Verhuisoffertes Recenzje 79

4,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

Alles is vlot verlopen, de verhuizers waren op tijd, er werd op een professionele manier gewerkt, vriendelijke mensen. Wel uiteindelijk geschrokken van de prijs.

Oceniono na 5 z 5

Super goede ervaring. Dinsdagavond mail gestuurd dat ik met spoed een verhuisbedrijf zocht. Binnen een paar minuten al reactie. Maandagochtend verhuisd. Ging super snel. Vriendelijke en behulpzame m... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Przeprowadzki i usługi magazynowe

Napisane przez firmę

Het is onze missie om consumenten en verhuisbedrijven met elkaar in contact te brengen. Door ons grote netwerk en geavanceerde systeem, bespaar je tijd en geld op je verhuizing. Voor verhuisbedrijven bieden we hoge kwaliteit offerteaanvragen van consumenten die actief op zoek zijn naar jouw diensten. Met meer dan 20 jaar ervaring en een internationaal team, maken wij verhuizen een stuk makkelijker.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Een vlotte verhuis

14 maja 2026

Keurig volgens afspraak

Keurig volgens afspraak, vriendelijke mensen

24 maja 2026

Hoi Nico,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen dat alles keurig volgens afspraak is verlopen en dat je een positieve ervaring hebt gehad met de vriendelijke service. Daar doen we het voor.

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en wensen je veel succes in je nieuwe omgeving.

Oceniono na 1 z 5

Verkopen gegevens door

Ze verkopen je gegevens door aan de partijen. Hele week gebeld.

21 maja 2026

Hoi Maxim,

Bedankt dat je je ervaring deelt. We begrijpen dat het vervelend is om vaker gebeld te worden dan je had verwacht. Ons platform is bedoeld om gebruikers in contact te brengen met verhuisbedrijven op basis van hun aanvraag, maar we begrijpen dat de hoeveelheid contact als storend kan worden ervaren. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Oceniono na 4 z 5

Prima service om offertes te krijgen…

Prima service om offertes te krijgen voor verhuizingen. Je moet wel meerdere bedrijven te woord staan om goede offertes te krijgen. Wellicht alles een keer invullen en dan gelijk goede offertes krijgen zou nog fijner zijn. Maar het is gelukt een goed bedrijf te vinden!

20 kwietnia 2026

Hoi Arjen,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je via VerhuisOffertes een goed verhuisbedrijf hebt kunnen vinden. Ook waarderen we je feedback over het vergelijken van meerdere offertes. We begrijpen dat een nog eenvoudiger en sneller proces prettig zou zijn en nemen dit zeker mee.

Mooi dat het uiteindelijk gelukt is om een passende keuze te maken voor je verhuizing.

Topteam

Topteam, snelle en sterke werkers. Alles onder leiding van Neri en het loopt als een gesmeerde machine!

8 maja 2026

Hoi Marc,

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat je tevreden bent over het team. We geven je complimenten aan Neri en de verhuizers zeker door. Fijn dat hun inzet en samenwerking zo’n goede indruk hebben achtergelaten.

We wensen je veel geluk op je nieuwe plek!

Oceniono na 5 z 5

Snelle manier om je klus te laten klaren.

Makkelijk in te vullen, zeer snelle reacties van de bedrijven. Genoeg reacties om een keuze op te baseren.

6 kwietnia 2026

Beste Ron,

Bedankt voor je mooie review. Goed om te horen dat het invullen eenvoudig was en dat je snel meerdere reacties van verhuisbedrijven hebt ontvangen. Fijn dat je voldoende offertes had om een goede keuze te kunnen maken.

We waarderen je feedback en wensen je veel succes met je verhuizing.

Oceniono na 5 z 5

Handige en snelle manier om in contact…

Handige en snelle manier om in contact te komen met verhuisbedrijven.

18 marca 2026

Beste Daan,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je onze service als handig en snel hebt ervaren en gemakkelijk in contact bent gekomen met verhuisbedrijven. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

We wensen je veel succes met je verhuizing.

Zeer makkelijk om prijzen te vergelijken

Zeer makkelijk om prijzen te vergelijken

25 kwietnia 2026

Odpowiedź od Verhuisoffertes

Bedankt voor je review, Jill! Fijn om te horen dat je het vergelijken van prijzen zo makkelijk vond. Dat is precies waar we het voor doen: het overzichtelijk en eenvoudig maken, zodat je snel een goede keuze kunt maken.

We hopen dat je ook voor de rest een prettige ervaring hebt gehad!

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen. Goederen opgehaald en afgeleverd bij de deur. Prima communicatie tussen de verschillende bedrijven die onze spullen hebben geleverd in het buitenland

25 kwietnia 2026

Odpowiedź od Verhuisoffertes

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je spullen netjes bij de deur zijn opgehaald en afgeleverd. Ook goed om te weten dat de communicatie tussen de betrokken partijen duidelijk en prettig was, zeker bij een verhuizing naar het buitenland maakt dat echt het verschil.

We wensen je veel geluk op je nieuwe plek!

Oceniono na 4 z 5

Goede verhuizing naar opslag uitgevoerd

8 kwietnia 2026

Hoi Jurgjoss,

Bedankt voor je korte maar duidelijke review. Fijn om te horen dat de verhuizing naar de opslag goed is verlopen en dat alles naar wens is gegaan. Dat is precies waar we het voor doen.

Oceniono na 4 z 5

snel diverse offertes aangeboden…

snel diverse offertes aangeboden gekregen.

23 kwietnia 2026

Hoi Leo,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je snel meerdere offertes hebt ontvangen. Dat is precies waar we het proces zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk voor willen maken.

We hopen dat je hiermee een goede keuze hebt kunnen maken voor je verhuizing.

Snelle reacties

Na het invullen van een aantal gegevens kreeg ik binnen enkele minuten al een zestal reacties bjnnen van verhuisbedrijven.
Wel een beetje stressvol als er zoveel reacties tegelijk binnen komen.

26 marca 2026

Hoi Tom,

Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je zo snel meerdere reacties van verhuisbedrijven hebt ontvangen na je aanvraag. We begrijpen ook dat het wat overweldigend kan zijn als er in korte tijd veel reacties binnenkomen.

We waarderen je feedback en nemen dit mee om de ervaring zo prettig en overzichtelijk mogelijk te houden.

Hopelijk heeft het je geholpen om een geschikte keuze te maken.

Oceniono na 3 z 5

Ik kon snel en efficiënt een goede…

Ik kon snel en efficiënt een goede verhuizer vinden dus op zichzelf een prima platform. Wat ik echt slecht vond is dat m’n e-mailadres en telefoonnummer direct aan alle voorgestelde verhuisbedrijven werd gegeven waardoor ik 1,5 week helemaal ben gek gebeld en gemaild door ca. 6 bedrijven, leek bijna stalken. Werkspot werkt beter, daar maak je als klant alleen zelf contact met de bedrijven die je uitkiest.

16 marca 2026

Hoi Niels,

Bedankt voor je eerlijke feedback. Fijn om te horen dat je via ons platform snel en efficiënt een geschikte verhuizer hebt kunnen vinden. Tegelijk begrijpen we goed dat de hoeveelheid telefoontjes en e-mails als erg storend en overweldigend kan worden ervaren.

We waarderen dat je dit zo duidelijk aangeeft. Dit soort signalen helpt ons om de balans tussen snelheid en gebruiksgemak te blijven verbeteren.

Dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Oceniono na 4 z 5

ik vond het indrukwekkend...

ik vond het indrukwekkend, zoveel reakties in een korte tijd.
voir ons hebben we ons beperkt door met 3 verhuisbedrijven kontakt te hebben gehad.
daar voor ons gevoel, de beste uitgezocht. dit was de verhuisbutler...

2 marca 2026

Hoi Helma,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onder de indruk was van het aantal reacties en dat je snel een goede selectie hebt kunnen maken. Het is prettig dat jullie op deze manier een verhuisbedrijf hebben gevonden dat goed bij jullie past.

We wensen jullie veel succes met de verhuizing en hopen dat alles soepel verloopt.

Oceniono na 5 z 5

Afspraak is afspraak en dat is wat ze…

Afspraak is afspraak en dat is wat ze doen. Top en vriendelijke, hardwerkende verhuizers. Niet compleet, geen probleem, ze kwamen paar dagen terug om de rest mee te nemen. En dat allemaal vooraf tegen een vaste prijs. Zo doen wij zaken.

19 marca 2026

Hoi Henry,

Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je zo tevreden bent over de verhuizers. Fijn dat ze flexibel waren en ook nog terugkwamen om de rest op te halen, en dat alles voor een vaste prijs.

Dat is precies de ervaring die je hoopt bij een verhuizing.

Oceniono na 5 z 5

Een heel zorgvuldig en professioneel…

Een heel zorgvuldig en professioneel team. Daarbij ook vreselijk aardig! Harde werkers! Al met al een hele goeie ervaring!

28 marca 2026

Hoi Annemiek,

Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad en dat het team zowel zorgvuldig als professioneel te werk ging. Dat ze daarnaast ook nog vriendelijk en hardwerkend waren, maakt het natuurlijk helemaal compleet.

We hopen dat je met een goed gevoel terugkijkt op je verhuizing.

Oceniono na 5 z 5

cor en bas die hebben goed werk gedaan…

cor en bas die hebben goed werk gedaan ze waren
netjes en hebben alls goed over gebracht ik vind het top goed bedrijf

1 kwietnia 2026

Hoi William,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat Cor en Bas goed werk hebben geleverd en dat alles netjes en zorgvuldig is overgebracht. Het is mooi dat je zo tevreden bent over de service.

We hopen dat je met een goed gevoel terugkijkt op je verhuizing.

Goede basis voor beslissen

We kregen binnen een week drie serieuze offertes, waarop we snel een goede keuze konden maken.

1 grudnia 2025

Hoi Toon,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je binnen korte tijd meerdere serieuze offertes hebt ontvangen en zo snel een goede keuze kon maken. Dat is precies waar we het proces zo overzichtelijk en efficiënt mogelijk voor willen maken.

We hopen dat alles verder naar wens is verlopen.

Oceniono na 2 z 5

Veel te veel gebeld

Veel te veel gebeld, dit is niet van tevoren goed uitgelegd. Ik ben twee dagen lang 15 keer gebeld door verschillinde nummers tijdens mijn werkdag. Dit lijkt mij niet profesioneel.

1 kwietnia 2026

Hoi Lucia,

Bedankt voor je feedback. We begrijpen goed dat het erg storend is om zo vaak gebeld te worden, zeker tijdens je werkdag. Dat is natuurlijk niet de ervaring die je verwacht.

Het is goed dat je aangeeft dat dit vooraf niet duidelijk was. We nemen dit soort signalen serieus en gebruiken ze om de verwachtingen en het proces beter af te stemmen.

Dank je wel dat je dit met ons hebt gedeeld.

Oceniono na 5 z 5

Na het uitzetten van de offerte

Na het uitzetten van de offerte, kreeg ik meteen response van verschillende bedrijven.

21 marca 2026

Hoi Jean-Pierre,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je snel reacties hebt ontvangen van verschillende verhuisbedrijven na je aanvraag. Dat helpt om vlot een goed overzicht te krijgen en een passende keuze te maken.

We hopen dat alles verder soepel is verlopen.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej