astrid&agnes Recenzje 564

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Oceniono na 5 z 5

Jag har köpt en ny ring ( den andra jag hade gick sönder i klofästet och stenen ramlade ut ) Jag blev väldigt ledsen förstås , eftersom det var en gåva . Men jag älskar den ringen har oxå den släta r... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fel storlek men det var mitt eget fel ! Ánnars var allt bra. Väldigt vackra och välgjorda, Gav bort dom till mina hemtjänstars barnbarn. Storleken passade dom bäst. Bättre dom kom till användni... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fina örhängen! Kul att det kan bli två olika, genom att enkelt plocka bort droppen från ringen. Bra bemötande från personalen. Mycket tjusig och proffsigt påkostad förpackning. Lyxkänsla. Jobbar s... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski
  2. Sklep z dodatkami

Napisane przez firmę

Hos astrid&agnes hittar du kvalitativa & snygga smycken i rostfritt stål & äkta läder. Stilrena smycken i svensk design som lyfter din outfit.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 4 z 5

Trevligt bemötande och ändå snabb…

Trevligt bemötande och ändå snabb leverans med tanke på alla storhelger som va när jag beställde. Örhängena är fina och motsvarade förväntningarna.

28 grudnia 2025

Hej Kerstin,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍
Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du uppskattar våra smycken – de är skapade för att bäras ofta och älskas länge.

Vad roligt att höra att du upplevde både ett trevligt bemötande och snabb leverans – särskilt under storhelgerna. Och extra glada blir vi över att örhängena levde upp till dina förväntningar. Tack för förtroendet ✨

Oceniono na 5 z 5

Beställde mina favorit örhängen och…

Beställde mina favorit örhängen och allt gick smidigt!

18 listopada 2025

Hej Maria,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍

Åh vad roligt att höra att dina favoriter kommer från astrid&agnes - det gör oss glada. Tack för förtroendet ✨

Nöjd med varorna👌

19 grudnia 2025

Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍

Vi är så glada att höra att du är nöjd med dina nya smycken. Tack för förtroendet ✨

Hej Annica,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍
Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du är nöjd med bemötandet - det betyder mycket för oss. Tack för förtroendet ✨

Oceniono na 5 z 5

Snygga smycken till bra pris

Snabb och enkel leverans. Vackra smycken till rimliga priser som är snygga till både vardags och fest.

15 grudnia 2025

Hej Erika,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍

Vi är så glada att höra att du är nöjd med både leveransen och våra smycken – och att de passar lika bra till vardag som till fest 👜💃 Tack för förtroendet ✨

Oceniono na 1 z 5

Har fortfarande inte fått mitt paket…

Har fortfarande inte fått mitt paket det blev felskickat

13 grudnia 2025

Hej Veronica,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse 🤍

Vi förstår verkligen frustrationen när en leverans drar ut på tiden – särskilt när det sker i samband med storhelger. Det är tråkigt att ditt paket felsorterades och inte nådde dig som planerat.

Vi är glada att vi kunde skicka ett nytt paket till rätt adress så snart vi fick kontakt, även om vi har full förståelse för att tajmingen tyvärr blev fel med jul och nyår. Tack för ditt tålamod och för att du hörde av dig så att vi kunde lösa det.

Snabbt och bra

Snabb leverans innan Jul och otroligt bra kundtjänst!

15 grudnia 2025

Hej Matilda,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍

Vad skönt att leveransen levde upp till förväntningarna - och ett speciellt stort tack för de fina orden om vår kundtjänst ✨

Hej Mari,

Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension 🤍

Vi är så glada över att få vara en liten del av din vardag - och mer festliga tillfällen 💃 Tack för förtroendet ✨

Nöjd m armbandet och snabb leverans

Nöjd m armbandet och snabb leverans

10 grudnia 2025

Odpowiedź od astrid&agnes

Hej Gunilla, tack för ditt omdöme!

Det betyder mycket för oss.
Vad fint att höra att du är nöjd med ditt köp och att leveransen gick smidigt.
Välkommen tillbaka! :)

Fina smycken

Hittar alltid sådant jag gillar hos Astrid & Agnes, och smyckena håller!

8 grudnia 2025

Odpowiedź od astrid&agnes

Hej Eva, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.
Så fint att du är nöjd med dina smycken från oss.
Välkommen tillbaka! :)

Oceniono na 2 z 5

50-årspresent men måndagsexemplar:(

Köpte armbandet som 50-årspresent till svägerskan men det verkar vara ett måndagsexemplar då spännet ideligen åker upp och hon tappade det 4 ggr under kvällen. Hon vill därför byta det. Känns jättetrist! Har fler råkat ut för det här? Hoppas inte! Jag har orderbekräftelse och uppgifter men hittar ej reklamationslappen…

27 listopada 2025

Odpowiedź od astrid&agnes

Vi beklagar verkligen att du fått ett armband som verkar vara ett måndagsexemplar som du nämner.
Givetvis ordnar vi detta så att du får ett nytt - inga problem.
Vänligen kontakta oss på
info@astrid-agnes.com eller telefon 0340-150 03
Så har vi vidare kontakt där om hur vi löser det på bästa sätt.

Vänlig hälsning, astrid&agnes-teamet

Snyggt halsband

Snyggt halsband! Smidig leverans.

6 grudnia 2025

Odpowiedź od astrid&agnes

Hej Tina, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.
Så fint att du är nöjd med både smycken och leverans från oss. Välkommen tillbaka! :) Vänliga hälsningar, astridagnes-teamet

Jättefin paketering

Jättefin paketering, söta örhängen.

5 grudnia 2025

Odpowiedź od astrid&agnes

Hej Maria, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.
Så fint att du är nöjd med ditt köp från oss!

3 grudnia 2025

Odpowiedź od astrid&agnes

Hej Birgitta, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss. Så fint att du är nöjd med din leverans från oss!

Fina smycken och fantastisk service

Fina smycken och fantastisk service

2 grudnia 2025

Odpowiedź od astrid&agnes

Hej Pamela, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss. Så fint att du är nöjd med både smycken samt bemötande från oss. Välkommen tillbaka! :)

Alltid nöjd!

Fina och hållbara smycken till mycket bra priser. Ett plus är också att det är snabb leverans.

1 grudnia 2025

Odpowiedź od astrid&agnes

Hej Denise, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.

Oceniono na 5 z 5

Fina smycken och snabb leverans

Fina smycken och snabb leverans!
Köpt flera gånger, bra erbjudande!

24 listopada 2025

Odpowiedź od astrid&agnes

Hej Liselott, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss. Så fint att du är nöjd med både smycken, leverans samt erbjudande. Välkommen tillbaka! :) Vänliga hälsningar, astridagnes-teamet

Nöjd kund!

Supersnabb leverans, fint förpackade, trevligt bemötande även i telefon

7 listopada 2025

Odpowiedź od astrid&agnes

Hej Johan, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.
Så fint att du är nöjd med både smycken, leverans samt bemötande.

Odpowiedź od astrid&agnes

Hej Agneta, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.
Så kul att du är nöjd med både smycken och leverans.

Köp över nät!

Snabb leverans!
Smycket var precis som jag såg på bild!

22 listopada 2025

Odpowiedź od astrid&agnes

Hej Gunnel, tack för ditt omdöme! Det betyder mycket för oss.
Så fint att du är nöjd med både smycken och leverans. Välkommen åter! :) Vänliga hälsningar, astridagnes-teamet

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej