Oceniono na 5 z 5

Har bestilt en støvsugerslange til min Miele støvsuger. Den kom efter få dage og passer perfekt.

Oceniono na 5 z 5

Lavede fejl-bestilling, skrev ind, fik hurtigt svar, og kunne bestille korrekt. Dejlig kundeservice. Har bestilt der før, og fortsætter med at bestille der.

Oceniono na 1 z 5

Købte et komplet koblings sæt incl 3 koblinger inkl original nøgle til skift af kobling på min Kitchen Aid blender. Nøglen er imidlertid af en beskaffenhed der gør at den ikke kan modstå presset hvis... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestilte en vacumpakker , de ringede til mig og sagde at de ikke kunne levere før 3 uger senere om jeg ville slette min ordre. Det ville jeg ikke fik mail at den var sendt , men ventede 10 dage og hav... Zobacz więcej

4,1

8 stycznia 2026

Lavede fejl-bestilling

15 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Købte et komplet skær til…

Købte et komplet skær til barbermaskine.
Det er defekt, men firmaet her påstår at det er min maskine. Dette er ikke korrekt, da den fungerer glimrende med det gamle skær på.
De nægter at give pengene retur.

Virkelig dårlig kundeservice, og ikke et sted vi kunne drømme om at købe fra igen. Hold jer væk, hvis I skulle få en defekt vare.

4 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Har lige købt en blender til 499,95 (på…

Har lige købt en blender til 499,95 (på tilbud!) hos jer i den tro at jeres priser er konkurrencedygtige. Nu ser jeg så at nøjagtigt den samme blender er til salg hos Bilka for 314,30.
Kan I forklare hvorfor I skal have 59% højere pris end Bilka?
Denne besked er afsendt 17.8.21. på messenger og er endnu ikke besvaret. Jeg har længe benyttet støvsugerposen som den lokale leverandør af små elektriske artikler, og har ikke som sådan prischecket hver eneste gang, men stolet på at der bliver solgt til konkurrencedygtige priser. Det gør der tilsyneladende ikke. Jeg handler ikke der længere! Det her er sgu for dårligt

16 października 2021

Falske før-priser

Falske før-priser. Når man kan finde en given vare til 179kr på mange webshops inklusiv Støvsugerposen og Støvsugerposen angiver en førpris på 299 så giver sælger indtryk af at man sparer mange penge hvilket ikke er sandt. Og så vælger jeg altid en anden webshop som ikke forsøger at give forkerte indtryk af den rigtige markedspris.

6 marca 2021
Oceniono na 1 z 5

Ingen info om forsinkelser!

Har bestilt en vare som de lover ifølge hjemmeside og e-mail bekræftelse, vil komme indenfor 1-3 hverdage. De skriver der kan være længere tid ved udsolgte vare men denne var ikke udsolgt. På dag 3 ringer jeg da jeg ikke har fået besked om afsendelse og de lover at undersøge sagen og vende tilbage, men det sker ikke. Jeg ringer dagen efter og hun siger at hun vil undersøge igen og ringe efter to minutter. Det gør hun og fortæller at den er forsinket fra et andet lager så jeg først har min vare ugen efter, altså 8 dage (6 hverdage) efter bestilling. Ikke engang en mail med info har jeg modtaget. Dårlig service. Sidste gang jeg bestiller herfra!

7 stycznia 2021
Oceniono na 3 z 5

Noget under middel i forhold til hvad man er blevet vant til i 2019

Noget længere leveringstid end beskrevet på shoppen. Angiver 1-3 dages leveringstid, fik besked 6 dage efter ordrebekræftelse på at ordren er sendt.
"Du kan følge din ordre her" skriver de, men der står blot at den er afsendt og ingen tracking-info på selve forsendelsen.
Men korrekt vare leveret til slut og ikke behov for kundeservice i mit tilfælde.

23 maja 2019

Sindsygt dårlig service

Sindsygt dårlig service, den 8 februar bestiller jeg et mundstykke til min støvsuger. Da der så er gået en uge ringer jeg til dem for at hører hvad der sker. Det viser sig at varen er udgået, han lover mig så at skaffe en anden ti min Bosch støvsuger. Efter at jeg 3 gange må rykke for et svar, vælger jeg så præcis en måned efter min bestilling nemlig den 8 marts at ringe for fjerde gang. Der bliver vi så enig om at annullere ordren. Men ikke en eneste gang har de fra støvsugerposen valgt at kontakte mig, hverken på mail eller via telefon. Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale at handle her.

8 marca 2019

virkelig skuffende.

Jeg tror faktisk aldrig jeg har oplevet så dårlig service!!! d 5/7 bestiller jeg et glattejern, og undre mig over hvor det bliver af. Jeg giver dem en chance og skriver d 12/7 en mail om hvor det er blevet af. Dagen efter får jeg så en mail om at de troet at de havde et på lager men at de ikke kan finde det, men at de vil prøve at skaffe et til mig. Har rykket for et svar ift om de kan skaffe et og her den 17/7 har jeg stadig ikke fået svar. Men synes godt nok det er underligt at jeg selv skal gøre virksomheden opmærksom på, at de ikke har sendt varen til mig, samt forstår jeg slet ikke at man ikke er mere ihærdig efter at prøve at rette sin fejl.

17 lipca 2018

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej