een vertrouwelijke en persoonlijke benadering.

Informacje dotyczące firmy

1. Agencja ubezpieczeniowa

Napisane przez firmę

Wij weten hoe ingewikkeld verzekeringen soms lijken. Wij geven je graag advies en kijken samen welke verzekering het beste bij jou past.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 29% z negatywnych recenzji

Klantvriendelijk en pro-actief

Klantvriendelijk en pro-actief

30 lipca 2026

Beste Ronald,

Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn dat onze klantvriendelijke en proactieve aanpak je is opgevallen. We vinden persoonlijk contact en actief meedenken belangrijk. Het is fijn om te zien dat dit ook gewaardeerd wordt.

heel tevreden

gebeld door medewerker om te zien of alle verzekeringen voor mij nog goed geregeld is en bepaalde aapassingen gedaan heel attent.

11 września 2026

Beste Bas,

Fijn dat het telefoontje om je verzekeringen te controleren gewaardeerd werd en dat de aanpassingen naar wens zijn doorgevoerd. We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en staan uiteraard ook in de toekomst graag voor je klaar.

Oceniono na 5 z 5

Prima aandacht, ook na overname

Ik zat bij een tp die door Yousure is overgenomen. Was wel even alert of het goed bleef gaan. De mensen die ik ken zijn nog beschikbaar en de nieuwe mensen van Yousure denken goed met ons mee. We hadden 2 schadegevallen en ook dat verliep prima

7 września 2026

Beste Jo,

Dank je wel voor je review. Fijn om te horen dat je ook na de overname de persoonlijke aandacht en betrokkenheid ervaart die je gewend was. Mooi dat zowel de bestaande als nieuwe collega's goed met je meedenken.

Oceniono na 5 z 5

Janny heeft echt met ons mee gedacht en…

Janny heeft echt met ons mee gedacht en gekeken wat het goedkoopst en het beste is.
Alles uitgezocht en netjes gemaild.
Top!

27 sierpnia 2026

Beste Karin,

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Janny met jullie heeft meegedacht en de tijd heeft genomen om alles zorgvuldig uit te zoeken. We geven je compliment graag aan haar door.

Hele fijne verzekeringsmaatschappij!

Hele fijne verzekeringsmaatschappij. Geven duidelijke uitleg en goed advies, reageren snel op vragen en ondernemen snel actie. Daarnaast ook erg vriendelijke werknemers. Aanrader! - Vestiging Breda

31 sierpnia 2026

Beste Samantha,

Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze uitleg, het advies en de snelle service waardeert. Ook jouw compliment over onze collega's geven we graag door aan het team in Breda. Bedankt voor je vertrouwen.

Oceniono na 1 z 5

Het gaat om het kantoortje Breda

Het gaat OM HET kantoortje Breda van Yousure en NH1816,
Daar werken incapabele mensen die totaal geen verstand hebben van verzekeringen en de rechten van de klanten. Men communiceert niet met zijn klanten, direct of via een tussenkantoortje. Verder is men niet volgens de wet aan het werk.. Ik heb ook al een klacht over dit bureau en NH1816 bij het KIFID gedeponeerd. Over een autoverzekering. Zonder melding of overleg is de premie van mijn auto verdiubbeld omdat er wellicht nog iemand een claim indient van okt 2025 !
zij dienen alle stukken daarover aan de klant/mij te openbaren. Gen melding/mail of telefoontje hierover. Geen antwoord op 23 emails etc..
dus kantoor de Baronie/you Sure Breda en verz my NH1816 NOOIT GEBRUIKEN !

1 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Uitstekende service en deskundig verzekeringsadvies

Wij hebben een zeer goede ervaring met You Sure Wormer. Zij hebben voor ons zowel de particuliere als zakelijke verzekeringen uitstekend geregeld.

De communicatie is prettig, snel en duidelijk en de dienstverlening is zeer goed. Ze hebben alles zorgvuldig voor ons uitgezocht, verschillende mogelijkheden vergeleken en uiteindelijk het beste passende aanbod aangeboden.

Wij zijn zeer tevreden en kunnen You Sure Wormer zeker aanbevelen!

27 sierpnia 2026

Odpowiedź od You Sure

Dank je wel voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je zowel privé als zakelijk zo tevreden bent over onze dienstverlening. We waarderen het vertrouwen dat jullie in You Sure Wormer hebben.

Oceniono na 5 z 5

Snel gerege;d en goed contact.

Snel gerege;d en goed contact.

26 sierpnia 2026

Beste Daniel,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je snel bent geholpen en het contact als prettig hebt ervaren. Daar doen we het voor. Bedankt voor je vertrouwen in You Sure!

Top tussenpersoon

Eduard weet wat hij doet en is zeer vriendelijk. Hij denkt met je mee en zorgt ervoor dat alles snel en goed geregeld wordt!

19 sierpnia 2026

Beste Loes,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Eduard. Meedenken, snel schakelen en zaken goed regelen zijn precies de punten waar we ons iedere dag voor inzetten. We geven je compliment graag aan hem door.

Oceniono na 1 z 5

Over de doden niets dan goeds

Ik krijg nu voor de derde keer een aanmaning. Of ik even voor het komende jaar de inboedelverzekering wil betalen voor mijn vader die al anderhalf jaar geleden overleden is.
Heb gebeld en gemaild. Ja, zeggen ze, er gaat hier iets fout. Maar blijkbaar is het heel moeilijk om iemand "dood" te verklaren in het computersysteem.

