A wy co myślicie że można łatwo nas okradać pobraliście mi 189 zł za nic jeżeli jeszcze raz tak będzie to zgłaszam sprawę wpierw na policję a potem do sądu i zobaczymy czy będzie wam do śmiechu skurwy... Zobacz więcej
Po jednorazowym skorzystaniu z Państwa usługi i opłaceniu jej zabierane są co tydzień bezprawnie kwoty z naszego konta w wysokości 68,29 zł. Łączna kwota to 204,87 zł. Jak można tak bezkarnie zabierać... Zobacz więcej
Po wykupieniu okresu próbnego, nie ma możliwości nie wykupienia subskrypcji, gdyż przechodzi się dalej z automatu. Ludzie piszą bzdury, że firma jest złodziejem i kradnie pieniądze. Ja nie zgadzam... Zobacz więcej
Wczoraj ta Firma skradła mi z konta 255,23zł jako zakup ELEKTRONIKA Nazwa sprzedawcy AVIWELL/scannro.org .Miasto sprzedawcy -Limassol Kraj sprzedawcy CY. Brakuje mi na leki biorę kredyty ponieważ... Zobacz więcej
Scannero is a service that can help you to find a location by phone number. Whether you want to find your kid, partner, or anyone at all, our phone tracker by number can do this.
Limassol, Cypr
Brak jasnej informacji o automatycznym przedłużaniu subskrypcji i opłacie
Kolejni „legalni” oszuści

Odpowiedź od Scannero
poproszę w tym momencie zwrot pieniędzy macie czad do jutra ostrzegam ze nie lubię czekać w przeciwnym razie pojde z tym na policję niby 4 zł a potem 140 pobieracie? czas do jutra godzina 18 pozdrawiam

Odpowiedź od Scannero
Po opłaceniu opłaty jednorazowej w kwocie 4,90zl. I anulowaniu subskrypcji w ten sam dzień, zostały pobrane z mojego konta dodatkowe 278 zł.!!!
Proszę o zwrot tej kwoty na podany niżej rachunek bankowy
73 1140 2004 0000 3302 7532 2732
Magdalena Gunia

Odpowiedź od Scannero
NIE POLECAM!!! jednorazowo skorzystałam z usługi płacąc jakieś 4zl a w nocy nagle pobrało mi moje ostatnie 140zl z konta, nie wyrażałam na to nigdzie żadnej zgody, bardzo proszę o zwrot środków, w przeciwnym razie zgłaszam sprawę na policję.

Odpowiedź od Scannero
Zostałam oszukana miało być pobrane jednorazowo 4,90 nie wyrażałam zgody na dodatkowe opłaty w wysokości 140zl które pobrano mi z konta 14go października proszę o zwrot. Po rozmowie z prawnikiem zgłaszam sprawę na policję

Odpowiedź od Scannero
oszustwo!,nie korzystałem z waszych usług więc proszę zwrócić nie słusznie pobrane pieniądze na kwotę 153,37 dnia 02-10-2024. nie piszcie że nie jasteście oszustami ,bo widać po opini że wszystkich okradacie ,proszęo zwrot pieniędzy końcówka karty 9669 piotr cybulski ,w innym przypadku kieruję sprawę na policję.

Odpowiedź od Scannero
Ludzie piszą bzdury, że firma jest złodziejem i kradnie pieniądze. Ja nie zgadzam się z tym, ponieważ, jak ktoś nie jest zainteresowany subskrypcja miesięczna, to Scannero.io zwraca w całości koszty. Ja mogę polecić ta firmę, dla mnie wiarygodna Jestem na tak

Odpowiedź od Scannero
Witam mój telefon był skradziony przez byłego partnera dziś go odzyskałam i zaówarzyłam że była zakładana jakaś lokalizacja pobrano mi pieniądze z konta osobistego proszę mi zwrot pieniędzy bo ja się nie zgodziłam na +48724708125 lokalizacje jestem osobą biedną te 140 zł co były pobrane to ja mam na 2 tygodnie na jedzenie jest załamana i nawet widzę że było pobierane 2 x 2,55 to ja mam na 5 bułek proszę mi zwrócić pieniądze pozdrawiam od 18 września 2024 wieczorem nie miałam telefon

Odpowiedź od Scannero
Dalej środki nie zostały zwrócone mi zapewnień że zostaną zwrócone

Odpowiedź od Scannero
Dziś o godzinie 15.00 wykupiłem opcję jednodniową za 4.99 zł. W tym samym momencie została mi pobrana dodatkowa w wysokości 116.14 zł. Dodatkowych usług nie potrzebowałem. Proszę o zwrot 116.14 zł na konto:
64 2490 0005 0000 4004 4943 4421 Wierzbicki Bogdan Augustów

Odpowiedź od Scannero
Jeszcze raz bardzo prosze o zwrot dla transakcji karta z jakiej mi pobraliscie nieprawnie pieniadze! Podaje cztery ostatnie numery karty …4203 ,z ktorej w dniu 17.08.2024 pobraliscie bemojej zgody pieniadze w kwocie 278,85zl. Prosze o zwrot w/w kwoty na konto :
69 1140 2004 0000 3202 3472 8256

Odpowiedź od Scannero
Chciałam wypróbować opcję 1 dniową za 4.99 a kliknęło mi wszystkie pozostałe na kwotę 178 zł, mimo, iż żadnej z nich nie dodałam. Oprócz tego nie mogę się zalogować, mimo iż się nie rejestrowałam ani anulować subskrypcji, bo hasło się ni zgadza...totalne oszustwo;

Odpowiedź od Scannero
Anulowałam subskrypcję tego samego dnia i pobrało mi 278zł. Co mam zrobić żeby nie pobierało mi pieniędzy z konta?
Pieniądze zostały zwrócone

Odpowiedź od Scannero
Zostało pobrane mi 500 zł a miało być tylko 4,99. Proszę o zwrot pieniędzy!

Odpowiedź od Scannero
Najpierw pobrano mi z karty 4,99 zł.
A kiedy jednak zrezygnowałem i wcale nie skorzystałem z usługi i tak pobrano mi jeszcze na drugi dzień 278,85 zł bez mojej zgody.
Kiedy zapłaciłem te 4,99 a na następnej stronie pokazało,że jednak będzie to kosztować 278,85 zł opuściłem stronę i nie zatwierdziłem żadnej subskrypcji.
Tu jest numer mojego konta.
50 1160 2202 0000 0001 1779 9226
Scannero.io proszę o zwrot moich pieniędzy ponieważ nie zatwierdziłem żadnej subskrypcji i wcale nie skorzystałem z waszych usług.
Pieniądze zostały zwrócone.

Odpowiedź od Scannero
Złodzieje ! Bzdura! Każą wysyłać sms-spam i idiota który kliknięcie podejrzany link niby poda lokalizację. Bzdura ! Testowane. Po 5 zł pobiorą ponad 200 na szczęście mBank, ING, iPKO sam z siebie szybko kartę blokuje i zalecają wyrobienie nowej. Po ściągnięciu blokady nadal kradną z twojego konta. Nie dajcie się nabrać !!!

Miało być 5 zł a zjadło 120 to scam
nie dajcie się oszukać!!!

Odpowiedź od Scannero
OSZUSTWIE!! OSTROŻNIE! Pobierają pieniądze z karty bez Twojej wiedzy, musisz zablokować kartę, aby zachować środki!! -100000 na 5 gwiazdek!! OSTROŻNIE!

Odpowiedź od Scannero
Dramatic ….Chciałam sprawdzic swój własny numer i podano mi fałszywe informacje 😳 Nie jest warte nawet jednego dnia testowego … anulowałem subskrypcje mam nadzieje ze nie pobiorą pieniędzy