Czekałem w domu na kuriera cały dzień. Nie przyszedł tylko wprowadzał do systemu informację że napotkał trudności w dostarczeniu przesyłki,takie informacje dostawałem na maila. Odesłał przesyłkę do Ni... Zobacz więcej
Nigdy więcej tej firmy - nie dostarczają paczek po złości jak tylko raz zgłosi się opóźnienie na linię - od 2 lat nie dostałem paczki - wszystkie wracają do nadawcy - kurier z pokolenia Z. Najgorsza f... Zobacz więcej
to jakaś masakra, czekałam na ważną przesyłkę, kuriera ani śladu, za to maile że paczka czeka na odbiór w punkcie, nie wiadomo jakim,i ostatnie info że odbiorca odmówił przyjęcia przesyłki. zero konta... Zobacz więcej
Paczka jeszcze nigdy nie dotarła do drzwi choć płaciłam za dostawę na adres. Wyskakuje monit o próbie doręczenia a za chwilę już paczka do odebrania w punkcie. Zero kontaktu z kurierem. Dzwoniąc na po... Zobacz więcej
Via Lombardia 2/A, 20068, Peschiera Borromeo (MI), Francja
- 199.199.345
- https://mydhl.express.dhl/it/it/help-and-support.html#/contact_us
- www.dhl.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Najgorszy kurier w polsce
Najgorszy kurier w polsce. Zenująca jakość usługi
Ocena nie 1* lecz poniżej 0
Ocena nie 1* lecz poniżej 0. Po raz kolejny paczka nie trafiła na podany adres lecz do jakiegoś punktu, pomimo obecności odbiorcy w domu. Brak jakiegokolwiek kontaktu. Sklep nie podaje alternatywy dla dhl. Nie należy korzystać z usługi dhl. Firma oszukańcza, do zamknięcia.
dhl zrobił mi opoźnienia
firma miała mi palete przywieźć w sobote i przyszło w poniedziałek, w dodatku nie mogłem odebrać bo sobie kurier zarządał płatność gotówką i mam bardzo duże opóźnienia, pilny towar na tej palecie był…
Paczka która miała być doręczona do…
Paczka która miała być doręczona do domu to po tygodniu kurier zostawił w żabce z czterystoma innymi bo takie dostał polecenie obsługa tragiczna dhl omijać z daleka nie polecam
Brak powiadomień o dostarczeniu
Przesyłka była umieszczona w punkcie odbioru.
Nie otrzymałem żadnego powiadomienia na powiązane z aplikacją DHL numery telefonu oraz adresy email, więc nie miałem szansy tej przesyłki odebrać. W samej aplikacji brak jakichkolwiek informacji o istnieniu tej przesyłki. Przesyłka wraca do nadawcy.
Firma DHL zatrudnia ludzi nie…
Firma DHL zatrudnia ludzi nie odpowiedzialnych.Zucaja paczkami niszcząc przesyłki za które odpowiada sprzedawca.W godzinach pracy samochody DHL stoją w godzinach rannych pod swoimi domami.Są nie uprzejmi ,kiedy się prosi o dostarczenie później paczki niestety to niemożliwe. FIRMA DHL jest nie odpowiedzialna nie kontroluje pracowników którzy robią co chcą. Nie polecam nikomu tej firmy transporowej.Wstyd i hańba dla tej firmy.Kurierzy niszczą przesyłki.
Nigdy nie zamawiajcie dhl!!!
Nigdy nie zamawiajcie dhl. Bałagan i niekompetencja. Nie wiem jak kurier bo na oczy nie widziałem ale po przeadresowaniu przesyłki 1@ że ok a po 1h 2gi że przesyłka wraca do nadawcy.
Królestwo haosu.
Omijać.
Fatalna firma kurierska
Pierwszy przypadek. Brak numeru kontaktowego do kuriera. Przez infolinię konsultant nie może się dodzwonić do kuriera. Brak informacji w aplikacji o przesyłce międzynarodowej. Nie dodali jej do mojego konta. Brak możliwości przekierowania. Przesyłka do odesłania . Drugi przypadek. Przesyłka międzynarodowa umieszczona w paczkomacie DHL a ja nie otrzymałem kodu, żeby się do niej dostać..Najgorsza firma kurierską z jaką się spotkałem.
Nie polecam. W paczkomacie zamiast paczki był kamień. Po wielkim naciskaniu na osoby odpowiedzialne za monitoring sprawdziły go i nagle okazało się że paczka była w innej skrytce.
