Ik had een trui voor mijn vriend besteld voor z’n verjaardag, helaas las ik daarna pas over de levertijd. Ik had de mevrouw persoonlijk een berichtje gestuurd of er misschien een mogelijkheid was om h... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik zag de reclame op tiktok voorbijkomen en was meteen verkocht! 🤩 Er stond overal op de website duidelijk aangegeven dat de levertijd langer is en de klantenservice reageert overal super snel op! He... Zobacz więcej
Sweaters zien er anders uit dan wat ik geleverd heb gekregen. Maat M valt als een L. Borduurwerk is niet netjes afgewerkt, het hartje heeft happen eruit. Communicatie is erg moeilijk, er word niet g... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Erg mooie matching sweaters met romeinse datum en initiaal. De trui heeft een erg mooie kleur (donkerblauw) en is heerlijk zacht. Borduurwerk is netjes gedaan. Verzending en communicatie ging vlot. Ze... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Online webshop voor kleding en gepersonaliseerde items.
Calshof, 20, 4908 DE, OOSTERHOUT NB, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Ziet er heel mooi uit en de truien zij supeeeer zacht van binnen! Maat S is wel wat groot voor mij maar dat is in de winter geen probleem :)

Odpowiedź od SABEL STORE
Leuke ketting, precies zoals op de site staat!
Ook erg leuk verpakt met een bedankt kaartje erin.
Helemaal blij mee!!
Vandaag de matchende valentine sweaters binnen gekregen. Super leuke en mooie truien! Heel blij mee!
Ik had de bestelling niet goed doorgegeven. De verkoopster was heel vriendelijk door mijn bestelling aan te passen. Echter duurde de verzending wel wat lang, maar dit stond aangegeven bij het bestellen. Ik ben blij met mijn bestelling.
Tijdje geleden een trui besteld en ben erg tevreden met wat ik geleverd kreeg voor de prijs! Ga zeker nog een keer bestellen.
Sweaters zien er anders uit dan wat ik geleverd heb gekregen.
Maat M valt als een L. Borduurwerk is niet netjes afgewerkt, het hartje heeft happen eruit. Communicatie is erg moeilijk, er word niet gereageerd.

Odpowiedź od SABEL STORE
Hele warme en goede trui!!
Ben er super blij mee! Is heel warm en zit heel goed
Heb een mooie kwaliteit trui ontvangen voor een mooie prijs!
Je bent een topper meid! Goede service, leuke producten en snelle verzending.
Super leuke kleding! Goede kwaliteit en ik had het de volgende dag al in huis!
Hele snelle verzending en super aardige meid!! Ga zeker vaker bestellen
Super goede kwaliteit-prijs-verhouding, snelle service & hele vriendelijke eigenaresse! Zeker voor herhaling vatbaar.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.