Aeroporto di Catania, 95121 Catania, Sicilia, IT
Bezproblemowe odebranie pojazdu pomimo póżnej godziny, auto prawie nowe ,pełny pakiet od uszkodzeń za niewielką dopłatą. Sprawne przekazanie auta z powrotem
Bezproblemowy obiór i zwrot samochodu, auto bez najmniejszych zastrzeżeń. Wszystko wyśmienicie.
Viaggiare Rent è una giovane e dinamica azienda specializzata nel noleggio a breve e lungo termine di auto e veicoli commerciali. Ci rivolgiamo ad aziende, liberi professionisti e privati, offrendo preventivi immediati per ogni tipologia di veicolo ed attraverso canoni personalizzati riusciamo a soddisfare ogni necessità ed esigenza dei clienti.

Aeroporto di Catania, 95121, Catania, Sicilia, Włochy
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Bardzo odradzam tą firmę, zablokowali nam 700e depozytu mimo pełnego ubezpieczenia auta. Samochód braliśmy przed 22:00, na karcie zero uszkodzeń, zdjęcia w protokole od góry, oddaliśmy po 3 dniach, nie mając żadnej kolizji, obcierki- nic, a zrobili zdjęcia od dołu i próbują wmówić, że to my zarysowaliśmy zderzak. Na naszą reklamację odpisali, że zostawiają sobie ponad 600e z depozytu a my sami mamy się teraz rozliczyć z ubezpieczycielem. Dno i jeszcze raz dno. Nigdy więcej.
Zdecydowanie polecam. Obsługa bardzo uprzejma i pomocna, bez nalegania na dodatkowe ubezpieczenia. Samochód w bardzo dobrym stanie fizycznym jak i technicznym, przede wszystkim na plus, bo otrzymaliśmy dokładnie taki model jaki chcieliśmy. Zwrot samochodu szybki - zwykłe oględziny czy wszystko w porządku, bez doszukiwania się szkód.

Odpowiedź od Viaggiare Rent - Catania
Przylot 13 grudnia wieczorem. Wynajem i ubezpieczenie opłacone przez Carflexi 130 € Na miejscu mamy dopłacić 30€. Pani z obsługi żąda od nas karty kredytowej. Mamy 6 różnych debetowych w tym walutowe. Twierdzi że w takim razie musimy od nowa zapłacić za wynajem i dodatkowo za ubezpieczenie . Sam wynajem 120 € za 9 dni Bez ubezpieczenia . .Gdy przez Carflexi kosztowal 30€ . A dodatkowe ubezpieczenie 120€ No i musimy miec karte kredytowa dla zabukowania kaucji 500 €. Zostajemy z niczym . A mamy byc na noc w Syrakuzach. Poszliśmy do konkurencji naprzeciwko . Wynajelismy za 120 € z pełnym ubezpieczeniem i kaucja na kartę debetową. Odradzam tę wypożyczalnie .
W końcu po 3 miesiącach i kilku reklamacjach pieniądze zostały zwrócone. Prawdopodobnie była to próba naciągnięcia. Odradzam tę wypożyczalnię.

Everything was
great but the child seats need refreshing. No child seats with isofix system

Odpowiedź od Viaggiare Rent - Catania
Samochód był bardzo dobry i praktycznie nowy. Obsługa miła i profesjonalna. Polecam😌

Odpowiedź od Viaggiare Rent - Catania
szybko, sprawnie i z uśmiechem, zarówna na wydaniu ,jak i na przyjęciu auta