Brak produktu zamówionego po skomplikowanym procesie weryfikacji, duże podejrzenie że jest to scam służący do wyciagania danych użytkowników na stronie same najnowsze produkty, po kontakcie z obsługą... Zobacz więcej

Fatalnie. Przedłużony proces weryfikacji, miał się skończyć w ciągu doby, po tym jak minęła druga sam zrezygnowałem. Zadzwoniłem na infolinię, usłyszałem że trzeba czekać i że czas pracy plenti kończy... Zobacz więcej

Mam za sobą już 5 wynajmów. Z perspektywy obsługi - wszystko w porządku, bez zastrzeżeń. Ale moim zdaniem wartość usługi, którą świadczy Plenti leży gdzie indziej. Chodzi o możliwość spróbowania drogi... Zobacz więcej

Z Plenti korzystam już półtora roku i nigdy nie miałem żadnych problemów ze strony obsługi. Sprzęt zawsze przychodził sprawny. Możliwość wynajmu sprzętu jest cudowna, ponieważ możemy wynająć go zarówn... Zobacz więcej

1. Wynajem elektroniki

Wypożyczaj technologię na żądanie. Plenti jest aplikacją dla Ciebie jeśli wybierasz szybki, łatwy i bezpieczny dostęp do elektroniki użytkowej. Zamawiasz i oddajesz kiedy chcesz.

4,0

Dobra

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Bardzo zadowoleni

Wypożyczamy już drugi sprzęt, cały proces bardzo sprawny, komunikacja przez czat bezproblemowa, szybka obsługa, sprzęt na drugi dzień już w domu

25 stycznia 2023

Cześć Ania,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i docenienie działu obsługi 💙

Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania 😊
Oczywiście zapraszamy do kolejnych wynajmów 🚀

Spam mimo braku zgody

To nie wygląda na błąd, a celowe działanie niezgodne z prawem (!). Mimo braku wyrażenia zgody przy rejestracji i tak ją zaznaczają w profilu użytkownika, a następnie wysyłają niechciany marketing w e-mailach i powiadomieniach PUSH. Jak widać po poprzednich opiniach, nie jestem pierwszą osobą, która zwraca na to uwagę - wiadomo o tym od kilku miesięcy. Trzeba wycofać zgodę ponownie w ustawieniach, aby wyłączyć spam na który się nie zapisywaliśmy.

23 stycznia 2023

Cześć Maciej,
Mimo, że Twoja opinia jest jedno-gwiazdkowa to dziękujemy za podzielenie się swoim zdaniem.

Po imieniu nie możemy niestety sprawdzić konto i to, czy masz wyłączone powiadomienia marketingowe. Jeśli mówimy o push powiadomieniach, to możesz wyłączyć ich w ustawianiach telefonu. 😊 🚀

Żałuje że się logowałem

Bardzo wysokie kaucje, kiedy próbujesz się weryfikować badają Ci cała historie kredytowa…
Po zalogowaniu napastują powiadomieniami push i mailami, nawet po odznaczeniu zgód.
Żałuje że kiedykolwiek się logowałem, boje się teraz o moje dane.

15 listopada 2022

Cześć Macieju,

przykro nam, że tak uważasz.

Rozumiemy, że mogłeś oczekiwać innego rezultatu przeprowadzonej weryfikacji - jednak jej wynik jest zależny od sytuacji finansowej na użytym do procesu weryfikacji koncie.

Przypominamy, że weryfikacja konta nie jest konieczna do skorzystania z naszej usługi. Mimo wyniku weryfikacji nadal możesz dokonywać wynajmu ze standardową kaucją.

Jeśli mówimy o push powiadomieniach, to możesz wyłączyć je w ustawianiach telefonu. 😊 🚀

Zespół Plenti

Nie polecam. Potrafią wysłać nie do końca sprawny sprzęt bez protokołu sprawności - czyli rzeczy do sprawdzenia, czy na pewno dotarł sprawny, a potem jednak domagają się pokrycia kosztów naprawy. Po pewnym czasie napisali, że usterka została usunięta na gwarancji - czyli jednak nie byłą spowodowana przeze mnie, ale zamiast sprawdzić wcześniej i się skontaktować po ekspertyzie postanowili na początek mnie oskarżyć, że zepsułem im sprzęt - oczywiście za bezpodstawne oskarżenia zero przepraszam ani rekompensaty. Nieprofesjonalni. Niepoważni. Nie polecam.

30 listopada 2022

Cześć Krzysztofie,
Dziękujemy za cenną opinię.

Przepraszamy, jeśli nasza usługa i kontakt z nami nie spełnił Twoich oczekiwań.
Zawsze staramy się być jak najbardziej elastyczni i wychodzi naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów. Rozumiemy, że na Twoją opinię mogła wpłynąć nasza prośba o opłacenie uszkodzenia.

