1. Producent oprogramowania
  2. Grafik
  3. Agencja marketingu internetowego

Stolio is an advanced restaurant reservation SaaS that keeps things simple. Our smart system automatically detects duplicate reservations, flags cross-section conflicts, and notifies you instantly when a guest changes their booking - so you can act before problems happen. Built-in CRM, interactive floor plan management, and a 14-day free trial. Plus optional growth services - website creation, Google Ads management, and professional logo & menu design - to help you attract more clients. Zero per -cover commissions. Built for restaurant owners who want real control without the hassle.

4,0

Dobra

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Honestly didn't expect much when we…

Honestly didn't expect much when we first tried it, but Stolio surprised us. It just works. Reservations come in, guests get confirmations, and we stopped losing bookings to missed calls. The fact that it includes a website for 499 CZK/month is kind of insane value. Really glad we switched.

31 maja 2026

Stolio, rezervační systém pro restauraci

Hledali jsme rezervační systém, který by byl jednoduchý pro zákazníky i pro personál, a to chvíli trvalo. Stolio nás nakonec přesvědčilo hned v několika věcech. Widget jde přímo do webu, zákazníci rezervují na místě bez přesměrování jinam. Nastavení proběhlo hladce, tým Stolio byl dostupný na konzultace a pomohl nám vše připravit podle našich potřeb. Čtrnáctidenní zkušební verze zdarma nám dala čas systém pořádně otestovat bez závazků. Oceňuju, že si člověk může nastavit věci po svém. Automatické usazování jsme nechtěli a jednoduše jsme ho vypnuli.Celkově přehledné, spolehlivé, s reálnou podporou. Pro restauraci řešící online rezervace určitě doporučuju vyzkoušet.

20 maja 2026