Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Beställningen levererades till annan utlämningsadress än den angivna i orderbekräftelsen. Vid telefonsamtal med Part Two angavs som skäl att den angivna utlämningsbutiken inte kunde ta emot fler pake... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg er fornøyd med kvaliteten på selve produktet, og leveringen var ganske rask, med tanke på at jeg bestilte på Black Friday. Emballasjen og leveringskvaliteten var imidlertid skuffende denne gange... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget glad for min part two jakke er fin syet god kvalitet og god pasform Jeg anbefaler andre at købe hør jakke fra part two

Oceniono na 5 z 5

Alt var let ved bestillingen. Desværre passede størrelsen ikke. Den var for stor. Sende varen retur.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Velkommen til Part Two – et dansk modebrand grundlagt i København i 1986. Med rødder i den skandinaviske designtradition skaber vi tidløse kollektioner med fokus på komfort, kvalitet og pasform. Vi designer tøj, der føles lige så godt, som det ser ud – styles skabt til at blive brugt, elsket og bevaret sæson efter sæson. Med omtanke for detaljer, materialer og håndværk skaber vi garderobefavoritter, der holder over tid. Welcome to Part Two – a Danish fashion brand founded in Copenhagen in 1986. Rooted in Scandinavian design traditions, we create timeless collections with a focus on comfort, quality and fit. We design clothes that feel as good as they look — styles made to be worn, loved and kept season after season. With thoughtful attention to detail, materials and craftsmanship, we create wardrobe favourites made to last over time.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

God kvalitet

God kvalitet, rask levering.

3 grudnia 2025

Hej Inger

Stort tack för din recension ⭐
Vi är glada att höra att leveransen var snabb. Vi är glada att du hade en riktigt bra upplevelse och hoppas att få se dig igen snart!

Oceniono na 5 z 5

Så nöjd med det välsydda plagget.

Så nöjd med det välsydda plagget.
Snabb o säker leverans.
Nöjd kund.🌸

28 listopada 2025

Hej Madeleine

Oceniono na 5 z 5

Är mycket nöjd med klänningen

Är mycket nöjd med klänningen. Den är fin, bra passform och jag tycker mycket om viscos tyg.

2 grudnia 2025

Hej Siv

Fantastisk fin skjorta

Fantastisk fin skjorta. Fin kvalitet.
Mycket nöjd.👏

1 grudnia 2025

Hej Isabella

Oceniono na 5 z 5

Good brand quality extra and quick…

Good brand quality extra and quick delivery

3 grudnia 2025

Hi

Thank you very much for your review ⭐
We’re delighted to hear that the delivery was fast. We’re glad you had a really good experience and hope to see you again soon!

Kind regards,
The Part Two Team

Hurtig levering og returnering

Hurtig levering selvom de er ved at flytte lager. Bestilte to bukser, beholdt det velsiddende og sendte det andet retur. Fik returneringen meget hurtigere end ventet. Rigtig god oplevelse.

20 listopada 2025

Hej

Tusind tak for din anmeldelse ⭐
Hvor er det dejligt at høre, at leveringen var hurtig Vi er glade for, at du havde en rigtig god oplevelse og håber at se dig igen snart!

Part Two-team.

Köpte två klänningar

Köpte två klänningar.
Storleken normalt men passformen på den ena gav mycket att önska så det blev tyvärr retur på den ena.

21 listopada 2025

Hej Brita

Tack för din recension ⭐
Tråkigt att höra att passformen på den ena klänningen inte levde upp till förväntningarna, men bra att den andra fungerade. Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att bli bättre. Vi hoppas att få ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång.

Vänliga hälsningar

snelle levering

snelle levering, heel mooi verpakt

10 listopada 2025

Odpowiedź od Part Two

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling.
Het doet ons veel plezier om te horen dat u een snelle levering heeft ervaren en dat uw bestelling mooi was ingepakt – dat betekent heel veel voor ons.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet
Part two team

Oceniono na 5 z 5

Nöjd med både den snabba leveransen och…

Nöjd med både den snabba leveransen och med produkten. Beställde en fin kofta med hög kvalitet.

// Maria

21 listopada 2025

Hej Maria

Stort tack för din fina recension🙏

Vi är glada över att höra att du är nöjd både med den snabba leveransen och med din nya kofta. Det betyder mycket för oss att du uppskattar kvaliteten på våra produkter.

Tack för att du valde oss – vi hoppas att få välkomna dig tillbaka snart.

Vänliga hälsningar

Særdeles rask sending!

Særdeles rask sending!
Flott kjole

15 listopada 2025

Hej Magnhild

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Vi er glade for at høre, at du oplevede en særdeles hurtig levering, og at du synes godt om kjolen.

Part Two-team

Hurtig leveret

Hurtig leveret

14 listopada 2025

Hej Mette Lise

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Vi er glade for at høre, at du oplevede en særdeles hurtig levering.

Part Two-team.

Fungerer som det skal

fin vare, men som desværre ikke passede. Nem at sende retur, og hurtig refundering af pengene

28 października 2025

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse 🙏

Vi er kede af at høre, at varen desværre ikke passede, men glade for, at returprocessen var nem, og at du hurtigt modtog din refundering.

Du er altid velkommen tilbage – vi håber, at næste køb bliver et perfekt match.

Venlig hilsen

Oceniono na 2 z 5

Hatte zwei Tücher bestellt

Hatte zwei Tücher bestellt, waren lieferbar, dann die Änderungsmitteilung, eines der Tücher sei doch nicht lieferbar. Bin überrascht und total unzufrieden mit diesem Vorgehen, keine weiteren Bestellungen mehr

14 listopada 2025

Odpowiedź od Part Two

Vielen Dank für Ihre Bewertung.

Es tut uns sehr leid zu hören, dass eines der Tücher doch nicht vorrätig war, obwohl es bei der Bestellung als verfügbar angezeigt wurde. Das ist selbstverständlich nicht die
Erfahrung, die wir unseren Kund innen bieten möchten.

Leider kann es in seltenen Fällen vorkommen, dass wir einen Artikel nach der Bestellung stornieren müssen, und ich kann Ihnen versichern, dass wir darüber keineswegs erfreut sind.

Ich möchte mich nochmals vielmals entschuldigen.

Mit freundlichen Grüßen

Oceniono na 5 z 5

Nemt at bestille og sende retur

Nemt at bestille og betale på hjemmesiden. Hurtig forsendelse og nemt at sende varer retur i pakken og med label.

13 listopada 2025

Hej Vita
Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏

Vi er glade for at høre, at det var nemt for dig at bestille og betale på hjemmesiden, og at både levering og returprocessen fungerede problemfrit.

Part two team

I love this dress

I love this dress. It has a nice shape, it’s very comfortable and beautiful.

13 listopada 2025

Hi Fanny
Thank you so much for your lovely review 🙏
We’re delighted to hear that you love the dress, and that the fit, comfort, and design all meet your expectations.

You’re always welcome back!

Kind regards,

Fast delivery

Fast delivery. Good quality product. Only one negative thing, need to pay for shipping cost in case of returning

10 listopada 2025

Hi Nga Phuong

Thank you for your feedback! 🌸
We’re glad to hear that you were happy with the fast delivery and the quality of your purchase.

We understand that return shipping costs can be inconvenient, and we truly appreciate you sharing your thoughts — feedback like yours helps us improve our service.

We hope to welcome you back soon!

Kind regards

I love the fashion of Part Two

The clothes of Part Two have always very good quality and design. Even if I have to send back an item now and again, because it doesnt suit me. I love the fashion of Part Two

9 listopada 2025

Hi Lisa

Thank you so much for your lovely review! 💛
We’re so happy to hear that you appreciate the quality and design of our Part Two collections. It means a lot to us that you continue to enjoy our fashion, even if a piece occasionally doesn’t fit quite right.

We truly value your support and hope you’ll keep finding favourites in our upcoming collections.

Warm regards,

Snabbt och enkelt

Väldigt bra

4 listopada 2025

Hej Ulla

Tusen takk for den flotte anmeldelsen din!
Vi er glade for å høre at du hadde en god opplevelse med servicen og klærne våre.

Vi håper å ønske deg velkommen tilbake snart.

Med vennlig hilsen,
Team Part Two

Exakt enligt förväntan

Supersnabb leverans. Underbar kvalitet, precis som bilden visar. Gäller både färg och elegans. Sååå nöjd.

3 listopada 2025

Hej Rose-Marie

Stort tack för din fina recension! 💛
Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både kvalitet, färg och leverans – och att produkten motsvarade dina förväntningar.

Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse och hoppas att du får mycket glädje av ditt köp.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej