Brak produktu zamówionego po skomplikowanym procesie weryfikacji, duże podejrzenie że jest to scam służący do wyciagania danych użytkowników na stronie same najnowsze produkty, po kontakcie z obsługą... Zobacz więcej

Fatalnie. Przedłużony proces weryfikacji, miał się skończyć w ciągu doby, po tym jak minęła druga sam zrezygnowałem. Zadzwoniłem na infolinię, usłyszałem że trzeba czekać i że czas pracy plenti kończy... Zobacz więcej

Mam za sobą już 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeżeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leży gdzie indziej. Chodzi o możliwość spróbowania drogi... Zobacz więcej

Z Plenti korzystam już półtora roku i nigdy nie miałem żadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. Możliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, ponieważ możemy wynająć go zarówn... Zobacz więcej

1. Wynajem elektroniki

Wypożyczaj technologię na żądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki użytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.

4,0

Dobra

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

NIE POLECAM

NIE POLECAM! Mimo ikonki weryfikacji na ktora musialem czekac az tydzien, tak - dokladnie tydzień (gdzie wielce na stronie jest napisane ze czas oczekiwania max 10 minut, akurat to robilem we wtorek o 12 rano gdzie pracowaliscie) to support raczył łaskawie odpisac na moje zgloszenie dopiero po śmiesznym tygodniu i mimo to kaucja ktora powinna zostac zmniejszona do 1zł wciaz widnieje w pelnej kwocie, ale mało tego! Kaucja tak naprawde nie jest nawet zwrotna, przy zwrocie przedmiotu dowalą sie do najmniejszej rzeczy, same zachowanie pracownikow na infolinii pozostawia bardzo wiele do życzenia. Gdy chcialem wypozyczyc drozszy przedmiot niz zazwyczaj to chcieli kilka potwierdzeń o moich dochodzach, zarobkach, wydatkach, mimo ze bylem ich klientem od kilku miesiecy. Nigdy nie skorzystam z ich uslug ponownie. NIE WARTO

17 grudnia 2021

Odpowiedź od Plenti

Cześć, dzięki za opinię! Prosimy o kontakt i podanie numeru zamówienia, nie kojarzymy sytuacji, którą opisujesz. Odnosząc się do Twojego komentarza: w ŻADNYM wypadku nie prosimy naszych klientów o potwierdzenie zarobków, dochodów, wydatków itd. podczas składania zamówienia. Niezależnie czy jest to urządzenie tańsze, czy droższe. Udostępnienie takich danych następuje wyłącznie podczas próby weryfikacji Kontomatikiem. Dostajemy score/punktacje na podstawie historii bankowej.
Zwrot kaucji następuje w ciągu 2 dni od momentu, gdy towar wróci na nasz magazyn. Jeżeli uszkodzeniem jest ślad po normalnym użytkowaniu (np. delikatne ryski itp.) to NIE pobieramy nic z kaucji. Jest zwracana w 100% 😊

Prosiłem o usunięcie swojego konta 2…

Prosiłem o usunięcie swojego konta 2 miesiace temu i do teraz nikt sie moją sprawą nie zajał mimo licznych, codziennych telefonów do supportu z przypomnieniem. Podejście klienta na najgorszym poziomie. Uwazajcie i nie badzcie naiwni, obiecują ze kaucja bedzie wynosic 0 zł po weryfikacji, a mimo moich licznych wplywow na koncie moja kaucja wcale nie zostala obnizona. Nie polecam nikomu tej zakłamanej i obłudnej firmy

17 grudnia 2021

Odpowiedź od Plenti

Drogi Użytkowniku, dane są usuwane w ciągu 30 dni od otrzymania zgłoszenia. Usuniecie danych nie powinno trwać dłużej. Przepraszamy jeżeli musiałeś czekać na rozpatrzenie swojej prośby. Co do problemów z obniżeniem kaucji - informujemy, że kaucja 1 pln jest przyznawana użytkownikom, którym został przyznany odpowiedni scoring. Użytkownicy, którzy maja niewystarczający scoring otrzymują możliwość zamawiania z wysoką kaucją. Ocena jest niezależna od nas i wpływają na nią m.in. takie czynniki jak regularne wpływy, zajęcia komornicze, pożyczki, chwilówki, korzystanie z usług firm hazardowych czy opieki społecznej. Naszym użytkownikom dajemy możliwość zweryfikowania się kilka razy i wybrania różnych metod weryfikacji. Jeżeli nie otrzymałeś niskiej kaucji to znaczy, że w tym momencie Twój scoring jest niewystarczający. W razie dodatkowych pytań zapraszamy do kontaktu.

Rozczarowanie

Z polecenia znajomych sprobowalem skorzystac z panstwa uslug, lecz niestety czas oczekiwania jak i zarówno sam proces sprawdzania i weryfikowania konta to wrecz istna tragedia i kpina, z jakiej racji moja weryfikacja nie zostala zaakceptowana skoro od 20 lat mam wplywu na konto w wysokosci 5000 tysiecy? A znajomy ktory od smiesznych 2 miesiecy ma ledwo 2 wplaty na konto od reki dostal od Was nowy sprzet, nie warto tracic nerwow. Juz pomijam fakt ze support odpisuje po kilku dniach i nikt nie raczy zajac sie moja sprawa co finalnie przelozylo sie na usuniecie konta i wystawienie opinii

15 listopada 2021

Odpowiedź od Plenti

Przykro nam, że usługa Plenti nie spełniła Twoich oczekiwań! Jeżeli zdecydujesz się na ponowne założenie konta oraz weryfikację, miej na uwadze fakt, że system nie wystawia oceny jedynie na podstawie wysokich wpływów na konto. Jeżeli nie zgadzasz się z negatywną oceną (uważasz, że Twoje konto powinno zostać pozytywnie zweryfikowane) – odezwij się do nas! 😊

Jestem mega zadowolony!

Wow! Sam kiedyś chciałem założyć podobny biznes ale Plenti mnie najwyraźniej uprzedziło. O samej usłudze mogę powiedzieć tylko same dobre słowa... Dostawa w niecałe 50 minut pod drzwi mojego domu, obsługa klienta na zadowalającym poziomie i brak jakichkolwiek kaucji dzięki weryfikacji mojej tożsamości.

Cud miód i orzeszki, choć przydałoby się więcej różnorodnego sprzętu i nieraz ciężko upolować iPhona czy Macbooka.

Ale tak poza tym, mega polecam, kibicuję i będę korzystał! <3

15 października 2021

Dziękujemy za cenną opinię! 😎

Zdecydowanie najlepsza

Zdecydowanie najlepsza aplikacja na polskim rynku do najmu elektroniki. Z miesiąca na miesiąc coraz przyjemniej korzysta mi się z aplikacji oraz strony web. Nie spotkałem się do tej pory z nieprzyjemnościami.

30 sierpnia 2021

Super! Dziękujemy za pozytywną opinię 🚀

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (178 recenzji)