6 sierpnia 2026

Beste Bianca,

Dit hadden we beter moeten doen. In een situatie als deze zou je juist niet bezig moeten zijn met aanmaningen voor een verzekering van een overleden dierbare.

Onze excuses dat dit niet in één keer goed is verwerkt. We begrijpen dat het ontvangen van deze berichten extra vervelend en confronterend kan zijn. Bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit onder onze aandacht te brengen. We nemen je feedback serieus en gebruiken deze om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Ben zeer ontevreden

Ben zeer ontevreden. Mijn verzekeragent is overgenomen door Yousure. Daardoor gedwongen klant geworden. Heb negatieve ervaringen bij meerdere afdelingen van Yousure. Heb een compleet verzekeringpakket bij Yousure lopen, groot log bedrijf, geen korte lijnen en loopt vaak over veel schijven. Contact loopt stug, heb wel vaker meer dan 10min aan de lijn gewacht voordat er werd opgenomen, meerdere keren meegemaakt dat ik teruggebeld moest worden. Collegas nemen niet van elkaar over, ik moest vaak wachten op aanwezigheid van een bepaalde collega voor een offerte. Voorlopige dekking voor een nieuwe auto kon op een zaterdag niet worden aangemeld, dat moest zogezegd online, terwijl hun systeem eruit lag. Gevolg was, ik moest gedwongen een 3e verzekeraar benaderen voor voorlopige dekking. Paar weken later voor een andere auto voorlopige dekking aangevraagd, op een doordeweekse dag om 16u ruim 25 min moeten bellen, meerdere keren onbeantwoord gesprek, niemand nam op, daarna via andere afdeling uiteindelijk iemand gesproken die het kon regelen. Voor schade bij diefstal keren ze minder uit dan is bepaald door hun schade-expert, als ik dat aankaart halen hun schouders op, ik moet er zelf achteraan. Je betaald meer dan bij prijsvechters en je zou denken dat je wat service ervoor terugkrijgt, dat is verre van waar.

26 czerwca 2026

Beste Chotto,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het oprecht jammer om te lezen dat je ervaringen met You Sure zo negatief zijn geweest. De voorbeelden die je noemt rondom bereikbaarheid, terugbelverzoeken en de afhandeling van verzekeringszaken sluiten niet aan bij de service die wij willen bieden. Wij zullen dit dan ook intern opnemen, om onze dienstverlening te verbeteren. Mocht je nog zaken willen bespreken, dan doen we dat graag samen.

Blij met Janny de Vries van You Sure

Blij met Janny de Vries als aanspreekpunt. Heeft heldere en doelgerichte communicatie en komt haar afspraken na. Dit in tegenstelling tot diverse andere collega's.

29 lipca 2026

Beste Arie-Jan,

Bedankt voor deze mooie woorden! Wat fijn om te horen dat Janny het verschil voor je maakt met heldere communicatie en het nakomen van afspraken. We geven je compliment graag aan haar door.

reactie

Medewerkster deskundig en to de point.

28 lipca 2026

Odpowiedź od You Sure

Dank voor je review! Mooi om te horen dat je onze dienstverlening als deskundig en to the point hebt ervaren. We waarderen je feedback en helpen je graag weer als dat nodig is.

Oceniono na 4 z 5

Geen overbodige informatie over schade

Geen overbodige informatie over schade. Alleen dingen die afgewikkeld zijn

7 kwietnia 2026

Odpowiedź od You Sure

Bedankt voor je review en feedback. Fijn om te horen dat je de communicatie rondom jouw schade als duidelijk en to-the-point hebt ervaren.

Oceniono na 5 z 5

Vakbekwaam personeel die je op elke…

Vakbekwaam personeel die je op elke manier willen helpen om voor jou het beste eruit te halen. Medewerker zijn erg klantvriendelijk en zetten je niet weg als koe 123.

11 maja 2026

Beste Roy,

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat je onze betrokkenheid en klantvriendelijkheid waardeert. We nemen graag de tijd om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en zijn blij dat je dit ook zo hebt ervaren.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, snel en denken mee voor de meest gunstige polisvoorwaarden / combinatie

16 lipca 2026

Beste Ruud,

Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je onze snelheid, betrokkenheid en advies waardeert. We helpen je graag ook in de toekomst weer verder.

Oceniono na 4 z 5

Vriendelijke en professionele mensen…

Vriendelijke en professionele mensen die op een goede en persoonlijke manier helpen.

1 lipca 2026

Beste Rick,

Wat fijn om te horen dat je onze dienstverlening als vriendelijk en professioneel hebt ervaren. Bedankt voor je mooie woorden en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We helpen je in de toekomst graag weer verder.

Hele fijne samenwerking met Yousure

Hele fijne samenwerking met Yousure, deskindig personeel dat met je mee kijkt wat nou echt de juiste verzekering is in jouw situatie. Ik heb zelf door onkunde een aantal foutjes gemaakt waar zij mij direct op attendeerde. Hierdoor zijn veel problemen vroegtijdig getackeld. Polissen waren binnen no-time gewijzigd en tijdens het proces veel contact (vanuit hun) gehad.

13 lipca 2026

Odpowiedź od You Sure

Dank je wel voor deze mooie review. Goed om te horen dat het contact, het meedenken en de snelle afhandeling hebben bijgedragen aan een prettige ervaring.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor je klaar.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej