Din Bilpartner - Autogaarden Herning Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Viborgvej 55 - 57, 7400 Herning, DK

Oceniono na 5 z 5

Fik lavet stort service på min kones c3'er. Selv om det er en gammel bil blev der lavet et stort og service eftersyn på bilen. Efterfølgende god dialog om bilens stand og hvad jeg skulle i fremtiden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God og professionel løsning af problemet med bilen. Til fornuftige priser. Ikke de hurtigste, men de havde rigtig meget at lave i samme periode, så var fuld forståeligt.

Oceniono na 5 z 5

Venlige medarbejdere, der lyttede til mit problem med bilen. Jeg fik lånebil til min bil var klar næste dag

1. Warsztat samochodowy
  2. Naprawa samochodu
  3. Mechanik samochodowy

Napisane przez firmę

Din Bilpartner er en landsdækkende kæde af frie værksteder, der servicerer og reparerer stort set alle biler, uanset alder og mærke. Kæden blev grundlagt i 1985 og er dermed Danmarks ældste frie værkstedskæde. Vi tager løbende kurser og efteruddannelser, rydder op på værkstedet og køber nyt udstyr, så vi kan tage hånd om din bil hurtigt og godt. Faktisk skal du gerne føle, at bilen allerede er lavet, når du har afleveret den hos os. Find dit lokale Din Bilpartner værksted på www.dinbilpartner.dk

Din Bilpartner - hurtigt videre

Napisane przez firmę

Din Bilpartners kundeløfte
Vi ved, at din bil betyder frihed. Frihed når børnene skal køres, frihed til at køre og bare være sammen, frihed til at besøge venner, frihed til at løse de praktiske ting i dagligdagen, frihed til at udføre dit arbejde. Men hvad sker der, når bilen skal til service eller bryder sammen? Pludselig indskrænkes din frihed. Vi brænder for at sikre din frihed, og vi gør det, fordi vi hjælper dig hurtigt videre.
Altid fuld fabriksgaranti
Vi reparerer og servicerer din bil efter bilfabrikkens forskrifter og anvender reservedele, der tilsvarer kvalitetens af bilens originale reservedele.

Garanti på reservedele

Du får altid 3 års garanti på reservedele

Du får altid 3 års garanti på reservedele
Hos Din Bilpartner giver vi dig 3 års garanti på nye reservedele, og vi bruger altid reservedele, der tilsvarer kvaliteten af din bils originale reservedele.

• Viborgvej 55 - 57, 7400, Herning, Dania

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7459

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ufatteligt dårlig service og arbejde!!!

Aldrig i mit liv har jeg oplevet dårligere service
Skulle have skiftet kobling og fik at vide af ham Thomas derude at det ville blive 6500kr i alt
Nu efter at jeg har hentet den får jeg en regning på 11.700kr da de mener de har skiftet kobling og forskellige pakninger som jeg ikke har sagt god for
Jeg sagde jeg ville have regningen med men det måtte jeg ikke så var han ved at tvinge mig til at give min telefon eller kammeratens bil i pant (som han ikke må)
Men nu står jeg med en bil som jeg tvivler meget på har fået skiftet kobling da den glider ligeså meget som inden jeg kom med den

Det er seriøst for dårligt

22 czerwca 2026
Opinia niezależna
Logo Din Bilpartner - Autogaarden Herning

Odpowiedź od Din Bilpartner - Autogaarden Herning

Hej Oliver

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at læse om din oplevelse og forstår godt, at situationen har været frustrerende for dig.

Vi har været i dialog med værkstedet, som oplyser, at der i forbindelse med reparationen blev fundet yderligere forhold, som krævede udbedring. Vi anerkender dog, at der skulle have været en tydeligere dialog inden arbejdet blev udført.

Værkstedet er naturligvis interesseret i at få sagen afklaret og finde en løsning sammen med dig – også i forhold til din oplevelse af bilens drift efterfølgende.

De har forsøgt at få kontakt til dig, men uden held.

Vi vil derfor opfordre dig til at tage direkte kontakt til værkstedet, så I kan få en dialog og finde en løsning på sagen.

Din Bilpartner kædekontor

Oceniono na 5 z 5

Det kalder jeg service og SUPER flot behandling i en presset situation.

Mandag d. 16.02.2026 kl. 07.30 kørte jeg ud til Din Bilpartner - Autogården Herning med en bil der skraldede bilen helt vildt foran i venstre side. De tog mod bilen trods det at jeg skulle have den igen onsdag da vi skulle til Sjælland Torsdag formiddag i samme uge. Det var ikke noget problem de tog bilen skiftede hjulleje og bremser og jeg havde bilen igen Onsdag kl.14.00. Det kalder jeg service og SUPER flot behandling i en presset situation. Derfor valgte jeg også at takke med lækker kage til deres eftermiddags kaffe.

16 lutego 2026

Stort service på min kones C'3er

Fik lavet stort service på min kones c3'er.
Selv om det er en gammel bil blev der lavet et stort og service eftersyn på bilen. Efterfølgende god dialog om bilens stand og hvad jeg skulle i fremtiden være opmærksom på. God oplevelse at få lavet bil ved Autogaarden i Herning.

27 listopada 2025
Oceniono na 4 z 5

Tak for

Tak for, at I fik dækskiftet ordnet hurtigt. Men når jeg har en tid 07.30, forventer jeg altså, at der er nogen 07.30. Ikke 07.45. Uanset årsag. Jeg er nødt til at næve det.

27 października 2025
Oceniono na 2 z 5

Jeg var overrasket over at skulle…betaling

Jeg var overrasket over at skulle betale, når selv hentede mine dæk

22 sierpnia 2025
Logo Din Bilpartner - Autogaarden Herning

Odpowiedź od Din Bilpartner - Autogaarden Herning

Hej Henrik

Vi har været i dialog med værkstedet, som fortæller, at dine hjul blev skiftet den 3. april 2025 og herefter opbevaret i april, maj og juni. Værkstedet fik besked om, at du ønskede at afhente hjulene i juni, hvor værkstedet også stod midt i en større flytning. Hjulene blev derfor afhentet af dit nye værksted i august. Fakturaen dækker derfor den periode, hvor hjulene har været opbevaret hos værkstedet.

Din Bilpartner kædekontor

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej