Verhuisoffertes Recenzje 79

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Ik kon snel en efficiënt een goede verhuizer vinden dus op zichzelf een prima platform. Wat ik echt slecht vond is dat m’n e-mailadres en telefoonnummer direct aan alle voorgestelde verhuisbedrijven w... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Alles is vlot verlopen, de verhuizers waren op tijd, er werd op een professionele manier gewerkt, vriendelijke mensen. Wel uiteindelijk geschrokken van de prijs.

Oceniono na 4 z 5

Prima service om offertes te krijgen voor verhuizingen. Je moet wel meerdere bedrijven te woord staan om goede offertes te krijgen. Wellicht alles een keer invullen en dan gelijk goede offertes krijge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super goede ervaring. Dinsdagavond mail gestuurd dat ik met spoed een verhuisbedrijf zocht. Binnen een paar minuten al reactie. Maandagochtend verhuisd. Ging super snel. Vriendelijke en behulpzame m... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Przeprowadzki i usługi magazynowe

Napisane przez firmę

Het is onze missie om consumenten en verhuisbedrijven met elkaar in contact te brengen. Door ons grote netwerk en geavanceerde systeem, bespaar je tijd en geld op je verhuizing. Voor verhuisbedrijven bieden we hoge kwaliteit offerteaanvragen van consumenten die actief op zoek zijn naar jouw diensten. Met meer dan 20 jaar ervaring en een internationaal team, maken wij verhuizen een stuk makkelijker.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Snel en goed.

Maakt een goede afweging tussen bedrijven mogelijk. Snel en uitgebreid aanbod

8 stycznia 2026

Hoi Frans,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je het aanbod snel en uitgebreid vond en dat het je heeft geholpen om een goede afweging tussen de bedrijven te maken.

Dat is precies waar we het platform zo duidelijk en efficiënt mogelijk voor inrichten.

Snel reacties

Via site offertes aangevraagd en binnen 24 uur reactie en offertes van 5 verhuisbedrijven. Uiteindelijk met Flex verhuizers in zee gegaan, voor een prima prijs zonder extra kosten.

16 listopada 2025

Hoi Ron,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je snel meerdere reacties en offertes hebt ontvangen via de site. Mooi dat je uiteindelijk een goede keuze hebt kunnen maken voor een passende prijs, zonder verrassingen achteraf.

We hopen dat je met een goed gevoel terugkijkt op het hele proces.

Oceniono na 1 z 5

Offerte aangevraagd via de site

Offerte aangevraagd via de site. Wordt gevraagd om een telefoonnummer ter verificatie niet om plat gebeld te worden. Wordt op zondag 12x gebeld. Verschrikkelijke site die niet zorgvuldig met gegevens omgaat.

22 lutego 2026

Hoi Thierry,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het erg storend is om zo vaak gebeld te worden, zeker als dit niet je verwachting was bij het invullen van je gegevens.

Het is goed dat je dit aangeeft. We nemen dit soort signalen serieus en gebruiken ze om het proces en de communicatie hierover duidelijker en beter in balans te brengen.

Dank je wel dat je je ervaring met ons hebt gedeeld.

Oceniono na 5 z 5

Simpel aanvragen en snelle reacties

Het geeft een paar opties in je buurt . Daar krijg je snel een offerte van en je kiest welke je wilt

15 stycznia 2026

Hoi Netty,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het aanvragen zo eenvoudig was en dat je snel reacties en offertes ontving van bedrijven in de buurt. Dat maakt het kiezen van een passende verhuizer een stuk makkelijker.

We hopen dat alles verder naar wens is verlopen.

Handige tool

Handige tool. Ik kreeg een aantal offertes.

11 lutego 2026

Hoi Peter,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de tool handig vond en dat je meerdere offertes hebt ontvangen. Dat helpt om eenvoudig verschillende opties te vergelijken.

We hopen dat je een goede keuze hebt kunnen maken.

Oceniono na 5 z 5

It helped a lot finding a good team to…

It helped a lot finding a good team to help us move.

5 stycznia 2026

Hi Moji,

Thank you for your review! Great to hear that the platform helped you find a good team for your move. That’s exactly what we aim to make as easy as possible.

We hope everything went smoothly on moving day.

