Ik kon snel en efficiënt een goede verhuizer vinden dus op zichzelf een prima platform. Wat ik echt slecht vond is dat m’n e-mailadres en telefoonnummer direct aan alle voorgestelde verhuisbedrijven w... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alles is vlot verlopen, de verhuizers waren op tijd, er werd op een professionele manier gewerkt, vriendelijke mensen. Wel uiteindelijk geschrokken van de prijs.
Prima service om offertes te krijgen voor verhuizingen. Je moet wel meerdere bedrijven te woord staan om goede offertes te krijgen. Wellicht alles een keer invullen en dan gelijk goede offertes krijge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super goede ervaring. Dinsdagavond mail gestuurd dat ik met spoed een verhuisbedrijf zocht. Binnen een paar minuten al reactie. Maandagochtend verhuisd. Ging super snel. Vriendelijke en behulpzame m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het is onze missie om consumenten en verhuisbedrijven met elkaar in contact te brengen. Door ons grote netwerk en geavanceerde systeem, bespaar je tijd en geld op je verhuizing. Voor verhuisbedrijven bieden we hoge kwaliteit offerteaanvragen van consumenten die actief op zoek zijn naar jouw diensten. Met meer dan 20 jaar ervaring en een internationaal team, maken wij verhuizen een stuk makkelijker.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Maakt een goede afweging tussen bedrijven mogelijk. Snel en uitgebreid aanbod

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Via site offertes aangevraagd en binnen 24 uur reactie en offertes van 5 verhuisbedrijven. Uiteindelijk met Flex verhuizers in zee gegaan, voor een prima prijs zonder extra kosten.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Offerte aangevraagd via de site. Wordt gevraagd om een telefoonnummer ter verificatie niet om plat gebeld te worden. Wordt op zondag 12x gebeld. Verschrikkelijke site die niet zorgvuldig met gegevens omgaat.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Het geeft een paar opties in je buurt . Daar krijg je snel een offerte van en je kiest welke je wilt

Odpowiedź od Verhuisoffertes
It helped a lot finding a good team to help us move.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Absoluut vreselijk. Als haaien komen ze op je af. Ben in het afgelopen half uur al 8x gebeld door verschillende bedrijven. Ongelooflijk irritant.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Ging perfect! Heel eenvoudig om offertes aan te vragen en de geselecteerde aanbieders reageerden supersnel.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Doen zich voor als bedrijf dat je in contact brengt met meerdere partijen. Ze sturen je echter alleen door naar truckit.
meerdere keren geprobeerd alle keren zelfde resultaat. Regio of opdracht doet er niet toe.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Verschrikkelijk, je krijgt geen kans om zelf bedrijven te selecteren, geen kans om minder dan 6 bedrijven te selecteren en ook geen waarschuwing dat de offertes aangevraagd gaan worden. Je klikt op 'volgende' en twee seconden later belt de eerste verhuizer. Super agressief en ontzettend klantonvriendelijk.
They forward your personal details to a large number of moving companies. I've been contacted via e-mail, whatsapp and phone more than 15 times in the last 12 hours. Absolutely outrageous and misleading. Trying to get my data deleted in their portal but they are very slow at answering my queries. Absolute scam.
Website full of fake reviews, simply used as
Hier offertes aangevraagd om naar Spanje te verhuizen,heeft geen enkele zin.
Ben nu door twee bedrijven gebeld die helemaal niet verhuizen naar een verre bestemming.
Ze sturen gewoon je nummer direct door naar een groot aantal bedrijven. Ik heb nog geen offerte ontvangen, maar ben vanmiddag wel al 20x gebeld. Wat een oplichters bedrijf.
Via Verhuisoffertes een offerte aangevraagd voor een verhuizing. Al snel kreeg ik reacties via de mail en telefonisch van verhuisbedrijven in de regio met scherpe prijzen.
Uiteindelijk voor één van de aanbieders gekozen en inmiddels naar tevredenheid verhuisd.
Verhuizingen Pardaens heeft voor mijn verhuis gezorgd. Verhuiswagen, lift, parkeerplaatsen voorzien en alles van a tot z afhandelen. Een heel goede ervaring. Het ging vlot en professioneel.
kwaliteit , behulpzaam , vriendelijk , werkte goed door. betrouwbaar
Ipv direct een geschatte offerte wordt je informatie doorgestuurd naar bedrijven. Ik ben de afgelopen dagen tot wel 10x per dag gebeld. Meerdere keren achter elkaar ook. Dit komt zeer dwingend over. Na contact met verhuisoffertes.com gaven zij aan dat mijn gegevens aan 6 bedrijven zijn doorgegeven. Hoe kan het dan dat ik gestalkt wordt door nu al 13 verschillende nummers? Dit aantal loopt ook op. Heb de telefoon nu uitgezet, zeer irritant.
Ik mailde op zaterdagavond voor een verhuisopdracht voor de volgende zondagochtend. Een redelijk uitzonderlijk situatie maar ze hebben hun uiterste best gedaan om mij te helpen de klus aangenomen. Ze waren er stipt op tijd, keurig in de communicatie en hebben de verhuizing super snel gedaan. Wat een top bedrijf!
Verhuisbedrijf Buning is zeer professioneel, betrouwbaar, zorgzaam en snel.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.