Bestellen via de site ging goed. Miste wel de pasvormomschrijving van de vest. Het afleveren is goed gegaan. Alleen miste ik een mail van DHL dat het in mijn brievenbus paste en dus niet meteen daar h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Du milde... Saint Tropez's chancer for at overleve som netbaseret handelssted, er vist rigtigt dårlige. Bestilte for mere end 2 døgn siden 2 cardigans. Modtog derefter autosvar, der bekræftede ordren... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Som mor til 4 med job handler jeg efterhånden mest på nettet. Var under tidspres, men fik fantastisk kundeservice i denne butik på Strandvejen af to supersøde og kompetente piger. Gik hjem med bukser... Zobacz więcej
Saint Tropez blev grundlagt i 1986 som et dynamisk high street-fashionbrand i kystbyen Hornbæk, ofte omtalt som Danmarks svar på Saint Tropez i Frankrig. Vores kollektioner er designet til kvinder, der er unge – eller unge af sind – og som ønsker at føle sig styrkede gennem det, de har på. Silhuetter, pasformer, materialer og farver er nøje udvalgt for at inspirere hver enkelt kunde til selvsikkert at udtrykke sin personlighed. Vi mener, at mode skal føles lige så godt, som det ser ud, med ubesværede styles, du vil elske at bære hver dag, og priser, der overrasker positivt. Saint Tropez tilbyder en komplet garderobe af alsidige styles – fra sæsonens statement-items til tidløse favoritter, designet til at blive brugt igen og igen. Med et stærkt fokus på tilgængelig mode fortsætter Saint Tropez med at udvikle sig i takt med den moderne livsstil ved at omsætte trends til kollektioner med langvarig appel. Saint Tropez was established in 1986 as a dynamic high street fashion brand in the seaside town of Hornbæk, often referred to as Denmark’s answer to Saint Tropez in France. Our collections are designed for women who are young or young at heart and who want to feel empowered through what they wear. Silhouettes, fits, fabrics, and colours are thoughtfully crafted to inspire every customer to confidently express their personality. We believe fashion should feel just as good as it looks, with effortless styles you’ll love to wear every day and prices that pleasantly surprise. Saint Tropez offers a full wardrobe of versatile styles, from seasonal statements to timeless favourites designed to be worn again and again. With a strong focus on accessible fashion, Saint Tropez continues to evolve with the modern lifestyle by translating trends into collections with lasting appeal.
La Cours Vej 6, 7430, Ikast, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Rask, enkel og smidig handle opplevelse. Alt fungerte som det skulle, og jeg er veldig fornøyd.

Odpowiedź od Saint Tropez
Så fina koftor och dessutom till bra priser!

Odpowiedź od Saint Tropez
Hurtig levering, nem bestilling og virkelig god kundeservice. Kan klart anbefales.
Pæn bluse som lignede den jeg havde bestilt. Der var lille fejl på blusen, hvilket hurtigt og problemfrit blev klaret af kundeservice. Hvis du vil handle tøj på nettet, så kan du trygt handle her. Fem ud af fem stjerner.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har ikke modtaget min pakke her efter 10 dage

Har betalat men inte fått kjolen, gått 10 dagar

Odpowiedź od Saint Tropez
Jeg elsker jeres strik, bluser og kjoler med trekvart lange ærmer.
God kvalitet til en rimelig pris.

Odpowiedź od Saint Tropez
Es lief alles super. Die Lieferung kam schnell und pünktlich. Die Zahlung war auch problemlos.
Ich habe nichts retourniert, daher kann ich zu diesem Prozess nichts sagen.

Odpowiedź od Saint Tropez
Väldigt besviken! La en nyårsbeställning den 22 december då det enligt hemsidan utlovades säker leverans innan nyår om man beställde innan 26 december! Den 23 december fick jag en bekräftelse att varan var på väg! Den 30 december hade jag fortfarande inte fått min order och kontaktade schenker som sa att varan var bokad men företaget hade ännu inte lämnat ut varan till schenker för leverans! Så där förstördes min nyårs outfit. Jag har sedan dess kontaktat företaget 2 gånger för att häva köpet utan något svar! Jag har förståelse för att det är ändrade öppettider under jul och nyår men dem har trots allt haft 4 arbetsdagar på sig att antingen skicka paketet eller återkoppla till mig som kund! Känns väldigt oseriöst. Fortsätter dem undvika mig så får jag reklamera via banken. Mitt tips är att undvik detta företag och handla någon annanstans.
Uppdatering i ärendet !
Till slut svarade supporten och uppgav att DB Schenker hade tappat bort pallar, vilket orsakat förseningen.
Däremot undvek företaget min fråga om återbetalning, trots att jag skriftligen hade hävt köpet på grund av utebliven leverans.
När jag påpekade detta uppmanades jag att vänta tills problemet var löst, därefter ta emot paketet och själv returnera det för att eventuellt få tillbaka mina pengar.
Detta är enligt min uppfattning inte förenligt med konsumentköplagen, då ansvaret för leverans och återbetalning inte kan läggas på konsumenten efter en giltig hävning.
Jag tvingades därför reklamera köpet via min bank, som omgående gav mig återbetalning.
Denna hantering säger tyvärr mycket om företagets syn på konsumenträtt och ansvar.

Odpowiedź od Saint Tropez
Die Kleidung hat einen sehr unangenehmen Geruch. Riecht sehr nach Chemie. Dass die Rücksendung kostenpflichtig ist, war bei der Bestellung nicht deutlich erkennbar.

Odpowiedź od Saint Tropez
Der blev lovet 1-2 dages levering men der gik 8 dage så blusen kom for sent til det jeg skulle bruge den til😮💨

Odpowiedź od Saint Tropez
Schon vor längerer Zeit habe ich vor Ort einen Pulli von Saint Tropez gekauft. Mit der Qualität bin ich sehr zufrieden. Farbe und Sitz sind immer noch einwandfrei. Außerdem gefällt mir sehr gut, daß sich kaum Pillings bilden, was bei anderen Strickwaren, unabhängig vom Preis, ja meistens sehr schnell auftritt. Deshalb habe ich jetzt das Angebot genutzt und zwei weitere mit einem guten Rabatt bestellt. Die Farben sind sehr schön, die Lieferung erfolgte, trotz Weihnachtsgeschäft, unverzüglich.

Odpowiedź od Saint Tropez
Varan överensstämmer med beskrivningen. Levererades kom snabbt och hade bra pris

Odpowiedź od Saint Tropez
allt har fungerat bra och ett stort plus att ni skickar med returblankett .

Odpowiedź od Saint Tropez
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.