The VerhuisOffertes Team

Absoluut vreselijk

Absoluut vreselijk. Als haaien komen ze op je af. Ben in het afgelopen half uur al 8x gebeld door verschillende bedrijven. Ongelooflijk irritant.

5 lutego 2026

Hoi SVB,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het erg vervelend is om in korte tijd zo vaak gebeld te worden. Dat is niet de ervaring die je verwacht bij het aanvragen van offertes.

We waarderen dat je dit aangeeft. Dit soort signalen helpt ons om de balans tussen snelheid en gebruikservaring te verbeteren.

Dank je wel dat je je ervaring met ons hebt gedeeld.

Ging perfect

Ging perfect! Heel eenvoudig om offertes aan te vragen en de geselecteerde aanbieders reageerden supersnel.

31 grudnia 2025

Hoi Charlotte,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat het aanvragen van offertes eenvoudig was. Mooi dat de aanbieders ook zo snel reageerden, dat maakt het proces een stuk prettiger.

We hopen dat je met een goed gevoel terugkijkt op je verhuizing.

Een link naar truckit

Doen zich voor als bedrijf dat je in contact brengt met meerdere partijen. Ze sturen je echter alleen door naar truckit.
meerdere keren geprobeerd alle keren zelfde resultaat. Regio of opdracht doet er niet toe.

2 stycznia 2026

Hoi Snurk Co,

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat je meerdere keren dezelfde ervaring hebt gehad en dat dit niet overeenkwam met je verwachtingen van het platform.

We begrijpen dat dit vragen oproept wanneer je juist rekent op meerdere opties om te vergelijken. We nemen je signaal serieus en gebruiken dit om de werking en duidelijkheid van het platform verder te verbeteren.

Dank je wel dat je dit met ons hebt gedeeld.

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk, je krijgt geen kans om zelf bedrijven te selecteren, geen kans om minder dan 6 bedrijven te selecteren en ook geen waarschuwing dat de offertes aangevraagd gaan worden. Je klikt op 'volgende' en twee seconden later belt de eerste verhuizer. Super agressief en ontzettend klantonvriendelijk.

23 listopada 2025

Misinformation on data privacy

They forward your personal details to a large number of moving companies. I've been contacted via e-mail, whatsapp and phone more than 15 times in the last 12 hours. Absolutely outrageous and misleading. Trying to get my data deleted in their portal but they are very slow at answering my queries. Absolute scam.

23 października 2025

Verhuizen naar Spanje

Hier offertes aangevraagd om naar Spanje te verhuizen,heeft geen enkele zin.
Ben nu door twee bedrijven gebeld die helemaal niet verhuizen naar een verre bestemming.

19 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

Snelle reactie na aanvragen offerte

Via Verhuisoffertes een offerte aangevraagd voor een verhuizing. Al snel kreeg ik reacties via de mail en telefonisch van verhuisbedrijven in de regio met scherpe prijzen.
Uiteindelijk voor één van de aanbieders gekozen en inmiddels naar tevredenheid verhuisd.

3 marca 2025

Goede ervaring!

Verhuizingen Pardaens heeft voor mijn verhuis gezorgd. Verhuiswagen, lift, parkeerplaatsen voorzien en alles van a tot z afhandelen. Een heel goede ervaring. Het ging vlot en professioneel.

27 lutego 2025

Voel me gestalkt

Ipv direct een geschatte offerte wordt je informatie doorgestuurd naar bedrijven. Ik ben de afgelopen dagen tot wel 10x per dag gebeld. Meerdere keren achter elkaar ook. Dit komt zeer dwingend over. Na contact met verhuisoffertes.com gaven zij aan dat mijn gegevens aan 6 bedrijven zijn doorgegeven. Hoe kan het dan dat ik gestalkt wordt door nu al 13 verschillende nummers? Dit aantal loopt ook op. Heb de telefoon nu uitgezet, zeer irritant.

4 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

“Betrouwbaar, op tijd en zeer goede service.”

Ik mailde op zaterdagavond voor een verhuisopdracht voor de volgende zondagochtend. Een redelijk uitzonderlijk situatie maar ze hebben hun uiterste best gedaan om mij te helpen de klus aangenomen. Ze waren er stipt op tijd, keurig in de communicatie en hebben de verhuizing super snel gedaan. Wat een top bedrijf!

13 października 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej