Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Nieuwe basis antenne

Overleg over een antenne met Patrick
A99 met firestick geplaatst vandaag
Werkt perfect
Zeer tevreden over de bezorging werd even in Zaandam bezorgd geweldig toch
Geen gezeur met bezorgbedrijven
Op naar de volgende aankoop
Een aanrader dit bedrijf kennis van zaken

7 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Service zoals het vroeger normaal was

Een paar manden geleden had ik een echo microfoon nodig en hoewel ik letterlijk aan de andere kant van Nederland woon en deze 'overal' kan kopen, besloot ik deze te gaan ophalen bij dit bedrijf in Dwingeloo en eens kennis te gaan maken. Iets zei mij dat dit de moeite waard zou worden...

Dat werd een zeer aangename verrassing omdat we gedeelde kennissen bleken te hebben, in gesprek raakten over vroeger en nu en ik onder de indruk was van de eerlijkheid en behulpzaamheid hier, maar ook van de uitgebreide collectie nieuw en tweede hands materiaal en het prachtige mini CB museum (de collectie is absoluut niet mini...).
Ik kreeg thee aangeboden en liep pas anderhalf uur later weer de deur uit. Wijzer, blijer, met een uitstekende nieuwe microfoon en een heel goed gevoel. Natuurlijk gaat het standaard niet zo, maar dit was absoluut niet gepland. Ze reageerden spontaan op dat ze wisten dat ik van ver kwam en waar vind je dat nog in 2026?
Dit is zeker niet mijn laatste aankoop en bezoek geweest, want dit is zo'n winkel waar ik mij oprecht ook welkom voel als ik geen honderd of meer euro kom uitgeven.
Ik zou iedereen die goed en betrouwbaar nieuw materiaal zoekt met nuttig en eerlijk advies vooraf (dat is noodzakelijk als het om honderd of meer euro gaat nietwaar?) zeker aanraden in contact te treden met dit fijne familiebedrijf.
Ik zit al 40 jaar in de CB wereld en heb als ICT'er altijd bij mijn zakelijke en particuliere klanten op de werkplek gewerkt. Dus dit is geen uitspatting van kinderlijk enthousiasme van een willekeurige passant die blij is met zijn microfoon of zo. Ik weet wanneer ik op een betrouwbaar adres binnen loop door mijn ervaring met mensen uit alle lagen van de bevolking. En dit is beslist zo'n adres hoor! Kennis, ervaring en traditionele service zoals vroeger komen hier prachtig samen in één bedrijf. Aanrader!

17 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Bij deze winkel Online een antenne…

Bij deze winkel Online een antenne besteld.
Deze winkel is de enige die deze verstuurd,
Voor 8,50 euro.
2 dagen Later werd de Imax netjes thuis bezorgd door CB-webshop zelf.
Dit is een service die nog maar zeer zelden tegen komt.
Bij mij staat deze winkel dan oom direct met 1-0 voor.
Een dikke 10 voor de service, ik ga zeker een keer langs voor een bezoekje aan dit zeer leuke bedrijf.

Vincent

20 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Vandaag gebeld met cb-webshop.

Vandaag gebeld met cb-webshop.
Ik had vraag over instellen antenne met een meter.
Ik zelf had een ding niet goed gedaan.
De uitleg was geweldig, en op een rustige manier.
Ik ben weer super tevreden.
Met grote dank klaas

20 sierpnia 2025

Super service.

Op woensdagavond online mijn nieuwe cb besteld en de vrijdag werd hij al geleverd in België. Super service alsook super vriendelijk geholpen aan de telefoon bij elke vraag naar meer info. Een echte aanrader ☺️

9 maja 2025

Hele goede service !

Hele goede service !! Ik had en probleem met me 27 mc. telefonische contact gehad met deze beste meneer en heeft me er doorheen geholpen. En het probleem opgelost. Kort om hele goede service !!

7 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Super eerlijke en betrouwbare winkel

Super eerlijke en betrouwbare winkel, de bestelde Antenne werd zelfs door een alleraardigste heer bij mij thuis bezorgt omdat ze liever hadden dat het heel aankomt dan dat het door de post beschadigd raakt. Na een gezellig praatje heeft deze winkel er een nieuwe tevreden klant bij.

7 lutego 2025
Oceniono na 2 z 5

Zeer slechte naverkoop

Ik heb door problemen aan mijn toestellen die ik hier had aangekocht hulp gevraagd via email.
Het is erg hoe ik steeds moet zelf bellen omdat men totaal geen antwoord geeft!
Altijd flauwe excuses aangaande de verstuurde berichten (in de junk mail enz...)
Nieuw toestel(360.00€) gekocht dat na 2 weken al niet meer werkt en men geeft geen antwoord op email.
Dit is ondertussen 5 keer gebeurt zolang ik al met deze mensen werk.
Zeer bedenkelijk,een topzaak las ik in de revieuws,wacht tot men iets stuk heeft dan zie je het wel!

28 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Aardige en vakkundige mensen, goede service.

Ooit eens een bakkie gehad in de jaren 80. Met hernieuwde interesse naar Dwingeloo afgereisd en daar uitgebreid advies gekregen en met een mobiele basisset (PNI) naar huis gegaan. Smaakte naar meer dus daarna ook een CRT SS 6900 aangeschaft en vandaag een basisantenne (Antron A-99) om de uitrusting compleet te maken en grotere afstanden te halen. Wederom fijn contact en uitleg op de vragen die ik als leek heb. Kortom, een zaak om aan te bevelen. Ook leuk om een kijkje aan de zaak in Dwingeloo te nemen met de uitstalling van een stuk zendhistorie.

4 stycznia 2025

CB-webshop Dwingeloo is uitstekend

CB-webshop Dwingeloo is een uitstekende winkel, zeer vriendelijk aan de telefoon. Ze hebben het product persoonlijk bij mij thuis afgeleverd, zelfs in Zuidwest-Nederland, en gaven duidelijk aan wanneer ze zouden komen. Zelfs de verkeers drukte werd doorgegeven door een collega. Het materiaal is van goede kwaliteit en tegen de juiste prijs. Ik ben er erg blij mee.

5 lipca 2024

TOPZAAK

We kochten voor onze haven in Nieuwpoort, België, een slagboom. Patrick kwam hem zelf brengen en gaf alle uitleg voor de installatie. Ook bij probleempjes bij het programmeren hebben wij ongelooflijke hulp gekregen.
Een onwaarschijnlijk goede service dus. Topzaak !

27 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Mooie webshop en leuke winkel!

Afgelopen vakantie zat ik er erg dichtbij in de buurt en ik heb toen een antenne tuner daar gekocht.
En hele goede uitleg erbij gehad. En nu staat mijn antenne op alle kanalen gewoon 1:1.
Vorige week nog een mailtje gestuurd naar ze over een antenne die ze geeneens verkopen maar ook daar kreeg ik gewoon eerlijk antwoord op.
Kortom mensen met verstand van 27mc
Dus zeker aan te raden om hier wat te kopen ze hebben er gewoon echt verstand van.
En volgend jaar gaan we weer daar op vakantie en zeker dat ik daar weer naar binnen loopt
Zeer jammer dan er niet meer van zulk soort bedrijven er zijn (was ooit wel anders)

20 sierpnia 2022

CB/27mc apperatuur

Hier diverse CB en 27mc apperatuur gekocht. Geven erg goed en persoonlijk advies. Advies gegeven door mensen die er echt verstand van hebben. Ik had een klein garantie gevalletje, dit werd direct opgelost door niet het zelfde product te leveren maar een klasse hoger te leveren als vervanging. Tevens alles voor een meer dan redelijke en scherpe prijs.
Groeten, Koen

18 marca 2021

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej