Ik kon snel en efficiënt een goede verhuizer vinden dus op zichzelf een prima platform. Wat ik echt slecht vond is dat m’n e-mailadres en telefoonnummer direct aan alle voorgestelde verhuisbedrijven w... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alles is vlot verlopen, de verhuizers waren op tijd, er werd op een professionele manier gewerkt, vriendelijke mensen. Wel uiteindelijk geschrokken van de prijs.
Prima service om offertes te krijgen voor verhuizingen. Je moet wel meerdere bedrijven te woord staan om goede offertes te krijgen. Wellicht alles een keer invullen en dan gelijk goede offertes krijge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het is onze missie om consumenten en verhuisbedrijven met elkaar in contact te brengen. Door ons grote netwerk en geavanceerde systeem, bespaar je tijd en geld op je verhuizing. Voor verhuisbedrijven bieden we hoge kwaliteit offerteaanvragen van consumenten die actief op zoek zijn naar jouw diensten. Met meer dan 20 jaar ervaring en een internationaal team, maken wij verhuizen een stuk makkelijker.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Ze waren viendelijke, werkte hard door en kregen een kast uit het huis die wij er nooit uit hadden kunnen krijgen.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Binnen no time reactie en vervolgens 5 bedrijven waar ik een keuze uit kon maken.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Super goede ervaring. Dinsdagavond mail gestuurd dat ik met spoed een verhuisbedrijf zocht. Binnen een paar minuten al reactie. Maandagochtend verhuisd. Ging super snel. Vriendelijke en behulpzame mannen, die goed in hun werk zijn. Gaan zorgvuldig met je spullen om.
Echt een top bedrijf en team.
Bedankt mannen

Snelle reactie van de 2 vd 5 bedrijven die een offerte zouden uitbrengen
Beide bedrijven brachten tijdig een offerte uit. Het bedrijf die de opdracht heeft uitgevoerd heeft de verhuizing keurig en netjes afgehandeld.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Bedankt, ik vond zo de goedkoopste verhuizers en ze waren heel gezellig, behulpzaam en vrolijk. Ze maakten van een behoorlijk stressvolle gebeurtenis echt een feestje.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Er werdt veel gereageerd op mijn oproep. Een dan maak je een keuze

Moeilijke beoordeling.
2 verhuizers werden er aanbevolen, 1 heeft er nooit gereageerd.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Ik kreeg van alle bedrijven die voor mijn aanvraag beschikbaar waren, binnen een aantal uren een offerte of werd gebeld. Het eerste gesprek kwam al binnen 10 seconden binnen. De bedrijven waren erg professioneel en hulpvaardig. Door het aantal offertes en de snelheid waarmee actie werd genomen was dit gebeuren voor mij een efficiente gebeurtenis en meer relaxt dan verwacht.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Was op tijd, dachten méé, goede service. En betaalbaar.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Goede vergelijkingen van firma’s en gemakkelijk in gebruik.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
er werd snel gewerkt, maar ook zorgvuldig zodat niets werd beschadigd.
heel vriendelijk ook !

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Duidelijke offerte,omschrijving wat ze doen is goed. Komen vertrouwd over.Alles aanwezig bij de verhuizing, wagentjes, gereedschap. Hebben kennis van wat ze verhuizen. Binnen een uur alles in de verhuiswagen.en een uur later alles keurig op de plaats. Heren bedankt voor de goeie service.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Er werd belooft dat ik 4 offertes zou krijgen, ik kreeg er maar 1. Dat is geen vergelijken natuurlijk, ik vind het geen goede prestatie.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Ik heb nog nooit een eindfactuur ontvangen van dit bedrijf, terwijl bijna ben gedwongen om een niet-onderbouwd bedrag als eindbedrag uit te betalen.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Ik wil eigenlijk meer sterren geven.
De goede service, nette werknemers, als je iets extra's vraagt geen probleem. Daarom vol lof en zeker een aanbeveling.

Odpowiedź od Verhuisoffertes
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.