Oceniono na 1 z 5

Har bestilt og betalt men ikke modtaget ordre . Her nu skrevet 2 gange til dem, første gang svarede de og forsikrede at de ville sende igen . efter stadig ikke at havde modtaget orde har jeg skrev... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jeg købte 2 pk snørrebånd til 50 kr pr styk og Ortopædiske Indlæg til 195,00 DKK. Disse indlæg passede ikke til mine fødder og jeg valgte at sende dem retur og gøre opmærksom, som de anbefalede.... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Bliv væk. Svindel-butik. Aldrig mere. Trukket penge. Ingen varer sendt. Ingen kontakt via telefon. Edit: varer modtaget med enorm lang ventetid og utrolig dårlig kommunikation. De tager ikke telef... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Opdatering: Jeg har hørt fra deres kundeservice og samtidig modtaget min vare. De sender med almindelig post og har ikke trackingfunktion og almindelig forsendelse tager 2-5 hverdage. Ikke modtag... Zobacz więcej

2,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Har bestilt og betalt men ikke modtaget…

Har bestilt og betalt men ikke modtaget ordre .

Her nu skrevet 2 gange til dem, første gang svarede de og forsikrede at de ville sende igen . efter stadig ikke at havde modtaget orde har jeg skrevet til dem igen uden at høre noget. Tænker det er fake firma der er ude på at suge penge fra kunder . VH Piet

12 marca 2026
Oceniono na 3 z 5

Ingen vare modtaget og ingen kontakt

Opdatering:

Ikke modtaget min vare, pengene er trukket. De svarer ikke på mail og telefonen går direkte på optaget.... Skuffende.

24 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Har desværre først set de dårlig…

Har desværre først set de dårlig anmeldelser nu... har bestilt 2 sæt snørrebånd som aldrig er dukket op.. og Ja pengene trukket med det samme. øv øv

dog kun 100kr. men aligevel.. sådan en fusker firma.

17 marca 2026
Oceniono na 3 z 5

Hjemmesiden oplyser forkert leverings dato

Jeg bestilte snørebånd den 23/2-26 og efter hjemmesiden ville de blive leveret den 25/2-26 men de kom ikke den 25/2. jeg skrev til kundeservice den 28/2-26, hvor jeg fik svar den 3/3-26 hvor de oplyste mig at min bestilling var afsendt med brev via DAO som standardlevering og der har DAO 2-5 dage til at levere, men hvis jeg ikke havde modtaget dem ende den 9/3-26 skulle jeg kontakte dem igen.
snørebåndene lå i min postkasse den 4/3-26

Men jeg synes det er ærgerligt at der at sat en dato på hjemmesiden hvornår de bliver leveret for når de så ikke bliver levet på den dato bliver men skuffet.
det var nok bedre at man blev oplyst om at der kan gå 2-5 hverdage ende man modtager ens bestilling med posten i stedet for en specifik dato for levering

4 marca 2026

Scam! Hold jer væk

SCAM, SCAM & SCAM!!!
Ordre-nummer: 459188
Jeg får denne besked d. 02.02.26 efter allerede 1 måneds ventetid på min snørebånd, som aldrig er dukket op.
Håber da pengene kommer retur i min levetid...

Jeg undskylder oprigtigt for det sene svar.

Jeg har indsendt en anmodning om din refusion. Din refusion vil blive behandlet inden for de næste 5-8 hverdage.

Jeg sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Med venlig hilsen,
Amy
Feetunique

16 lutego 2026

Scam
Jeg bestilte snørebånd for 9 dage siden, men har endnu ikke modtaget ordren eller besked om at ordren er afsendt.
Firmaet hævede pengene efter 4 dage. Jeg har nu bedt banken tilbageføre pengene. Håber det lykkedes!

14 lutego 2026

Hold jer væk

Som så mange andre har oplevet så er der nu gået 4 uger siden jeg bestilte. Intet modtaget, pengene er trukket på min konto og kundeservice svarer ikke.

29 grudnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Ikke modtaget min vare og pengene ER…

Ikke modtaget min vare og pengene ER trukket!! Og jeg har endda betalt ekstra for Quick levering! 😳
Rettelse: varen ER modtaget ca 14dage efter forventet ankomst da der er betalt for quick levering!

11 stycznia 2026
Oceniono na 2 z 5

Dårlig kundeservice og du mister din penge

Jeg har skrevet utallige gange og det er aldrig blevet svaret tilbage fra firmaet, som både har et dansk og et engelsk navn og alt kontakt forgår på engelsk.
Jeg vil aldrig anbefalde at købe derfra, du mister dine penge.
Order nr 454462

14 października 2025

Scam

Scam, never received an email, or the product. It said 2 day delivery in Copenhagen.
CR Detail ApS is the one charging the card.
CVR number 40494081

21 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Mindre end én stjerne er hvad dette…

Mindre end én stjerne er hvad dette svindelforetagende får. Bestilte snørebånd midt april, fik ordrebekræftelse, pengene blev trukket…. Men ordren blev ikke afsendt. Efter en uge hed det sig at et par er i restordre, men de øvrige skulle blive sendt med det samme. Det er de så ikke. Har i dag sendt firmaet mail med information om, at de vil blive anmeldt for ulovligt at trække penge på bankkonto når ordren ikke er afsendt. Køber aldrig noget her igen, og kommer også til at fortælle vidt og bredt at firmaet ikke kan anbefales.

21 kwietnia 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej