StudySmart.ai Recenzje 311

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

This has made all the difference for me as a college student! I love the usage of repetition and the integration of my lecture sides. This program has helped me feel more prepared for tests and obtain... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Het is echt een hele fijne manier om te leren. Tijdens mijn psychologische master Talent Ontwikkeling & Creativiteit heb ik veel geleerd over leer- en motivatiestrategieën. StudySmart.ai heeft deze... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Centrum egzaminacyjne

Napisane przez firmę

With StudySmart.ai, you unleash your peak potential. Learn faster, score higher. Apply the best study skills while using artificial intelligence to help you save time and understand more.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 2 z 5

Als ik op samenvatting van andere…

Als ik op samenvatting van andere bekijk, zou ik graag willen kunnen selecteren bij wie ik wil kijken, dus op naam selectie. Ook zelf items toevoegen werkt niet optimaal.

13 listopada 2022

Beste Barbara,

Je kunt eenvoudig filteren van wie je de cards wilt zien, op naam. Dit via de filter boven in de flashcard sectie. Neem ajb even contact op met help@studysmartwithchris.com, dan sturen we je een filmpje hoe dit werkt!

Geef ajb ook aan waar je tegenaan loopt met het maken van cards, dan leggen we dat ook goed uit.

Groetjes, Chris

Omscholing

Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest als officemanager, nu de stap gemaakt om me om te laten scholen tot leerkracht primair onderwijs. Dat betekende veel kennistoetsen voor diverse vakken om toegelaten te worden tot de opleiding. Samen met Study Smart With Chris deze allemaal in een keer gehaald! Alle benodigde boeken stonden in zijn database en dankzij de reeds aanwezige flashcards kon ik direct aan de slag met leren. Nu maak ik mijn eigen cards om hopelijk ook anderen te helpen!

26 października 2022

Handige tool

Handige tool, heeft vooral geholpen in het klein maken van dingen die ik te doen heb, waardoor je meer “winsten” maakt. Ik moet het zelf nog meer en langer gebruiken om ook de andere voordelen te halen.

3 października 2022

Aanrader!!!

Zowel online als de bijbehorende app werken super. Het eerste examen mede door het gebruik van de flashcards met goed resultaat afgerond. Nu de rest van de examens nog… 😉

27 września 2022

Ingewikkelder dan gedacht

Heel vervelend systeem. Veel te ingewikkeld om effectief te gebruiken. Jammer

26 września 2022

Odpowiedź od StudySmart.ai

Hallo, Dank voor je review!
Wij bieden gratis coachingsessies aan. Dit zijn calls waarin we a.d.h.v. jouw studiemateriaal het systeem en de methode uitleggen totdat je de methode en de tool perfect begrijpt. Het maakt niet hoeveel tijd het kost. Wij willen je heel graag helpen. Kan je contact opnemen met meike@studysmartwithchris.com?

Dank en groet,
Het Study Smart team.

Overzichtelijk

Ik verlies vaak het overzicht en ik kan daardoor de stof moeilijk onthouden. Door gebruik te maken van Study Smart With Chris kan ik deze problemen beter tegengaan!

18 września 2022
Oceniono na 4 z 5

Altijd bij de hand via je telefoon

De afgelopen twee jaar heb ik met plezier gebruik gemaakt van deze website. Wat ik erg fijn vond, is dat ik het gewoon in de auto, trein, bus of als ik ergens stond te wachten kon raadplegen via mijn telefoon. Sommige klasgenoten van mij hadden het ook en zo maakten we allemaal op onze eigen manier vragen en konden we elkaar overhoren onderweg naar school of in de pauze. Er zijn vele functies, ik heb er niet 100% gebruik van gemaakt omdat mijn opleiding nu meer praktijkgericht is naar het einde toe, maar ik raad dit iedereen aan die lappen teksten en theorie uit het hoofd moet knallen. Herhaling is key en dat is fijn om op je telefoon te hebben i.p.v. losse kaartjes.

14 września 2022

Uitstekend!

Heldere tool en werkt echt om het studeren gemakkelijker te maken. Aanrader!

13 września 2022
Oceniono na 4 z 5

Mijn ervaring met Study Smart With…

Mijn ervaring met Study Smart With Chris was/is heel prettig. Heb zelfs diploma's gehaald, waar ik altijd veel moeite mee had. Ik leerde altijd te veel en had moeite met het onthouden. Altijd faalangst en nu rustig examen kunnen doen met "oh dat weet ik, ha dat weet ik ook" enz. Dus helemaal happy!!!

5 września 2022

Geweldige tool!

Ik ben aan het omscholen en deze leermethode waarbij ik echt aan de hand word genomen helpt mij enorm.

2 września 2022

Handige tool

Heel nuttig om te gebruiken bij studeren van feitenkennis. Ik gebruik vooral de flashcards. Vaak staan er al veel goede die door anderen gemaakt zijn en vul ik die aan met eigen cards.

23 sierpnia 2022
Oceniono na 5 z 5

Was voor mij erg behulpzaam

Was voor mij erg behulpzaam. Naast inzichten over hoe je efficiënt leert, is het erg praktisch.

Het gaf mij het leren structuur die ik normaal miste. Het helpt je met het inplannen. Ik was ook erg tevreden met hoe je het leren opbouwt. Van laagdrempelig oefenen tot het keurig uit je hoofd kennen.

21 sierpnia 2022

Top!

Tijdens mijn laatstestudie jaar, ben ik studeren met Chris tegen gekomen, echter moet ik zeggen dat zijn programma mij veel heeft geholpen. Mijn denk patroon betreft studeren is echt veranderd in een korte tijd besteed. 5/5 beoordeling 👍🏼

17 sierpnia 2022
Oceniono na 3 z 5

persoonlijk ben ik minder actief…

persoonlijk ben ik minder actief geweest binnen study Smart het is jammer dat er niet even een berichtje kwam dat ik niet actief ben geweest.at heb ik vooral gemist.

3 sierpnia 2022

Hi!

Jammer dat je al een tijdje niet actief bent geweest en dat je niet herrinert bent! Normaal gesproken worden hier zeker emails voor gestuurd! We zullen even kijken waar het is misgegaan. Mochten we je verder nog ergens bij kunnen helpen, bijvoorbeeld het heropstarten van je studie ritme dan horen we het graag via meike@studysmartwithchris.com!

Met vriendelijke groeten,
Meike van Study Smart with Chris

Cursus is geen meerwaarde

Cursus lijkt meer op een playlist van youtube dan op een cursus. Leer-programma's redelijk beperkt. Er zijn veel betere alternatieven voor dezelfde prijs.

27 lipca 2022

Hi!

Jammer dat onze workshop voor jou niet volledig was! Ons grootste doel is dat je de tips die Chris doelgericht uitlegt in zijn workshop video´s gemakkelijk kunt toepassen door het gebruiken van de online tool.

We horen graag van je wat je nog miste in de workshop of wat er beter kan, zou je ons willen mailen naar meike@studysmartwithchris.com?

We horen graag jouw feedback! :)

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej