Beställningen levererades till annan utlämningsadress än den angivna i orderbekräftelsen. Vid telefonsamtal med Part Two angavs som skäl att den angivna utlämningsbutiken inte kunde ta emot fler pake... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg er fornøyd med kvaliteten på selve produktet, og leveringen var ganske rask, med tanke på at jeg bestilte på Black Friday. Emballasjen og leveringskvaliteten var imidlertid skuffende denne gange... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Meget glad for min part two jakke er fin syet god kvalitet og god pasform Jeg anbefaler andre at købe hør jakke fra part two
Reakcja na opinię
Alt var let ved bestillingen. Desværre passede størrelsen ikke. Den var for stor. Sende varen retur.
Reakcja na opinię
Velkommen til Part Two – et dansk modebrand grundlagt i København i 1986. Med rødder i den skandinaviske designtradition skaber vi tidløse kollektioner med fokus på komfort, kvalitet og pasform. Vi designer tøj, der føles lige så godt, som det ser ud – styles skabt til at blive brugt, elsket og bevaret sæson efter sæson. Med omtanke for detaljer, materialer og håndværk skaber vi garderobefavoritter, der holder over tid. Welcome to Part Two – a Danish fashion brand founded in Copenhagen in 1986. Rooted in Scandinavian design traditions, we create timeless collections with a focus on comfort, quality and fit. We design clothes that feel as good as they look — styles made to be worn, loved and kept season after season. With thoughtful attention to detail, materials and craftsmanship, we create wardrobe favourites made to last over time.
Danneskiold-Samsøes Allé 55, 1434, København, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Fine varer og godt udvalg. Dog holder leveringstiden på 1-3 dage som de skriver på deres hjemmeside ikke. 5 dage tog det før jeg havde det bestilte.
Bestilte torsdag og fik leveret tirsdag. Fint. Hvis man tilmelder sig nyhedsbrevet får man ofte mails med meget gode tilbud, pt er der udsalg og så er der virkelig penge at spare, lettere og nemmere end at gå i de fysiske butikker. Her er hele kollektionen, i butikkerne ofte kun noget af kollektionen, ja på nær selv følgelig den helt rene Part two butik på f.eks Købmagergade, men det er nu sjældent jeg kommer derfor.
Returreglerne og kommunikationen med kundeservice via hjemmesiden er besværlig, det er det samme som inwear, hvor jeg også handler en del. MEN ring der ind i stedet, så går det hurtigt, dine vare afhentes på adressen og skal de byttes kommer returvarene meget hurtigt...
God og overskuelig hjemmeside med fede varer! Ofte gode tilbud! Har handlet der mange gange og har indtil for nylig kun haft rosende ord...
Så oplevelde jeg desværre at skulle returnere en bluse, der var blevet skæv i første vask. Part two's returneringsprocedure er meget langsommelig og der går omkring en måned fra jeg skriver min reklamation til jeg modtager mine penge retur. Det er meget bøvlet at skulle skrive til part two inde fra deres hjemmeside og faktisk ikke særligt gennemskueligt hvad man skal vælge af emne under kundeservice når det drejer sig om en reklamation. Jeg vil foreslå at de får oprettet en mail, hvor man direkte kan sende reklamationer således at man som forbruger også har sin egen dokumentation og kan se den korrespondance, der er omkring reklamationen. Der går nogle gange flere dage inden henvendelserne besvares og jeg måtte til sidst rykke for at få mine penge retur.
It is easy to buy from Parttwo.dk. Shipping is fast and convenient. However, I just want to make you aware that their 100% free return policy is not entirely 100% in my opinion. With your delivery you get a pre-paid return stamp, so you do not need to pay anything at the post office. However - after returning an entire order, I did not get the whole refund - my refund was minus DKK 59, which are their shipping cost. After contacting the customer service about this I got the following answer:
" Regarding your request; We have free return policy; it means we send you, a pre-paid label to return the item, in case you want to return the item. However; it is compulsory to pay shipping charges in all the orders. We do apologise for the inconvenience"
So, all in all it is quite all right to deal with them, just be aware that you will always have to pay DKK 59 even if you return your items.
Jeg har handlet der efterhånden en hel del gange. Jeg synes de har nogle super lækre ting. Kvaliteten af deres produkter er i top. Servicen er god og leveringen er hurtig. Selv ved returnering af varer er der ingen problemer eller brok. Et godt og spændende sted at handle.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.