Vriendelijk geholpen, fijne adviezen. Genoeg tijd en ruimte om zelf rond te lopen, keuzes te maken en aan te passen. Ons was Sani Dump in Elst aanbevolen en dat was zeker een goede keuze.
Reakcja na opinię
Sani-Dump is de speciaalzaak met gloednieuwe A-merken sanitair & tegels tegen absolute bodemprijzen. Het enige dat wij dumpen is de prijs! Wij kunnen alle A-merken leveren, uiteraard altijd tegen de beste prijs! Dat is Sani-Dump. Of u nu op zoek bent naar goedkoop sanitair, een hele luxe badkamer, designsanitair of alleen een badmeubel, vrijstaand bad, whirlpoolbad, kranen, douchewand of tegels, bij ons vindt u alles wat er op Sanitair & Tegel gebied te krijgen is onder 1 dak! Sani-Dump is uw specialist in Sanitair en Tegels.
Industrieweg Oost 3b, 6662 NE, Elst, Gelderland, Holandia
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ons was Sani Dump in Elst aanbevolen en dat was zeker een goede keuze.

Odpowiedź od SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Elst
Wij zijn vol lof over Sanidump Elst!! Olav en Patricia hebben een klacht over onze badkamer met spoeltoilet vanaf onze eerste mail direct serieus genomen, vlot behandeld en actie ondernomen. Omdat de klacht volkomen terecht was heeft Olav het opgenomen tegen de grote duitse fabrikant en Sani Dump heeft zelfs de kosten op zich genomen. Vriendelijk en correct van begin tot end, van ons krijgen ze een 10!

Odpowiedź od SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Elst
Hier spreekt een heel tevreden klant. Dit filiaal heeft een ruim assortiment en kan met behulp van softwarepakket je hele badkamer naar wens samenstellen. Daarbij luisteren de medewerkers altijd goed naar de wensen die je hebt en wijzen je ook op goedkopere alternatieve keuzes of keuzes die beter bij je situatie passen.
Ze komen hun afspraken na en ook na de levering zijn ze bijzonder klantvriendelijk. Ik had zelf een fout gemaakt met het inmeten van de badkamer, waardoor tijdens de verbouwing bleek dat de meubels niet paste. Ik nam direct contact op met SaniDump en ik kon de betreffende meubels omwisselen. Het personeel denkt echt met je mee, top service. Ik zou iedereen dit filiaal aanraden

Odpowiedź od SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Elst
Verkoper van filiaal Elst is een topper enorm behulpzaam, verstand van zaken en te vergeten erg gezellig en vriendelijk

Odpowiedź od SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Elst
Prima geholpen door Jorn bij het uitzoeken van tegels en sanitair voor toilet. Goede service, communicatie en levering.

Odpowiedź od SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Elst
Bij het uitzoeken van een badkamer hebben we erg goede hulp gehad van Michael (winkel Elst). Bij het naar buiten lopen hebben we toen meteen besloten niet nog bij andere winkels te gaan kijken. De aflevering en montage was ook top! De prijs/kwaliteit verhouding was prima en er was zeer goed contact tussen de winkel en de monteur.

Odpowiedź od SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Elst
Wij zijn vriendelijk en deskundig geholpen door Michael in Elst, denken met je mee en geven goed advies.
Ook bij de levering was de chauffeur erg vriendelijk, dank jullie wel voor de fijne samenwerking.

Odpowiedź od SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Elst
Bezoek gebracht aan Sani-Dump Elst. Na een prettig gesprek met Michael hebben wij onze badkamer besteld. De levering was perfect, en voldoet aan zeer aan onze verwachtingen. Ook de adviezen waren prettig en professioneel.

Odpowiedź od SANI-DUMP | sanitair & tegels tegen bodemprijzen - Sani-Dump Elst
Sanidump Elst….kan alleen maar zeggen TOP.
Goed geholpen, meedenken over de situatie, komt met oplossingen. En bij problemen staat Olav paraat….
Echt een aanrader.
M.Wiltink
Elst
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.