ugckursus af Emma Krog-Jensen Recenzje 31

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Den bedste beslutning jeg har taget. Vildt godt og sødt sammenhold på kurset og Emma er bare fantastisk!! Meget professionelt❤️

Oceniono na 4 z 5

Dette kursus kommer omkring alt det nødvendige man har brug for, for at kunne starte op med uge creator i Danmark. Emma er den sødeste coach og vejleder❤️

Oceniono na 4 z 5

Jeg startet hos Emma, 😊 i slutningen af oktober. Og vil gerne være ærlig, når man aldrig har prøvet noget lignende før. Er det utrolig svært. Men Emma/Sille. Er der for at hjælpe, så glæder mig til a... Zobacz więcej

1. Kurs

Napisane przez firmę

Emma er en af Danmarks førende UGC creators og lærer ved siden af sin egen karriere andre danske piger, hvordan de kan gøre det samme som hende gennem hendes online mentorforløb ugckursus. Læs mere på www.ugckursus.dk

4,6

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe anbefaling til Emma og ugckursus.dk

ugckursus.dk og Emma har min største anbefaling❤️

Hvis du har lyst til at starte op som UGC creator eller generelt bare content creator, er det en investering værd. Hendes kursus går grundigt i gennem alle steps fra nybegynder til selvstændig creator. Hun har en rolig og behagelig fremtoning og forklarer både fagtermer, kommer med skabeloner, tips/tricks og er altid til rådighed for sparring.

Udover kurset afholder hun ugentlige Live sessions med forskellige temaer hvor man kan blive klogere på specifikke emner og dykke ned i dem og mulighed for spørgsmål.

1 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Emma er super dygtig til at lære fra sig!🌟

Emma er super dygtig til at lære fra sig! Hun forklarer tingene på en måde, der gør at alle kan være med, og man kan virkelig mærke, hvor meget hun brænder for det hun laver. Hun går altid i dybden og sørger for, at man forstår alt, så man føler sig helt tryg i hele processen.

Kan virkelig anbefales, hvis du vil lære og få succes med UGC!🌟

28 stycznia 2025

God værdi for pengene :)

Emma er meget dygtig og velformuleret i hendes kursus, og hun går meget i dybden med det hele.
Man har de bedste forudsætninger for at kunne komme videre med UGC efterfølgende.

14 października 2024
Oceniono na 5 z 5

En klar anbefalning herfra!

Jeg startede på dette kursus med absolut 0 erfaring, og ingen viden om emnet, men det har vendt sig 180 grader nu!
Emma har virkelig været god til at gå i detaljer med absolut alt. Alle emner, eller spørgsmål man kan have til UGC har jeg fået svar på, og endda meget mere. Udover alt UGC, har jeg også fået lært meget om forretningsverden og generelt om det, at forhandle.
Jeg vil klart anbefale Emma´s kursus til dem som overvejer UGC, eller generelt marketing på SoMe.

3 października 2024

Kæmpe anbefaling!

Som tilmeldt på Emmas UGC kursus har jeg lært ufattelig meget, og følt mig taget godt i hånden. Emma er altid klar på at svare på spørgsmål, hendes videoer er velformulerede og indeholder enormt meget viden. Kæmpe anbefaling fra mig af 🙏🏼

1 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Vi som Marketing Bureau har haft stor…

Vi som Marketing Bureau har haft stor success ved at være en del af Emma's kursus i og med at vi kan komme direkte i kontakt med UGC creators, der kan hjælpe os med at producere videoer til vores kunder. Den viden eleverne får omkring at producere UGC fra Emma kan jeg som bureau ejer stå indenfor!

Jakob Kjems Lyngvad
Founder, OptimaOne Marketing

19 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Ingen spørgsmål er for dumme!

Emma's UGC kursus har min største anbefaling!

Jeg kom til Emma med nul erfarring med ugc, men Emma tog mig ind og har sidenhen guidet mig og inspireret mig til at følge min drøm om at arbejde med content.

Hele kurset er bygget overskueligt op, det er lærerrigt og så taler Emma på et niveau, så alle kan være med! Og hvis man er tvivl, så er Emma lettilgængelig og ingen spørgsmål er for dumme!

Emma's enorme viden på området har givet mig så meget læring og motivation, så jeg sidenhen er gået selvstændig og løbende bliver tilbudt attraktive arbejdstilbud - alt sammen takket være Emmas gode råd og ideer til hvad jeg skulle gøre den gang jeg startede

ugckursus.dk er det perfekte sted at starte, hvis du også drømmer om at leve af at være kreativ!

8 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Har været SÅ glad for Emmas hjælp!

Har været SÅ glad for Emmas hjælp!

Jeg har længe gået med drømmen om at tjene penge gennem min Pinterest profil - har dog ikke vidst, hvordan man gjorde!

Efter jeg købte mig ind på ugckursus.dk har jeg virkelig fået en større forståelse for personlig branding og, hvor vigtigt det er, at jeg prissætter mig rigtigt.

Det har resulteret i 1 million månedlige visninger på min profil og de første samarbejder lukket.

Derudover er Emma bare utrolig god til at lære fra sig!

Så en kæmpe kæmpe anbefaling herfra!

28 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Ugckursus.dk er den bedste investering…

Ugckursus.dk er den bedste investering jeg har lavet! Emma er sindsygt dygtig og man bliver virkelig taget godt imod! Om man har nul erfaring, lidt erfaring eller mere erfaring, er kurset den oplagte mulighed til at lære meget mere!

Kurset er bygget nemt og overskueligt op, og der ligger en masse virkelig gode, overskuelige og brugbare skabeloner derinde!

Derudover, er Emma nem at komme i kontakt med og ingen spørgsmål er for dumme!

Jeg kan ikke andet end klart anbefale kurset til enhver der overvejer at starte UGC!

26 sierpnia 2024
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej