Techman

Oceniono na 5 z 5

Har pt købt 15 - 20 bærbare til familie og venner og vel 10 pcér og dertil en masse ved siden af såsom skærme , tv , printere , nas server, vaemepumpe , osv. Har pt selv købt en alienware m17x , 2... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Købte for et stykke tid siden en macbook pro over techman, og den har fungeret upåklageligt lige siden. Jeg modtog computeren i original emballage, og på trods af at den var ca. 4 måneder gammel, så... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Blev anbefalet at tjekke Techman, af et familiemedlem, da jeg stod og havde brug for en ny comp. Heldigvis havde firmaet en spritny Mac i original indpakning, samt et par andre ting, som blev levere... Zobacz więcej

Genialt

Har købt 2 computere af Techman.dk nu, til en meget billig penge! Og begge fungerer upåklageligt! Efter telefonisk kontakt er begge computere blevet leveret, omkostningsfrit, af sælger selv, så servicen er helt klart i top! Det er ikke sidste gang jeg handler med dem igen!

5 lipca 2011

Fremragende service og koncept

Købte en printer gennem Techman. Efter telefonisk kontakt, mødte jeg op på adressen og hentede printeren som var i perfekt stand og til en god pris. Sælger var meget venlig og fleksibel (mødte op på en søndag!) - vil helt klart holde øje med hjemmesiden i fremtiden!

16 maja 2011
Oceniono na 5 z 5

Rigtig fin handel. Er glad og tilfreds med produktet. Hurtig og god service! Kan klart anbefales til andre, som også ønsker et lidt billigere, men let brugt produkt..

6 maja 2011
Oceniono na 5 z 5

Første gang jeg handlede hos Techman viste det sig der var en fejl på den købte maskine. Returneringen foregik 100% smertefrit, ved at varen blev hentet på adressen, og hele handelsbeløbet inkl. fragt blev refunderet.

Generelt kan jeg kun sige at servicen er i top og leveringen upåklagelig hurtig! Og så til en rigtig god pris.

Mine bedste anbefalinger.

18 kwietnia 2011
Oceniono na 5 z 5

Venlig og effektiv service.

Blev anbefalet at tjekke Techman, af et familiemedlem, da jeg stod og havde brug for en ny comp. Heldigvis havde firmaet en spritny Mac i original indpakning, samt et par andre ting, som blev leveret til aftalt tid.
Tak for en god, effektiv og direkte handel.
Thomas Thomsen.

13 kwietnia 2011
Oceniono na 5 z 5

Lave priser og god service!

Har købt en brugt farvelaserprinter hos Techman.dk - Den var 100% som beskrevet og jeg fik den til en rigtig god pris. Kommnunikationen med firmaet forløb smertefrit og de var hurtige til og svare tilbage på mine spørgsmål. Så alt i alt en god oplevelse og jeg vil bestemt ikke have nogle betænkeligheder ved at bruge dem igen. Thumbs up herfra! :-)

11 kwietnia 2011
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk sted bruger alt hvad jeg ejer af penge der.

Har pt selv købt en alienware m17x , 2 hp 9580, 2 nas servere , 2 samsung 27" pc skærme/tv .
Og har aldrig haft nogen problemer med noget af det .
Sælger er super rar og imødekommende , priserne er som de skal være helt i bund!.

9 kwietnia 2011
Oceniono na 5 z 5

Super godt sted at handle

Handlede hos Techman på firmaets adresse, da stedet ikke ligger så langt fra hvor jeg bor.
Sælgeren var superflink, og ydede en rigtig fin service. Det er bestemt ikke sidste gang vi handler der. Vi ærgrer også faktisk over, at vi ikke har set dette firma før nu.
Brugte computere til rigtig gode priser og i rigtig pæn stand.

30 marca 2011
Oceniono na 1 z 5

Useriøs forhandler

Havde en dialog om et produkt med forhandleren. Bad ham reservere produktet til samme dag. Sendte en besked om at jeg gerne ville købe produktet. 2 timer senere fik jeg at vide at han havde solgt til anden side. Det er i mine øjne meget useriøst.

7 lutego 2011
Logo Techman

Odpowiedź od Techman

Vi har som regel kun 1 stk. af hver vare ad gangen, og i dette tilfælde skete der, da vi er 2 sælgere i firmaet, desværre en smutter. Beklager fejlen, håber vi kan gøre det godt igen senere. Tjek voresw daglige tilbud på www.techman.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej