3,1

Średnia

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Asociaal bedrijf ze weten meer dat ze…

Asociaal bedrijf ze weten meer dat ze zeggen, simple vragen beantwoorden ze niet en kappen heel schandalig het gesprek af schande!!!!!

7 sierpnia 2025
Logo Cbshop

Odpowiedź od Cbshop

Mensen die 3x hetzelfde vragen en na 3 x hetzelfde antwoord gekregen te hebben voor de 4e keer hetzelfde vragen zijn we wel klaar mee. Wat een idioot! En dan hier hier ook nog reageren met een review.

Bizar ben je! Zoek hulp. Maar niet bij mij :-)

I bought the SIRTEL SANTIAGO 1200…

I bought the SIRTEL SANTIAGO 1200 original antenna from this store by choosing international shipping to a European Union country. I paid for the order and then received a message canceling the order with the unnecessary excuse from the seller that the shipment to my country. will be very slow! incredible excuse for sending an antenna since most online stores send this antenna without a problem! Finally I bought the antenna from Deltron without any problems and unnecessary excuses! I am very angry that I wasted my time in this unreliable online store! Never buy from this online store again!

15 października 2025
Logo Cbshop

Odpowiedź od Cbshop

Some people just cant read and KONSTANTINOS KOLYVAS
THESSALIAS 23 AND BOLOY 23
ANO LIOSIA 13341 is also plain stupid to post this so i have to react. We cant ship antennas above the length 1.60 meter is stated on our webiste. He tried us instead of a other dutch company where he can get this antenna with 50 euro shipping cost en paid for that. We do not offer a option for a 69 antenna with 50 euro shipping cost. So we told him. Nothing to do with slow shipping as this moron state over here.

See more of his one star reviews on this platform to see what a person we are dealing with here!

Na zeer goed contact via diverse media

Na zeer goed contact via mail en whats app, soms ruim buiten winkeltijden, een mooie aanschaf gedaan van president washington en een nissei voeding van 30 amp en een Antron 99 antenne. Wat een goede info en service heeft Marcel eigenaar van CB-Shop Overloon. Heb het zelf afgehaald op afspraak wat allemaal erg goed verliep. Bedankt Marcel voor je goede service en info en bereikbaarheid. Bijna altijd bereikbaar, toppie.

30 grudnia 2024

Supershop

Na een telefonisch gesprek met Marcel kwamen we eruit om een president Washington aan te schaffen. Een paar dagen later werd het keurig thuis bezorgd door post.nl.
Het gesprek en de service is heerlijk ouderwets en ook nog enkele vragen daarna maakt niets uit.
Marcel, dankjewel.

19 września 2024

Prima service en fijn geholpen

Ik was op zoek naar een fijne radio en heb met Marcel (eigenaar van de winkel) gekeken wat mij het beste paste. Hier nam hij alle tijd voor wat fijn was voor mij omdat ik er niet zo veel verstand van heb. We zijn op een "President" uitgekomen en bevalt prima.

Kortom een hele fijne winkel.
Amy

4 sierpnia 2023

Fijne webshop

Fijne webshop. Duidelijk en scherpe prijzen, snel in huis. Service is super. Neemt altijd de tijd om je te helpen. Ik zeg fijne winkel..!!

28 lipca 2023