Zobacz, co mówią recenzenci
Plexdk.com - Ja navnet siger jo næsten sig selv, et hotel som er ligeså stort som Habdk!. Ved at købe VIP for 200 kroner kan man få et kæmpe udvalg af rares!. Som i kan se ar jeg kun givet hotell... Zobacz więcej
Plexdk.com er den sjoveste dansk retro hotel. V.I.P koster kun 100 kr. SÅ JEG SYNES DU SKAL PRØVE DETTE... Zobacz więcej
PlexDK.com er et dansk retro hotel med nogle dejlige og gode staffs! Der har aldrig været nolge brugere udsat for virus eller andet og hack programmer osv er der intet af! Et af de mest sikre hotell... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
plexdk :)
jeg syntes plexdk er meget fedt fordi man kan møde mange nye venner og hurtigt blive rig og man kan jo ikke blive hacket og man starter med rigtig mange mønter ca 5000 eller sådan noget :) elsker spillet :) ville give 20 stjerner vis man kunne :P
navn: simondjol
Plexdk
Jeg synes plexdk er et mega godt hotel og jeg elsker det bare der kan godt opstå skænderier nogen gange men sælve det er sjovt
Navn: zain1234
Plexdk EVER!!!
1.Hej Plexdk er det Bedste reto ever man kan få nye venner og hygge sig
2. Rigtig gode staff banner folk der skal bannes rigtig gode staff
3. Vip plus er rigtig godt HYG JER!
Mvh ukendt
Bedste habbo privat server EVER!
Plexdk er mega fed der er mange rares og en masse brugere online hver dag jeg kan stærkt anbefale at i kommer ind og prøver det, der er bare en dårlig ting der er ikke nogen super rare/rares altså rares der ikkke er særlig mange af men det håber vi at der bliver lavet om på men som sagt den er mega fed!!! Hilsen: sirkap
PS. jeg vil gerne være staff
det er mega sejt og mega sjovt
jeg har købt vip plus og det er mega fedt man får seje skilte og hedder habzilla
PlexDK. Danmark´s Bedste Retro Hotel!
PlexDK. Er et fedt retro hotel baseret på Phoenix 3.0. Har købt VIP på PlexDK for 100.-DK. Men synes fandme også det var det vær!
Giver Hotellet 5 Stjerner Fordi For Det Første 1. De Lager Aldrig!
2. Staff´s er flinke og Moderator Event Manager o.s.v.
3. Synes Det Er Meget! Nice At Man Kan Få Alle Rares I VIP Katalog
Hilsen Jeres Sacco :-)
PlexDK hverdens beste hotel evere
hej plexprox dette er det beste habbo retro hotel der findes.
og jeg bedømer det der med 5 stjerner.
plexdk navn ebbe0467
super sejt hotel!
det er sjovt,sejt,der er mange der spiller det er dansk og det lagger ikke!
verdens sejeste hotel ever vil blive ved med at spille det
har købt røde vægge og rødt gulv og en lysdæmper sæt dæmperen på blå så bliver rummet sort
Det bedste hotel ever!!
Jeg hedder Sammi, på jeres hotel.
Jeg synes jeres hotel godt kunne tage de opdateringer som den havde brug for, og at sikkerheden er lidt bedre, og at man ikke bliver kan blive snydt mere og sådan noget, så lidt bedre opsyn eller synes jeg det er et fantastisk hotel.
Hilsen Sammi
fra frede1123
hej plexdk er det bedste retro hotel i verden jeg syns matias og plexprox er de bedste på plexdk s¨jeg giver 5 stjernere! det gode ved matias er han er god til at hjælpe og er sød og det gode ved plexprox er at han er sød og god til at hjælpe! nå men mit plexdk navn er frede1123
vi ses!
DET BEDSTE HOTEL I VERDEN !!
Det er det bedste retro hotel jeg har spillet alle er flinke sjove undtagen en Lol-Fodbolden som snyder men det er det bedste og jeg synes alle skulle spille det !! Skrevet af _Boble_
Plexdk
PlexDk er den sejeste retro hotel der findes! Ejere af hotellet er Plexprox & Lxem, Moderatorene er også meget seje men Plexprox & Lxem er sejest
Hilsen Moderatoren Kasper :D
giver 5 stjerner
Hej jeg synes at spillet er mega godt og håber at det ikke stopper eller holder og det er godt man ikke bare kan købe rare for rigtige penge for så ville der ikke være noget sjovt men hjerteligt hilsen Bechermuk fra plex.dk
Plexdk.com
Plexdk.com er den sjoveste dansk retro hotel. V.I.P koster kun 100 kr. SÅ JEG SYNES DU SKAL PRØVE DETTE Hilsen Tefo
PlexDK FOREVER!!!
Jeg eXpert på hotellet, og jeg kan huske dengang, der kun var 3 online nogle gange. Men nu er der noget mellem 300-350 der spiller. Og jeg syntes at PlexDK er det bedste retrohotel der nogle sinde har været.
PLEXDK FOREVER!
Hilsen Mathias (eXpert)
Super dansk retro hotel!
Plexdk,com
Du starter med 60000 mønter. Så kan du lave dit rum & indrette det helt som du vil! Så kan du gå ud & feste, møde nye venner & konkurrere mod andre på hotellet! Det er ikke bare et spil, men et helt nyt univers!
Hilsen brugeren: JakobG
Awesome hotel!
Plexdk.com er det mest fantastiske hotel nogensinde, der er daglige give-aways, events og m.m! Så join hotellet nu!
- Hilsen brugeren: Anthony
Plexdk.com Mega fedt hotel i aldrig kommer til at glemme
Plexdk.com er mega fedt hotel man starter med mange mønter og kan købe det du vil hvis man køber vip kan man købe fede ting ex guldrage og alt muligt syntes i skal prøve det det er mega fedt der er gode venner som hjælper dig med at stacke et casino eller andre ting prøv det vis jeg var jer mega fedt og sjovt første gange jeg prøved det var det mega sjovt folk kom og gav mig ting fordi jeg var ny mega sjovt I skal prøve det! I love Plexdk.com! M.v.h Ultislayer fra Plexdk.com!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.