Wszystkie podejmowane przez nas kroki mają na celu zarówno zadowolenie naszych klientów, jak i dobro naszej firmy. Dokładamy wszelkich starań, aby zadbać o każdy detal komunikacji z klientem.
Jeszcze raz przepraszamy i postaramy się lepiej zweryfikować podobne przypadek w przyszłości.

Zespół Plenti

Całe doświadczenie bardzo na plus

Całe doświadczenie bardzo na plus, chciałem przetestować Apple Watch przed zakupem, cały proces zajął mi 3 godziny od założenia konta do założenia zegarka. Bezproblemowy zwrot kurierem. Polecam

30 listopada 2022

Cześć Hubert,
dziękujemy za podzielenie się swoją opinią 🚀

Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Twoje oczekiwania i mogłeś przetestować interesujący Cię sprzęt 😊
Zapraszamy oczywiście do kolejnych testów!

Zespół Plenti

Mila i wydajna obsługa,bardzo polecam.

14 listopada 2022

Cześć Jakub,
Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i docenienie naszego działu obsługi 💙 🚀

Pewnie skorzystam jeszcze raz

Szybko, wygodnie, przejrzyście. Na wszystkie pytania i problemy odpowiadają bardzo szybko, a ceny za wypożyczenie jedne z najniższych.

26 października 2022

Cześć Frytoslav,
dziękujemy za podzielenie się opinią 🤩

Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania🚀
Zapraszamy oczywiście do kolejnych wynajmów!

Bardzo sprawna obsługa

Bardzo sprawna obsługa, sprzęt który zamówiłam dotarł do mnie w ciągu kilku godzin. Polecam każdemu! Można łatwo przetestować sprzęt przed jego zakupem. Kolejny wynajem i znów nie zawiedliście!

22 września 2022

Cześć Adzia,
dziękujemy za Twoją opinię🤩

Cieszymy się, że nasza usługa spełnia Twoje oczekiwania 🚀
Zapraszamy oczywiście do testowania kolejnych urządzeń!

Smiech na sali

Smiech na sali. Firma rzekomo udostepnia sprzet bez kaucji jedynie przy weryfikacji za pomoca dowodu osobistego i zdjecia potwierdzajacego. Po wykonaniu czynnosci otrzymalem odmowe odnosnie nieplacenia kaucji po analizie przez ich 'dzial bezpieczenstwa' a konto pozostalo niezweryfikowane. W celu weryfikacji musze dodatkowo zweryfikowac sie przez bank. Wyglada to na jawne oszustwo i probe wyludzenia danych, Pani z obslugi caly czas sie tlumaczy, ze to dzial bezpieczenstwa tak zadecydowal i to normalna procedura. Normalna procedura bylaby weryfikacja krok po kroku, a u nich ewidentnie moja proba weryfikacji po dowodze zniknela jakbym jej nie robil i w kolko walkujemy temat weryfikacji przez bank.

28 września 2022

Cześć,

Przepraszamy, jeśli nasza usługa i kontakt z nami nie spełnił Twoich oczekiwań.
Zawsze staramy się być jak najbardziej elastyczni i wychodzić naprzeciw oczekiwaniom naszych klientów.
Weryfikacja konta klienta jest przeprowadzana przez Dział Bezpieczeństwa, który może prosić o dodatkową weryfikację inną metodą. Veriff potwierdza tożsamość na podstawie przesłane zdjęcia dowodu, a także sprawdza, czy danych klient nie posiada zadłużenia w Biurze Informacji Gospodarczej. Co istotne, przesyłane przez użytkownika dane są zabezpieczona certyfikatem SSL, co pozwala zachować najwyższy poziom ochrony.
Wykorzystywane przez nas metody weryfikacji, jak i warunki wynajmu są dostępne na naszej stronie internetowej, w regulaminie, a także w FAQ.
Niczego nie ukrywamy przez naszymi klientami, a każdy przez wynajmem i założeniem konta może wcześniej zapoznać się z tymi informacjami.

Dodam jeszcze, że weryfikacja nie jest konieczna do złożenia zamówienia. Możesz skorzystać z naszej usługi opłacając kaucję. Mamy nadzieje, że w niedalekiej przyszłości mimo wszystko uda się nam nawiązać owocną współpracę. 😊

Zespół Plenti

Polecam bardzo dobra obsługa problemy…

Polecam bardzo dobra obsługa problemy są rozwiązywane na bieżąco bez żadnych nerwowych akcji.

9 września 2022

Cześć Arek,

Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i cieszymy się, że nasza usługa spotkała się z Twoim uznaniem. 💙 🚀

Recenzja

Bardzo dobry serwis wynajmu wynajęłam sobie oculus quest 2 i wszystko działało sprawnie i było czyste. Jest jeden minus to że ceny są trochę wysokie.

27 czerwca 2022

Cześć Katarzyno,

Dziękujemy - miło nam czytać taką opinię. :)

Jeśli chodzi o ceny, to oczywiście oprócz chęci udostępniania oferty w jak najkorzystniejszych cenach, musimy również funkcjonować w obecnych realiach rynkowych. Mamy nadzieję, że mimo to nadal widzisz zalety wynajmu najnowszych technologii w Plenti.

Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy do ponownych wypożyczeń,

Sprzęt swietny

Sprzęt swietny, zespół plenti zawsze pomocny! Tak trzymać!

27 czerwca 2022

Cześć Adrianie,

Jest nam niezmiernie miło czytać taką opinię - cieszymy się, że nasza usługa spełnia Twoje oczekiwania. :)

Świetna firma

Świetna firma! Weszła na rynek z energią i tej energii jej nie brakuje. Obsługa pomocna i miła. Sprzęt praktycznie nowy.

8 czerwca 2022

Cześć Johny,

Bardzo miło nam to słyszeć, zrobimy co w naszej mocy aby cisnąć dalej. Dziękujemy za wsparcie! 💙

Polecam :)

Polecam :) Za chwilę ponownie wypożyczę GoPro na wakacje, super sprawa! Rok temu wypozyczylem GoPro 7, ale okazało się że egzemplarz był już stary i nie nadawał się do wypozyczenia, w zamian zaproponowano mi rabat na GoPro 8 praktycznie w tej samej cenie. W tym roku biorę GoPro 9 albo 10 :) można nagrać super film z wakacji nie wydając przy tym kilku tysięcy co roku na nową kamerę. Jeśli ktoś nie filmuje każdego swojego przejazdu rowerem do pracy, to na pewno bardziej opłaca się wypożyczyć, niż kupić. Jeśli ze sprzętem występuje jakiś problem to bez problemu przyjeżdża kurier i odbiera sprzęt od razu zostawiając nowy. Bez ukrytych opłat, sprzęt ubezpieczony, więc można używać bez większych obaw - ale warto dbać jak o swoje! Świetna, luźna komunikacja z pracownikami i bardzo krótki czas reakcji na czacie. Ogólnie super!

7 czerwca 2022

Cześć RadeT,

Wow! Super! Bardzo dziękujemy za podzielenie się taką opinią 😇. Jest nam niezmiernie miło to czytać 💙

Wszystko sprawnie i rzeczowo

Wszystko sprawnie i rzeczowo, na pewno skorzystam jeszcze nie raz :)

30 maja 2022

Cześć Łukaszu

Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę i cieszymy się, że nasza usługa spotkała się z Twoim uznaniem. Mamy nadzieje, że w niedalekiej przyszłości uda się nam ponownie nawiązać owocną współpracę. 😊

Sprzęty super

Sprzęty super, bezproblemowe wypożyczenie, zwrot również bezproblemowy. Tylko korzystać z usług tej firmy ;)

21 maja 2022

Cześć,

Super! Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! 🚀 Czekamy na kolejne zamówienie.

Wszystko w porządku.

Wypożyczyłem VR na miesiąc, pobrana kaucja z kosztem wypożyczenia. Produkt zwrócony, kaucja zwrócona po 9 dniach. Wszystko działa sprawnie, szybko odpisują na pytania. POLECAM

13 maja 2022

Cześć Adrianie,

Naprawdę polecam!

Naprawdę polecam! Super ludzie! :)
Szybkie zamówienie - dostarczenie, realizacja, finalizacja! Plus luźna rozmowa.
Dawno nie widziałem takiego Customer Service: szybko reaguje, pomocny, z uśmiechem.
W Warszawie, po naszej współpracy będę ich naprawdę polecał każdemu.
Jeśli np. szukasz na wynajem telefonu czy czegoś, to śmiało od Plenti, nie pożałujesz, bez zbędnych formalności itp. :))

10 maja 2022

Cześć Rafale,

Gorąco dziękujemy za zaufanie i skorzystanie z Plenti. Codziennie stajemy na głowie, aby każde zamówienie zostało zrealizowane w expressowym tempie i na najwyższym poziomie. Pełne zadowolenie naszych klientów jest dla nas ogromnym sukcesem. 💙

Zespół Plenti

Polecam! Wszystko przebiegło szybko i bez problemów.

19 kwietnia 2022

Odpowiedź od Plenti

Bardzo dziękujemy za opinie :) Zapraszamy oczywiście ponownie do skorzystania z naszych usług.