Skulle have lavet en "bilkabule" via min forsikring hos bent pedersen i varde. Bulen var ikke at syne hvilket var positivt, men at de vælger at smide bilen i vaskehal en dag efter den er blevet om lak... Zobacz więcej
Meget mere end tilfreds, med oplevelsen af at købe bil hos Bent Pedersen. Sælger Hans Jørgen, har gennem hele forløbet været en kæmpe hjælp og støtte. Corona og afstanden til køber skulle ikke stoppe... Zobacz więcej
Kom idag akut ind på værkstedet, med en elektrisk fejl på min E220. Blev som altid (køber jævnligt noget på lageret) mødt af smilende og imødekommende mennesker. De tog min bil ind med det samme,... Zobacz więcej
Jeg købte fornylig en brugt Mercedes hos Bent Pedersen, jeg har sjældent følt mig så tryg når jeg købte en brugt bil som her. God service fra såvel Henrik som Bent Pedersen A/S hele vejen igennem, ing... Zobacz więcej
Service i top !
Jeg har, på vegne af min arbejdsgiver, købt en brugt Mercedes E320 fra 2008.
Jeg havde være rundt omkring i landet da jeg stødte på Bent Petersen A/S - Deres salgschef fik mig overtalt samme aften og jeg skrev under på en slutseddel med det samme.
Efter levering af min bil, var der lidt forskellige detaljer som skulle rettes - ingen undskyldninger, ingen men'er, ingen undvigelse ... de ordnede blot det som jeg havde bemærket på bilen.
Efter en måned måtte jeg desværre holde weekende i min bil mit på motorvejen, da min Aut. Gearks. "eksploderede". Bent Pedersen A/S sørgede for afhentning af bilen, de monterede en NY aut. gearks. og nu har jeg et super velkørende køretøj.
Det eneste jeg kan klage over, om noget, er at de er ca. 2,5 til 3 timers kørsel fra hvor jeg bor ;)