Zobacz, co mówią recenzenci
Ik ben tevreden met mijn bestelde product, kwaliteit is top voor de prijs en het is precies wat ik verwachtte. Verders werd het product al kort na bestelling verzonden en kwam de volgende dag meteen a... Zobacz więcej
Wij zijn ontzettend blij met schminkjuf Jackie bij IKC De Geluksvogel! Voor de tweede keer organiseren zij wekelijks een naschools programma waar de kinderen altijd met veel plezier naartoe gaan. Be... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Onder professionele begeleiding verzorgen wij schminkworkshops en schminkcursussen. Deze zijn te volgen voor beginners en gevorderden. In ons prachtige schminkatelier in Kerkrade worden deze gegeven. Het is ook mogelijk om op locatie naar keuze een workshop/cursus te organiseren. Daarnaast zijn wij te boeken voor animatie van kinderen en volwassenen. Denk aan animatie op feestjes, bruiloften en partijen. Ook zijn wij vaak te vinden op openingen, braderieën, markten en speciale evenementen. Het is ook mogelijk om je kinderfeestje te komen vieren bij ons in het schminkatelier in Kerkrade. Voor Schmink-advies ben je bij ons aan het juiste adres. Persoonlijk en vol passie helpen we je bij wat jij nodig hebt! Je kunt persoonlijk langskomen op afspraak, shoppen tijdens een workshop/cursus of bestellen via onze website. De producten die je in onze webshop vindt zijn ook allemaal te bewonderen in ons schminkatelier. Dus mocht je nog ergens vragen over hebben twijfel dan niet en neem contact met ons op. Ben jij of iemand zwanger en ben je op zoek naar een Bellypaint? Voor de beste periode, waar je aan moet denken en nog veel meer, neem dan eens een kijkje op onze website voor meer informatie en inspiratie. Kortom voor Schminkartikelen en advies, kinderanimatie en volwassen schminkanimatie bent u bij ons aan het goede adres!
Dane kontaktowe
Dirk Zweepstrat 4, 6464GE, Kerkrade, Holandia
- 0630021615
- info@schminkjuf.nl
- schminkjuf.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Aandacht besteed aan verzending
Snelle verzending. Leuk en persoonlijk verpakt. Zeer tevreden!!!
Super fijne klantenservice top in…
Super fijne klantenservice top in meedenken! Ook leuk presentje ontvangen bij bestelling super leuk gedaan.
Fijne site
Fijne site, snel binnen en als je contact op neemt krijg je heel snel reactie terug.
Prachtige hartverwarmende verpakking
Prachtige hartverwarmende verpakking ! Superleuk.
Fijne prijzen.
Top service!
Top service!
Wat een leuk pakketje om te openen!!! Hartjes, kaartje, sjabloontje! Ik werd er helemaal blij van… volgende keer bestel ik zeker weer hier. En de levertijd was supersnel.
Goede service!
Bestellingen zijn altijd leuk en goed verpakt, service is goed, erg behulpzaam, prijzen zijn prima, erg blij mee!
Snelle verzending en goed product
Ik ben tevreden met mijn bestelde product, kwaliteit is top voor de prijs en het is precies wat ik verwachtte. Verders werd het product al kort na bestelling verzonden en kwam de volgende dag meteen aan.
Altijd een feestje om een pakketje van…
Altijd een feestje om een pakketje van jullie te onvangen. Brenda schrijft altijd een heel lief briefje erbij! Heel blij met de spulletjes en weer super snel bezorgd. Jullie zijn toppers.
Super leuke en goede workshops
Super leuke en goede workshops, professioneel. Fijne winkel met producten, mag graag mijn schminkspullen bij haar kopen. Brenda is spontaan, creatief, gewoon een leuk mens die kennis en de passie voor het schminken echt uitstraalt.
Snel geleverd...qwaliteit producten en…
Snel geleverd...qwaliteit producten en super leuk verpakt! Word je blij van😀
Ben super tevreden!!
Ben super tevreden!!! Snelle levering goeie service. Ik ga hier zeker vaker bestellen bedankt schminkjuf!!! ❤️
Wat een feest
Het voelde bijna als een cadeautje toen het pakketje aankwam. De vrolijke stickers op de doos maakten me meteen nieuwsgierig, maar het echte feestje begon bij het openmaken. Binnenin zat prachtig roze papier, rood-wit-blauwe confetti en een lief handgeschreven kaartje – zo’n detail maakt het echt speciaal! De website is daarnaast overzichtelijk en bestellen gaat super eenvoudig. Zeker een aanrader!
Blij met mijn nieuwe etui
Blij met mijn nieuwe etui, de bezorging duurde helaas wel een week maar dat lag niet aan de webshop.
Mooie producten
Mooie producten, vlotte levering. En een leuk extraatje bij mij bestelling.
Snelle levering, leuk ingepakt met een kleine verrassing en persoonlijk berichtje.
Hele fijne website met een groot…
Hele fijne website met een groot assortiment :)! Heel snel verstuurd in een pakket dat een feestje is om open te maken! En hele fijne service bij vragen.
Top!
Snelle levering, feestelijk verpakt en goede service! En een leuk cadeautje erbij.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.