Den Joviale Køreskole Recenzje 75

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan klart anbefale Den Joviale Køreskole! Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, hvilket jeg i høj grad kan takke Martin for. Jeg valgte den store pakke, som gav mig muligh... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg tog mit kørekort hos Den Joviale Køreskole og jeg kan kun anbefale det! Det har været nogle gode teori- og køretimer sammen med Martin. Små hold til teori, som er meget rart og sjove, hyggelig... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Vores undervisning tilpasses individuelt til hver enkelt elevs behov og forudsætninger. Vi tror på, at alle elever har deres egen unikke indlæringsstil, og derfor tilpasser vi vores undervisningsmetoder for at sikre optimal forståelse og indlæring. Vi fokuserer på at skabe en positiv og støttende atmosfære, der hjælper vores elever med at opbygge selvtillid bag rattet. Vores mål er at give vores elever en omfattende forståelse af både teori og praksis, så de kan navigere sikkert og effektivt på vejene. Vi stræber efter at gøre hele køreuddannelsen til en fornøjelig rejse, hvor du kan udvikle dig som bilist og samtidig have det sjovt. Serviceniveau ud over det sædvanlige -Vi går langt for dig! Vi tager alle henvendelser seriøst og følger op på dit forløb for at sikre, at du altid er godt på vej. - Vi hjælper dig med at huske praktiske ting som lægeattest og andre nødvendigheder, så din ventetid på prøver bliver så kort som muligt. -Med vores hjælp tager dit kørekortforløb typisk kun ca. 3 måneder.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Martin er en fantastisk og sød…

Martin er en fantastisk og sød kørelærer der har eleverne i fokus gennem hele forløbet. Planlægning af kørsler og køreprøver gik super nemt og der blev altid taget hensyn til fravær og andet. Martin er meget nede på jorden, så det var en super behagelig oplevelse at tage kørekort der. Jeg bestod begge prøver i første forsøg, så den joviale køreskole kan klart anbefales.

18 maja 2026

Super godt forløb

Jeg kan klart anbefale Den Joviale Køreskole!

Jeg bestod både teori- og køreprøven i første forsøg, hvilket jeg i høj grad kan takke Martin for. Jeg valgte den store pakke, som gav mig mulighed for at tage alle de timer, jeg havde brug for, og i sidste ende sparede jeg endda et par tusinde kroner sammenlignet med andre steder.

Undervisningen var både underholdende, grundig og virkelig lærerig, så man føler sig godt klædt på til prøverne. Samtidig var der altid en god stemning og hyggelige køretimer.

Køreskolen er også meget fleksibel, hvilket fungerede perfekt ved siden af et fuldtidsjob.

Alt i alt en super god oplevelse!

13 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan klart anbefale at tage kørekort…

Jeg kan klart anbefale at tage kørekort hos Den Joviale Køreskole. Det her været et helt vildt godt forløb, når man møder op er stemningen helt i top og han er helt vildt nem at snakke med, både om fritidsinteresser og hvis man er i tvivl om noget i forhold til kørslen. Jeg vil klart anbefale at se forstå og bestå videoerne på Trafiktesten inden teoriprøven. Jeg dumpede første teoriprøve, men bestod anden bland andet grundet forstå og bestå videoerne.

4 maja 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Den Joviale Køreskole. Stemningen var afslappet og tryg fra starten af, hvilket gjorde det lettere at lære samtidig med at man havde det sjovt.

Køretimerne var fleksible, og det lykkedes altid at finde tider, der passede ind i min hverdag.

Martin er sjov og nem at snakke med, og man føler sig hurtigt tilpas. Det gjorde køretimerne både mere behagelige og lærerige.

19 lutego 2026

Perfekt

Jeg tog mit kørekort hos Den Joviale Køreskole og jeg kan kun anbefale det!
Det har været nogle gode teori- og køretimer sammen med Martin. Små hold til teori, som er meget rart og sjove, hyggelige køretimer med Martin.
Han er en sjov, engageret og dygtig kørelærer, som er rigtig god til at undervise.
Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og jeg anbefaler helt klart, at du også vælger at tage dit kørekort hos Den Joviale Køreskole. 😊

6 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Den Joviale…

Jeg kan varmt anbefale Den Joviale Køreskole. Martin er en dygtig og pædagogisk formidler, både i teorilokalet og ude i trafikken. Undervisningen foregår i et trygt og behageligt læringsmiljø, og der er stor fleksibilitet i forhold til planlægning af køretimer.

27 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Den Joviale køreskole er en kæmpe…

Den Joviale køreskole er en kæmpe anbefaling fra min side. Jeg havde købe kørekort-garantiprisen hvilket jeg har sparet 4500kr på at vælge da jeg dumpede min første køreprøve. Det fungerede super godt og det vil jeg klart anbefale. Martin er en super sød og rar Kørelære og det har været nogle virkelig hyggelig køretimer. Alt i alt er det en stor anbefaling fra min side.

2 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Den Joviale…

Jeg kan varmt anbefale Den Joviale Køreskole. Hele oplevelsen har været både lærerig og sjov. Med kørelærer Martin, er utrolig tålmodig, engageret og har en fantastisk evne til at gøre selv de mest nervøse elever trygge bag rattet. Han forklarer tingene klart, giver konstruktiv feedback, og sørger altid for, at man føler sig godt forberedt til at skulle kørere. Stemningen hos Martin er sjov, positiv og spændende – man føler sig virkelig velkommen. Tak til Martin for en oplevelse med at bestå både teoriprøve og køreprøve i første omgang.

27 sierpnia 2025

Stor anbefaling

Kan klart anbefale Den Joviale Køreskole. Min datter havde et superfint forløb hos Martin og bestod begge prøver i første forsøg. Martin er super engagerede i at de unge får et godt forløb og meget fleksibel så det kan passe ind med skole og en travl hverdag.
Vi købte den store pakke og det var godt givet ud selvom hun bestod begge prøver i første forsøg.

4 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg vil helt klart anbefale at tage…

Jeg vil helt klart anbefale at tage kørekort hos Den Joviale Køreskole. Det hele fungerede mega godt, nemt at få køretimer og altid godt humør og rigitg god undervisning. Jeg havde kørekort-garantiprisen, det fungerede utrolig godt for mig og sparede en del penge på at vælge den pakke fremfor lovpakken. Bestod teori og praktisk prøve i førsteforsøg og alt i alt synes jeg det har været en mega god oplevelse og kan varmt anbefale det.

4 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Det har været et helt vildt godt…

Det har været et helt vildt godt forløb, Martin hjalp mig fint igennem forløbet. Når man møder op er stemningen helt i top, de små hold gør det mere personligt og det gør det nemmere at deltage i undervisningen. Martin er meget forstående og god til at forklare tingene så hver enkelt person forstår det bedre. Jeg kan helt klart anbefale at tage kørekort hos Martin og jeg kommer til at savne det

12 stycznia 2026

Kørekort hos Den Joviale Køreskole

Min oplevelse med Den Joviale Køreskole var toptier. Martin stod for formidabel undervisning og køretimer. Ham førte mig godt igennem det, med metoder som var gode for mig hvis jeg ikke helt kunne forstå.
Dejlig oplevelse og mega sej kørelærer, som man også kan have det sjovt med:)
Helt klart tag kørekort hos Den Joviale Køreskole👍

13 stycznia 2026

Jeg anbefaler Martin

Jeg kan klart anbefale Den joviale køreskole. Teoriundervisningen og køretimerne er rigtigt gode. Martin gør et godt arbejde med at forberede en til køreprøven og giver en nogle gode huskeregler. Jeg bestod med nul fejl til teori og første gang til køreprøven. Jeg valgte garantipakken, fordi det var et grundigt forløb med flere timer, som gjorde jeg følte mig mere tryg.

25 listopada 2025

Mega god oplevelse hos Martin

Mega god oplevelse hos Martin. Han har tålmodighed med en og er virkelig god til at hjælpe med at forstå teori i klasselokalet og praksis ude på banerne.
Hans teori undervisning foregår på Sorgenfri torv, i et lokale hvor han underviser som man kender det i skolen, med tavleundervisning og “håndsoprækning”. Han er god til at inkludere sine elever i teori undervisningen, så teorien faktisk bliver sjov og lærerigt.
Martin har styr på alle papirer og godkendelser det kræver for at tage kørekort lovligt, så man er helt tryg.
Han er fleksibel med køretimer ift. gymnasie osv.

Ift. selve pakken har jeg valgt den der hedder “ubegrænset” hvilket gør at man betaler alt på forhånd, og ikke konstant skal have penge op af lommen når man skal have timer ud over lovpakken. Der kommer altså ikke ligepludseligt et uforudsigeligt beløb.
Pakken har sparet mig omkring 7000kr.

Jeg er super tilfreds med min oplevelse hos Martin, som har foregået hurtigt, trygt og i godt selvskab!!

24 listopada 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej