Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Kevin Klaver heeft ruim de tijd genomen om een gedegen advies te geven en een duidelijke offerte neer te leggen. Er is een scan van het huis uitgevoerd en a.d.h.v. de bevindingen een sterk en onder... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

We hadden een offerte aangevraagd, hierna hadden we nog wat vragen. We zijn keurig netjes te woord gestaan door de heer Bruno. Daarna alles prima afgehandeld.

Oceniono na 5 z 5

Onlangs heb ik iemand gesproken van Thermo Solutions, na een aanvraag over isolatie zijn ze bij mij langsgekomen om de situatie te bekijken en kijken wat mogelijk is. Behalve een vloerisolatie hebben... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Bellen je 7 jaar nadat je ooit blijkbaar je gegevens hebt achtergelaten. Ik was hier uiteraard niet van gediend. Schandalig te woord gestaan door deze man, want hij vond het natuurlijk allemaal prim... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Wykonawca izolacji

Napisane przez firmę

Wij kunnen (bijna) alle woningen voorzien van spouwmuur- en vloerisolatie

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Odpowiada na 26% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Tevreden klant

Er werd een goed onderzoek gedaan naar de diverse punten waar het huis energie kon lekken. De vloer bleek een lage isolatie waarde te hebben en kon middels de oplossing van dit bedrijf weer optimaal worden. De uiteindelijke uitvoering kon al enkele dagen later plaatsvinden en was in een ochtend al afgerond. Keurig en efficient bedrijf.

10 lutego 2025

Odpowiedź od ThermoSolutions

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat het onderzoek duidelijk was en dat we snel konden schakelen naar de uitvoering.

Mooi dat de vloerisolatie nu weer optimaal is en dat alles netjes en efficiënt is verlopen. Daar doen we het voor.

Oceniono na 5 z 5

Thermo Solutions heeft mijn woning…voortreffelijk geisoleerd

Thermo Solutions heeft mijn woning beoordeeld en daarna een vrijblijvende offerte uitgebracht en mij gewezen op de energiebespaarsubsidie s van gemeente en overheid. Nadat ik deze ,met hulp van hun heb aangevraagd en toezegging van deze subsidie s kreeg heb ik de woning met vloer- en spouwmuurisolatie uit laten voeren. dit is nauwkeurig en zeer netjes uitgevoerd, nu wachtenop de besparing op energierekening, ik stook al minder en bij een lagere temperatuur is het al aangenaam

1 grudnia 2025

Odpowiedź od ThermoSolutions

Bedankt voor je uitgebreide en mooie review!

Fijn om te horen dat het hele traject, van advies en subsidie tot uitvoering, zo goed is verlopen.

Mooi dat je nu al merkt dat het comfortabeler is in huis en dat je minder hoeft te stoken. Dat is precies het resultaat waar we het voor doen.

Oceniono na 5 z 5

Heel snel geleverd en vakkundig gedaan.

Heel snel geleverd en vakkundig gedaan.
Was snel klaar allemaal.
Heel fijn en nu het kouder word voel je dat de vloer een stuk warmer is dan voorgaande jaren.
Echt een win-winsituatie situatie

25 marca 2025

Odpowiedź od ThermoSolutions

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat alles snel en vakkundig is uitgevoerd.

Mooi dat je nu al merkt dat de vloer warmer aanvoelt, zeker nu het kouder wordt. Precies het resultaat waar we het voor doen.

Oceniono na 5 z 5

Bodem en spouwmuurisolatie …

Goede uitleg gekregen over wat de mogelijkheden waren qua isolatie en een goede uitleg over wat jezelf moet inleggen en wat door de gemeente vergoed werd. Was snel en netjes geplaatst en afgewerkt. Ben zeer tevreden

11 lipca 2025

Vriendelijk en snel

De mannen die de vloer kwamen isoleren waren vriendelijk, hebben snel gewerkt en nadien hebben we foto's gezien hoe het er onder het huis uitzag. De kruipruimte is soort van afgesloten, maar ze hebben uitgelegd hoe je nu onder de vloer komt en de zaak ook weer afsluit.

30 maja 2025
Oceniono na 5 z 5

De vloerisolatie prima aangelegd.

De vloerisolatie prima aangelegd.
Nu minder vocht en minder gas nodig.
Waarschijnlijk € 100,00 in de maand
minder betalen.
De subsidie door jullie ook goed geregeld.

24 listopada 2025
Oceniono na 4 z 5

Ervaring over vloer isolatie pif

Onlangs zijn er isolatiewerkzaamheden bij ons uitgevoerd. Zelf was ik aan het werk, maar ik was telefonisch aanwezig tijdens de afspraak. De medewerker stond ons netjes te woord en legde duidelijk uit wat de bedoeling was.

Bij ons is inmiddels de vloer geïsoleerd met PIF-isolatie en binnenkort wordt ook de spouwmuur aangepakt. De afspraak stond gepland tussen 8:00 en 9:00 uur, maar ze arriveerden rond 9:30 uur. Ze hadden keurig gebeld dat ze vertraging hadden door het verkeer, wat we erg netjes vonden.

Mijn vrouw was thuis tijdens de werkzaamheden. Ze gaf aan dat de medewerkers zeer vriendelijk waren en goed uitlegden wat ze gingen doen. Toen ik later thuiskwam, merkte ik meteen verschil: de koude waas die normaal over de vloer hing was verdwenen.
We hebben een zogenaamde hobo-vloer (met holle roodstenen). en ik was even benieuwd had zelf even het kruipluik opengemaakt om te kijken. Alles zag er keurig en netjes uit. Je voelde direct verschil in temperatuur – de kou werd duidelijk tegengehouden.

Kortom: we zijn erg tevreden over het verloop van de werkzaamheden en het resultaat. Een aanrader!

24 października 2025

Goed en netjes gewerkt!

Medewerkers die op tijd aanwezig waren en net werk hebben verricht.
Wij zijn tevreden.
Dit bedrijf is aan te bevelen voor isolatie!

27 października 2025

Helder advies

Wij wilden geadviseerd worden over spouwmuurisolatie na een aanbod voor een vrijblijvend advies. Het advies was na een heldere uitleg van de adviseur, en het kijken in de spouw, om de spouw niet te isoleren omdat er bij de bouw al een piepschuimisolatie was aangebracht waardoor er geen ruimte meer is voor de in te brengen schuimisolatie. Helaas voor ons en ThermoSolutions was het advies om geen extra isolatie aan te brengen. Dank voor het heldere advies.

12 listopada 2025

Toppers

Vandaag werd onze vloer geïsoleerd door ThermoSolutions, wat een top werk hebben ze geleverd.
Wij zijn ontzettend blij mee!

5 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Januari/februari 2024 zijn door Thermo…

Januari/februari 2024 zijn door Thermo solutions de spouwmuur geïsoleerd en in de kruipruimte grondzeil geplaatst. Nadat de heren begonnen waren om de spouwmuur te isoleren wilde ik er niet bij staan als 'politie agent' dus liep door de garage weg en de heren liepen gelijk achter mij aan. Erg vreemd als je net ziet dat ze aan de helft van de muur bezig zijn!! Lang verhaal kort er moest iemand komen controleren of alles gedaan was en mijn vermoeden werdt waarheid en de helft van het huis was niet door Thermo solutions geïsoleerd, later is dit opgelost door een man die bijna heel de dag bezig geweest is.2 isolatie van de kruipruimte is losgevallen. 3 er ligt water op het grondzeil!!! terwijl dat droog moet zijn, bij mijn buren ligt er stof op! Ben nu Nadat ik foto's gestuurd heb benieuwd wat er gaat gebeuren. Al met al is het geen bedrijf waar we niet mee in zee hadden moeten gaan.

25 października 2024
Oceniono na 1 z 5

Ik ben momenteel in een juridisch…

Ik ben momenteel in een juridisch conflict verwikkeld wat waarschijnlijk op een rechtzaak gaat uidraaien. Dit is een bedrijf die subsidies in eigen zak steekt. Standaar prijzen hanteert van 4000 euro wat voor 1500 euro kan worden gedaan. Na een colportage verkoop ben ik erin getuind met de belofte dat ik 2000 euro subsidie zou krijgen van de gemeente. Op die voorwaarde heb ik hem binnen gelaten. De site gecheckt met de verkoper en ik had recht op de 2000 euro. Dus ik zou uiteindelijk met alle kortingen (sigaar uit eigen doos). Ik ken deze constructie dus ik mij was alleen het uiteindelijke bedrag van belang. Thermo heeft de datum van installatie van ruim van een maand (collectieve installatie), tot binnen de week. Achteraf bleek de subsidie niet meer aanwezig en had ik sowieso geen recht omdat ik al energie label B heb. Dit doet mij zwaar vermoeden dat Thermo hiervan op de hoogte was en daarom de werkzaamheden heeft vervroegd. Direct na de installatie kwam ik erachter dat er geen subsidie meer was dus ik probeer de koop te ontbinden. Dat is alleen lastig omdat de boel al is aangelegd. Dit soort bedrijven moeten van de markt en daarom laat ik het voorkom n. Ook vanwege de arrogantie van het bedrijf nadat ik het nadeel wilde schikken met ieder de helft. Ga AUB niet in zee met dit malafide bedrijf.

24 października 2025
Oceniono na 5 z 5

GEBELD OF HET UITKWAM OM IEMAND DIE IN…

GEBELD OF HET UITKWAM OM IEMAND DIE IN DE BUURT WAS LANGS TE KOMEN. DAAN KWAM EN HEEFT ME HET EEN EN ANDER UIGELEGD WAAROM GESTUCTE MUREN NIET INTERESSANT ZIJN OM TE KIJKEN OMDAT DE ISOLATIE NIET INZAKT OMDAT ER GEEN VOCHT DOOR DE MUREN KOMT.VOND HET FIJN OM TE HOREN,OMDAT IK DAT ECHT NIET WIST.DAT IS DAN OOK DE REDEN DAT ANDERE BEDRIJVEN HET NIET INTERESSANT VONDEN OM TE KOMEN.,MAAR NOOIT DE REDEN ERBIJ GAVEN.DAAN HEEFT HET PRIMA UITGELEGD.JAMMER DAT IK NIETS VOORE JULLIE BEDRIJF KAN BETEKENEN.BEDANKT!!

17 października 2025

Vloerisolatie zoals het moet

Vandaag is in ons huis de vloer geïsoleerd door ThermoSolutions met PIF Floor++Vloerisolatie. Drie man sterk, precies op de afgesproken tijd en binnen twee uur waren ze klaar.

Het was een echt team, dat optimaal samenwerkend de klus geklaard heeft. Vriendelijk en communicatief.

8 października 2025

Tja!!

Maandenlang bestookt met ongevraagde smeekbeden voor gratis en vrijblijvende isolatie check in mijn brievenbus.
Ook na een mail met afmelding van deze geen gehoor.
Een tijd geleden een mail gestuurd met de vraag om een afspraak voor een gratis isolatie check.
Een weer geen gehoor!🙄👎🏼

7 października 2024

Muurisolatie

Ze hebben er een ongelofelijke rotzooi van gemaakt. Daarnaast zijn de muren maar voor de helft voorzien van schuim. Nazorg en garantie? Nee, dat kennen ze niet.

31 października 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej