2,9

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Zoek aub een andere garage

Dhr. Klomp gebeld voor een afspraak om naar een Volvo 960 te kijken. Ik kon komen kijken wanneer dit uit kwam en zou bellen wanneer ik er bijna zou zijn. Zo gezegd, zo gedaan en belde om 16:30 dat we ongeveer 17:00 zouden arriveren. Direct merkte ik dat dhr Klomp sterk geagiteerd was waarbij de helft slecht te ontcijferen was. Hij was in ieder geval niet erg blij, omdat zijn zaak om 17:00 sluit.. Dit hoor ik voor het eerst en ging er vanuit dat het prima was, zo lang ik maar belde...

Maar goed, eenmaal aangekomen, liepen mijn vriendin en ik door het eerder genoemde autokerkhof van Autogarage Klomp, naar achteren om de Volvo te bezichtigen. Motor liep niet helemaal goed, maar we dachten dat dit kwam doordat hij zo lang had stilgestaan. We waren evengoed geïnteresseerd, waarbij Fred opmerkelijk direct 2000 euro van de prijs afhaalde, zodat we hem direct en zonder garantie zouden meenemen. Dit hebben we gedaan, maar met mondelinge overeenkomst dat de wagen 100% goed is, naast de zichtbare gebreken. Ik wilde dat de auto geen koelvloeistof zou verbruiken/lekken en ook geen olie. Dit kon Fred bevestigen. We mochten geen proefritje maken, want Fred had wel wat beters te doen en wilde naar huis. De auto hebben wij toch maar meegenomen. Je raadt het al....

Koelvloeistof reservoir leeg na 2.5 uur rijden op weg terug naar huis, motor liep op 5 (van de 6) poten en oliepeil onder het minimum.

We kunnen niks doen, omdat het een "zo mee" prijs was en zonder garantie. Er is immers wat van de prijs af gehaald en dit staat zo op de bon: "Zo mee prijs".

Mijn mening is dat dhr. Klomp van deze gebreken wist, maar dit niet verteld heeft en ik raad iedereen aan, om een andere garage te zoeken.

28 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

We kwamen kijken voor een renault…

We kwamen kijken voor een renault scenic.
Op de foto’s zag hij er heel netjes uit.
We hebben gesproken met de man op marktplaats. Die gaf aan dat alles nieuw was. Toen we bij de auto kwamen zaten er 2 dikke krassen aan de zijkanten. Ook was er niks nieuws aan de auto en niks van onderhoud bekend. Helaas liet ook het dak los. Er liep een jongeren jonge die ons erg netjes hielp. En zich ook verontschuldigde. Maar zijn vader zei gewoon dat we het hadden moeten weten. We hebben 1,5 uur voor niks gereden.
Zie de foto’s advertentie. de auto er echt bijstaat. Erg jammer dat je valse informatie krijgt.

Wij hebben zelfs de oudere man aan de telefoon gesproken en hem duidelijk aan gegeven dat we er ver voor moesten rijden

Ook wij begrijpen dat je voor dit bedrag geen perfecte auto koopt. Maar het verschil op marktplaats en de echte staat van de auto is enorm. Ik raad dit bedrijf dan ook zeker niet aan.

7 grudnia 2024

Horror bedrijf

Dit bedrijf adverteert occasions op oa marktplaats, maar de foto's komen NIET overeen met de werkelijkheid, we zijn wezen kijken en troffen een auto kerkhof aan!
Auto avonturen😵‍💫

Wij gingen gisteren voor een auto bekijken, waar we voorheen 1 wrak dan (maximaal) tegenkwamen....kwamen we nu bij een auto kerkhof terecht; deze garage houder zei nog vol trots dat hij wel 150 auto's had staan....(Op onze vraag waar de Nissan stond)ja, en meer dan staan zullen ze ook niet meer kunnen, de foto's die ik had gezien waren duidelijk van een paar jaar terug en inmiddels waren het hele andere auto's geworden!

Ik had mooie merken gezien(Nissan, Toyota, hyundai etc) en goede foto's (wel een laadklep die nog ontruimd moet worden, maar daarom was die wat goedkoper....toch?)

Nou, deze autodealer is een gruwel, we zagen heel veel roest, beschimmelde stoelen en sturen, een paar wespennesten IN de auto's, werkelijk hele wespen huizen, zichtbaar en zonder schaamte en voor luttele bedragen van 1200 tot 5000€(moet kunnen toch? Wat de gek ervoor geeft)

Er was een auto die een lekke band had(2450€) en een auto die door zijn vooras was gezakt(2650€)een auto zonder schakelhoes(versnellingbak), ook was er een creatieve oplossing voor een autoraam, wat gewoon vervangen moest worden, ze hadden er een paar houtblokjes tussen geport en het raam kon niet open: maar ook niet meer dicht! Als je de deur opende en sloot rammelde de gehele constructie: lekker bezig garage Tromp in Nuenen🥴

Bij deze garagehouder gingen we uit gezondheidsoverwegingen NIET proefrijden en uitlezen was geheel niet nodig, want de zichtbare toestanden van de auto's gaf voldoende informatie om met gierende banden weer heel snel te vertrekken!

We zijn daarna gaan zwemmen in Vianen; een veel beter plan!

20 lipca 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej