Kevin Klaver heeft ruim de tijd genomen om een gedegen advies te geven en een duidelijke offerte neer te leggen. Er is een scan van het huis uitgevoerd en a.d.h.v. de bevindingen een sterk en onder... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
We hadden een offerte aangevraagd, hierna hadden we nog wat vragen. We zijn keurig netjes te woord gestaan door de heer Bruno. Daarna alles prima afgehandeld.
Onlangs heb ik iemand gesproken van Thermo Solutions, na een aanvraag over isolatie zijn ze bij mij langsgekomen om de situatie te bekijken en kijken wat mogelijk is. Behalve een vloerisolatie hebben... Zobacz więcej
Bellen je 7 jaar nadat je ooit blijkbaar je gegevens hebt achtergelaten. Ik was hier uiteraard niet van gediend. Schandalig te woord gestaan door deze man, want hij vond het natuurlijk allemaal prim... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Wij kunnen (bijna) alle woningen voorzien van spouwmuur- en vloerisolatie
Dane kontaktowe
Josink Esweg 24, 7545 PN, Enschede, Holandia
- 0532034023
- contact@ts.nl
- thermo.solutions
Odpowiada na 26% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Isoleren van buitenmuren van mijn…
Isoleren van buitenmuren van mijn hoekhuis. Goede uitleg van het werk en netjes alle rommel na afloop weer opgeruimd
Helemaal tevreden
Helemaal tevreden, alles van 1. bezoek tot de uitvoering van de werkzaamheden top geregeld. Zijn telefonisch goed bereikbaar en leveren goed werk,zijn vriendelijk en laten alles netjes achter. En we merken verschil vanaf de eerste dag. Ik kan dit bedrijf aanbeven
Blijven kansloos reclame sturen
Blijven kansloos reclame sturen, bloed irritant.
Prima bedrijf!
Een prima ervaring, ondanks alle negatieve reacties hier. Bedrijf is de afspraak goed nagekomen, werknemers zijn zeer vriendelijk, werken netjes en ruimen alles netjes op.
Zelfs advies gekregen om een stukje niet te isoleren omdat achteraf bleek dat dat stukje spouw niet breed genoeg was en er dan problemen konden ontstaan.
Wij zijn in elk geval heel tevreden!
Eerlijk advies
Oude woning, eerlijk advies van Frank na goed onderzoek. Waarvoor dank.
Frank Hinnen is bij ons geweest een…
Frank Hinnen is bij ons geweest een zeer spontaan persoon heeft gekeken in de muur en de isolatie wat erin zit was nog goed
Controle spouw
Het was een korte maar krachtige afspraak om de spouw te laten controleren. Voor ons is er geen vervolg nodig maar prettig en zorgvuldig geholpen door Demy Bruinink.
De bodemisolatie is goed uitgevoerd
De bodemisolatie is goed uitgevoerd. Vriendelijke en behulpzame mensen.
Alles weer netjes achtergelaten.
De communicatie vooraf en de planning was wat rommelig.
prima ervaring ,komen afspraken na en…
prima ervaring ,komen afspraken na en er wordt keurig netjes gewerkt.
Er wordt mee gedacht en een eerlijk advies gegeven door de vertegenwoordiger die het op neemt.
blijven reclame sturen
blijven reclame sturen. ze doen ook al via een andere naam =FTX1 sturen. milieu vriendelijk 10 brieven versturen om je iets te verkopen ook is antwoord NEEE
ik stuur al hun reclame (spam) terug in hun antwoordnummer. terug met die troep
opdringerige en aggresieve reclame
opdringerige en aggresieve reclame. Antwoordbrief versnipperd en terug gestuurd zonder adresgegevens van onszelf. Misschien leren ze er iets van.
Hugo is langs geweest voor een isolatie…
Hugo is langs geweest voor een isolatie plan. Jammer genoeg kan onze spouwmuur niet geïsoleerd worden.
Zeer eerlijk advies. Prettige verkoper
Spouwmuurisolatie goed uitgevoerd
Spouwmuurisolatie goed uitgevoerd, op een enkel stukje na . Daarover en nog enkele opmerkingen/ vragen gesteld, maar krijg geen enkele reactie helaas. Ze zijn erg moeilijk bereikbaar, en dat is geen goede service, jammer.
Goede en duidelijke uitleg, eerlijk advies
Goede en duidelijke uitleg en een eerlijk advies. Voor onze woning loonde de spouwmuurisolatie niet. Wooncomfort zou maar marginaal verbeteren en besparingen zouden ook minimaal zijn.
Sturen post wat nergens op slaat
Sturen post wat nergens op slaat, ongevraagd
Goed en snel geholpen
Goed en snel geholpen. Gaten meteen gevuld nadien. Onze isolatie bleek toch in orde te zijn dus hij gaf eerlijk toe dat het geen zin heeft om extra te isoleren.
Advies niets te doen
Frank heeft na een inspectie het advies gegeven de huidige isolatie niet te vervangen. De investering zou niet opwegen tegen de besparing. Dat is nog eens een keurig advies waarbij hij ook heeft laten zien waarom.
kijk uit..
kijk uit. sturen door heel Nederland reclame vanuit allerlei namen:
-thermosolutions
-thermofoam
-nu ook FTX1
Że houden niet op. blijven agressief sturen ook al geef je aan er niet van gediend te zijn. Direct in papierbak met alles.
Netjes geïsoleerd maar,
Ze hebben netjes de muurisolatie in de spouwmuur verwerkt.
De cement van de gaten werd goed opgezogen.
Alleen de vulling van de gaten is niet geheel in kleur van de bestaande voeg. Delen wel en delen niet. Zijn er nog voor terug geweest maar ze konden het niet verbeteren.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.