2,6

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

I skal for alt i verden holde jer for…

I skal for alt i verden holde jer for dette firma, ejeren er konkursrytter. Han har en stribe af konkurser bag sig. søg blot på Chriss Kento Krogh på cvr.dk eller lignende.
Vi har et problem som vi nu ønsker løst, det firma som vi handlede med er nu også gået konkurs!

24 kwietnia 2025

Fup firma

Min ven skulle ha’ vaske og malet sit tag, det blev også vasket, men da der skulle aftales det videre forløb, ophørte alt kommunikation, de svare ikke på hverken mail eller telefon, hold jer fra det firma.

6 listopada 2024
Oceniono na 2 z 5

Hyrede Sjællands totalentreprise til…

Hyrede Sjællands totalentreprise til udskiftning af vinduer og døre, rensning af fliser samt etablering af ny indkørsel. I starten gik alt fint, små problemer blev løst med et smil på læben.

Havde egentligt ville bruge samme virksomhed til at foretage totalrenovering af mit badeværelse, men da jeg kontaktede Chriss for at bede om nogle udbedringer på mangler, fuge der ikke var lavet, fuge der ikke var tør efter flere måneder og at der i min nye indkørsel var kommet kørespor efter 14 dage, ja så ophørte al dialog. Mine mails blev ikke besvaret, ej heller sms, og opkald blev heller ikke besvaret og heller ikke ringet tilbage til mig. Jeg forsøgte for sjov at kontakte Chriss fra en bekendts telefon og vupti, så gik der en time og han ringede tilbage.

17 lipca 2024
Oceniono na 1 z 5

Udfører ikke det arbejde de er betalt for

Vi hyrede SJT til nogle opgaver herunder reparation af en skotrende, tætning af taget og fjernelse af vores brændeovn.

Skotrenden er blevet repareret af flere omgange men er stadig ikke tæt. Det er taget for den sags skyld heller ikke.

Da de fjernede vores brændeovn lavede de tre hakker i stuegulvet som de lovede at reparere. Det er flere måneder siden og intet er sket.

Nu svarer de så heller ikke på hverken telefon eller email så jeg går ud fra at de er skide lige glade med problemerne, de har fået deres penge og der stopper festen.

Vi kan ikke anbefale Sjællands Totalentreprise.

12 lipca 2022

Lovede tilbud kom aldrig

En dårlig oplevelse med Sjællands Totalentreprise: Firmaet var ude hos os i august måned for at give tilbud på en række opgaver. Tilbuddet blev lovet inden førstkommende weekend - det kom aldrig.

Efterfølgende har vi henvendt os til firmaet omkring det manglende tilbud, hvortil svaret var, at man havde glemt det, men ville sende det med det samme - vi hørte dog aldrig noget.

Det fremstår ikke seriøst, når klare aftaler ikke bliver overholdt, så vi kan bestemt ikke anbefale Sjællands Totalentreprise.

7 września 2014

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej