Unfassbar schneller Versand und sehr niedliche Schuhe für den kommenden Sommer. Bequemer als erwartet: ich trage sie schon zu Hause, weil sie so bequem sind. Immer gerne wieder!
Ich habe Stiefeletten bei Bianco bestellt, nachdem ich das Modell auch bei einem Online-Händler gesehen hatte. Direkt beim Hersteller waren die Schuhe jedoch deutlich günstiger – deshalb habe ich mic... Zobacz więcej
Avevo restituito il precedente acquisto perchè la scarpa era risultata troppo grande, e quindi effettuato il nuovo ordine con il numero giusto per me (l'unico difetto del sito è la tabella delle tagli... Zobacz więcej
Virkelig elendige papkasser at sende ordre i, og endnu værre når man skal sende retur. Når du åbner din pakke, er det umuligt ikke at smadre papkassen helt. Den smarte funktion med nemt at kunne lukk... Zobacz więcej
O BIANCO.com
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Bianco Footwear Webshop Support
Napisane przez firmę
- Sikker betaling
- 14 dages fuld returret
Storegade 43-45, 6640, Lunderskov, Dania
- www.bianco.com
Det gik hurtigt - men forkert st.
God service og det gik hurtigt med at få mine sko, desværre kom der en str. 36 og har købt den i str. 38. Nu venter jeg på den rigtige str. Og håber de kommer inden min ferie på torsdag 😅
Ultra tilfreds :-)
Som altid en fornøjelse at handle med Bianco. Fuld tilfredshed med fodtøjet, god service og hurtig levering. :-)
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Uorganiseret
Havde bestilt flere par, men de var åbenbart udsolgt, så jeg fik kun halvdelen af de bestilte.

Odpowiedź od BIANCO.com
Great shoes
Delivery a bit longer than expected, though the shoes were just as pictured and described.
Easy access and design of your website and quick delovery
See the title
fremragende
Super hurtig god levering. Lækkere sko . lever op til forventningen
Very good :-)
Very good service and very good quality ioff the shoes :-)
Super hurtig levering
God og nem hjemmeside. Og hurtig levering, og fed ting man kan bestille hjem til nærmeste Bianco forretning.
forkert sko
bestilte en sandal i str. 39 fik en helt anden sandal i str 40 og da jeg ringede ind og ville have den jeg havde bestilt var den udsolgt

Odpowiedź od BIANCO.com
Rask levering og god service.
Veldig rask levering og god service, fint at man kan spore pakken og se hvor den befinner seg.
Jeg skrev ind til Blanco, inden jeg handlede med dem, fordi der var en gammel model, jeg gerne ville have fat i endnu engang, men desværre havde de dem ikke. Jeg fik derfor nogle links til lignende modeller, hvor der var et par, som jeg godt kunne lide. Jeg bestilte dem, og de ankom virkelig hurtigt! Jeg gik i skoene en dag, jeg fik godt nok nogle vabler, men skoene skal bare lige gåes til ;)
Jeg var virkelig glad for behandlingen hos dem! Helt sikkert et sted, jeg vil handle igen!
hurtig levering og pæne sko
God Service og nogle pæne varer hos bianco.
Super levering, service og det hele.
Super levering og fin service. Sko var modtaget som forventet.og skønt med udsalg :)
Absurd billigt
Så mine sko i forretningen på udsalg, men de havde ikke min størrelse, hvilket er fair nok, når det nu er udsalg. Fandt dem i stedet på nettet og hvor jeg i forretningen kunne få dem til halv pris, var de i webshoppen helt nede på 1/3...så købte jeg da lige et ekstra par. De kom hurtigt og som aftalt. Billederne på nettet, stemmer fint overens med hvad jeg modtog.
Købte et par stiletter over Bianca wep shop, og 2 dage senere stod jeg med dem i hånden. Super hurtig og effektiv levering.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.