Kaplan International Languages Recenzje

1. Dostawca kursów językowych
  2. Instytucja edukacyjna
  3. Szkoła języka angielskiego
  4. Szkoła językowa

The world's language school. We believe in the power of language education to build connections, forge opportunities and enrich lives. We offer English, French, and German courses in spectacular locations across the world. Let us help you go further with languages. Now owned by Inspirit Capital. Use of Kaplan brand under license.

Guaranteed Progress with Intensive English Courses

Advance At Least One Level Every 10 Weeks

Advance At Least One Level Every 10 Weeks
If you switch to an Intensive English course of 10 weeks or more, we can guarantee you will improve your English by at least one level of fluency in one of our US, UK, Canada or Ireland schools. If you don't, we'll give even give you an extra four weeks of tuition absolutely free. Terms and conditions apply

Find Out More About Guaranteed Progress at Kaplan!

Have your mind set on coming back? Get in touch for a free consultation, and let's find the right course to continue your journey with English.

Get In Contact Now To Book As Alumni!

Doskonała

4 tys. recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 341

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Naprawde polecam szkole

Naprawde polecam szkole. Nauczyciele i pracownicy szkoly sa jednymi z najlepszych ktorych spotkalem w zyciu. Jestem na drugim kursie i jezeli tylko czas pozwoli, chetnie wroce tu po raz kolejny. Mysle, ze kazdy kto tu przyjedzie poczuje sie wyjatkowo. Jeszcze raz polecam szkole.

3 grudnia 2019

Odpowiedź od Kaplan International Languages

Wojtku, dziękujemy za 5-gwiazdkową recenzję! Cieszymy się ogromnie, że zdecydowałeś się na kolejny kurs z Kaplan i oczywiście zapraszamy ponownie (teraz poszerzyliśmy naszą ofertę o kursy francuskiego, niemieckiego i hiszpańskiego). Życzymy wspaniałej przygody z językiem! :)

Dobra szkola

Dobra szkola. Najlepsza w jakiej bylem do tej pory. Aviation english to raczej rozmowa o lotnictwie niz nauka instrukcji holdingu, zezwolenia na lot czy czytania metaru. le moje doswiadczenie mowi mi, ze gdzie indziej jest dokladnie tak samo, a tutaj chociaz sie staraja. napewno jest to najmniej nudna nauka angielskiego w jakiej bralem udzial. Choc moze to zalezy z jakimi nauczycielami ma sie zajecia

21 listopada 2019

Odpowiedź od Kaplan International Languages

Piotrze, dziękujemy za Twoją recenzję! Cieszymy się, że udało nam się podnieść Twoją opinię o nauce angielskiego :) Życzymy wielu sukcesów z językiem angielskim.

Kaplan Polecam!

Szkola Kaplan jest bardzo fajnym miejscem. Mozna tu nawiazac wiele znajomsci jak i zwiedzic wiele miejsc. Nauczyciele i personel najlepsi na swiecie!!! Polecam jak najbardziej.

15 sierpnia 2019

Odpowiedź od Kaplan International Languages

Dziękujemy za 5-gwiazdkową recenzję! Życzymy samych sukcesów z językiem angielskim.

Bardzo produktywny kurs ze swietna lokalizacja

Zostalem w Los Angeles na 3 tygodnie. Bylem na kursie standardowym i przyznam, ze bylem mocno zaskoczony tym jak intensywny i produktywny sie on okazal. Zdecydowanie czuje ze poprawily sie moje umiejetnosci jezykowe jednak to tez w duzej mierze zasluga tego miejsca i rodziny goszczacej. W samej szkole jest rowniez bardzo przyjemnie, a oferowane zajecia pozaszkolne sa warte sprawdzenia. Na miejscu dostaje sie mnostwo ofert mozliwych wycieczek, osobiscie bardzo polecam San francisco, z racji lokalizacji hotelu w centrum miasta, swietnych przewodnikow i organizacji. Jesli chodzi o umiejscowienie szkoly, mysle ze z powodzeniem mozna powiedziec ze jest idealne. Znajduje sie tuz przy kampusie UCLA, wokol jest mnostwo roznorodnych knajp i restauracji, i jest bardzo dobrze skomunikowana z reszta dzielnic w LA co jest bardzo wazne jesli chodzi o wybor kursu , patrzac na to ze wiekszosc szkol ktore oferuja kursy w Los Angeles, swoje szkoly maja na obrzezach miasta, podczas gdy tutaj codziennie po szkole do 40 minut (to niewiele, zwazywszy na kalifornijskie korki) dojezdalem w wiekszosc najciekawszych miejsc w miescie. Podsumowujac bardzo i zdecydowanie polecam. Jak ktos ma jakies pytania to smialo mozna do mnie pisac na facebooku.

7 sierpnia 2019

Odpowiedź od Kaplan International Languages

Bardzo dziękujemy za tak pozytywną recenzję! Mamy nadzieję, że lepsza znajomość angielskiego szybko zacznie procentować na co dzień :)

KAPlan

KAPlan, to wspaniala szkola! Mozecie ja wybrac bez zastanowienia, lokalizacja jest bardzo dobra oraz rodziny goszczace sa bardzo mile i na 100% bedziecie zadowoleni!

6 sierpnia 2019

Odpowiedź od Kaplan International Languages

Weroniko, dziękujemy za wspaniałą recenzję! Cieszymy się z tak pozytywnego doświadczenia wyjazdu :)

Kaplan - super wybor dla ambitnych

W zaleznosci od czego potrzebujecie sie przygotowac (studia, IELTS) Kaplan oferuje rozne kursy i mozliwosci. Wiekszosc nauczycieli jest bardzo profesjonalna (pisze to z perspektywy nauczyciela - sama jestem nauczycielka w Polsce). Mialam, niestety okazje, przez tydzien uczeszczac do klasy, gdzie nie szczegolnie podobal mi sie poziom nauczania, ale nie mialam problemu zeby zmienic klase. Kadra i obsluga jest zawsze gotowa do udzielenia informacji i porad. Super miejsce dla mlodych ludzi, ktorzy chca rozwijac sie w miedzynarodowej atmosferze. Spotkacie tu studentow z caaaalego swiata.

10 stycznia 2019

Odpowiedź od Kaplan International Languages

Dziękuję za twoją recenzję!

Rozwojowe miejsce zarowno jezykowo, jak i kulturowo

Szkola ta, daje zarowno perspektywe rozwoju znajomosci jezyka angielskiego, jak rowniez nieograniczona mozliwosc poznania wspanialych ludzi z kazdego zakatka swiata!

10 października 2018

Odpowiedź od Kaplan International Languages

Dziękujemy za podzielenie się z nami pozytywnym doświadczeniem z wyjazdu! Cieszymy się, że nasz kurs okazał się dobrą okazją nie tylko do nauki języka, ale także do zawarcia nowych znajomości :)

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (3755 recenzji)