Jedna z najgorszych firm kurierskich…
Jedna z najgorszych firm kurierskich ,dwa razy się zawiodłem .Raz wysyłając paczkę za granicę ,paczka zginęła po drodze ,składałem reklamację niby rozpatrzono później zero kontaktu ,złożyłem drugi raz znowu nic a kasa stracona.Drugi raz przyszła paczka krajowa ,kurier przyniósł paczkę obczaskaną w dwóch rogach oraz przebity karton jakby pięścią .Dobrze że nie był to kruchy towar i dobrze zabezpieczony
WSZYSTKO!!
WSZYSTKO!!! Paczka po prostu zaginęła i nie można ustalić co się z nią obecnie dzieje! ONI TAM MAJĄ TOTALNY BAŁAGAN!
Otrzymałem dziś rano informację, że opłacona paczka o wartości blisko 650 zł została wczoraj doręczona, ale nie wiadomo pod jaki adres w Bielsku-Białej.. Na pewno nie pod mój adres. Brak jakiegokolwiek śladu, że tę paczkę wydano do doręczenia. Za to utworzono inną paczkę , ale nie wiadomo co ona zawiera. TO NAJGORSZY KURIER w Polsce i najwyższy czas, aby został zamknięty z urzędu.
DHL - dziękuję nie skorzystam.
1 gwiazdka to za dużo dla tej pseudofirmy. Amatorszczyzna i kombinatorstwo. Wyczekiwany około miesiąca, opłacony, kosztiujący dość sporo produkt z Temu w końcu dociera do magazynu DHL, potem na apce informacja o przekazaniu do doręczenia. Nie mogąc się doczekać śledzę apkę a tam po ok. godzinie informacja że odmówiłem odbioru a produkt wraca do nadawcy czyli do Chin. Nawet nie miałem możliwości zawrócenia paczki przez telecentrum choć operator twierdził że napisał reklamację do magazynu. Czyste szalbierstwo i oszustwo. Napisałem skargę na nich do temu.
DHL - to Tragedia!
To jest nie usługa dostarczania paczek — to tragedia. Kupiłam towar, który miał zostać dostarczony do paczkomatu. Śledziłam przesyłkę po numerze. Kiedy status był „w doręczeniu”, dostałam powiadomienie e-mail, że paczka została odesłana z powrotem do sprzedawcy.
Zaczęłam dzwonić do obsługi klienta — ich odpowiedź: „Prawdopodobnie w paczkomacie nie było wolnej skrytki”!!!
Mam pytanie: czy w Krakowie jest tylko jeden paczkomat?!
Sytuacja nie została rozwiązana. Paczka wróciła do sprzedawcy. Na e-mail nie odpowiadają, na reklamacje nie reagują!
Skandaliczna obsługa
Skandaliczna obsługa. Kurier DHL nawet nie próbował dostarczyć mojej paczki (nr 30100592), tylko od razu odesłał ją do nadawcy. Przez czyjeś lenistwo straciłam opłacone zamówienie i czas. To niedopuszczalne traktowanie klienta. Zdecydowanie nie polecam!
Nie polecam firmy kurierskiej DHL
Nie polecam firmy kurierskiej DHL! Paczka miała dotrzeć do mnie 3 kwietnia za dodatkową opłatą . Paczka już o godzinie 8:00 była przerzucona na 7 kwietnia. Miała być między 8:15-10:15 o 9:20 kurier przejeżdżał koło mnie nie dostarczając mi paczki! Jak do niego dzwoniłam to mówił że będzie do 3-4h u mnie okazało się że nie dotarł do mnie tego dnia. Rano 8 kwietnia paczka była ponownie w drożdże z dostawą na 9 kwietnia. Porażka nie polecam nie skorzystam więcej z tej dostawy!
Jeb#ny DHL paczka od tygodnia stoji w…
Jeb#ny DHL paczka od tygodnia stoji w jednym miejscu miala dojsc w 3 dni czekam 2 tydzien
Nie istnieje gorsza firma przewozowa
Nie istnieje gorsza firma przewozowa, żadnych informacji o próbie doręczenie paczki, która rzekomo została nieprzyjęta przez odbiorcę i zwrócona do nadawcy
Nie dostarczyli paczki pokazalem trase…
Nie dostarczyli paczki pokazalem trase przejazdu wyslana w niemczech 4 marca w polsce 10 marca mamy 7 kwietnia oni twierdza ze jej nie maja smie twierdzic ze pracuja tam zlodzieje i niekompetentne osoby do udzielania informacji jedna z najgorszych firm kurjerskich nigdy nie skozystam juz z ich uslug i bede odradzal innym
Nie potrafią dostarczyć paczki pod…
Nie potrafią dostarczyć paczki pod wskazany adres i do dhl boxa. Kolejny raz odesłali do nadawcy, bo nawet nie podejmują prób doręczenia paczki pod wskazany adres. Do kuriera nie można się dodzwonić. Na infolinii nie pomagają. Beznadzieja.