Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Beställningen levererades till annan utlämningsadress än den angivna i orderbekräftelsen. Vid telefonsamtal med Part Two angavs som skäl att den angivna utlämningsbutiken inte kunde ta emot fler pake... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Jeg er fornøyd med kvaliteten på selve produktet, og leveringen var ganske rask, med tanke på at jeg bestilte på Black Friday. Emballasjen og leveringskvaliteten var imidlertid skuffende denne gange... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Meget glad for min part two jakke er fin syet god kvalitet og god pasform Jeg anbefaler andre at købe hør jakke fra part two

Oceniono na 5 z 5

Alt var let ved bestillingen. Desværre passede størrelsen ikke. Den var for stor. Sende varen retur.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Velkommen til Part Two – et dansk modebrand grundlagt i København i 1986. Med rødder i den skandinaviske designtradition skaber vi tidløse kollektioner med fokus på komfort, kvalitet og pasform. Vi designer tøj, der føles lige så godt, som det ser ud – styles skabt til at blive brugt, elsket og bevaret sæson efter sæson. Med omtanke for detaljer, materialer og håndværk skaber vi garderobefavoritter, der holder over tid. Welcome to Part Two – a Danish fashion brand founded in Copenhagen in 1986. Rooted in Scandinavian design traditions, we create timeless collections with a focus on comfort, quality and fit. We design clothes that feel as good as they look — styles made to be worn, loved and kept season after season. With thoughtful attention to detail, materials and craftsmanship, we create wardrobe favourites made to last over time.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Professionelt og nemt

Nemt, hurtig levering og kjolen passede :) - så retursedlen blev der ikke brug for.

18 kwietnia 2026

Hej Ann,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at det var nemt, leveringen var hurtig, og at kjolen passede perfekt — så retursedlen kunne blive liggende :)

Med venlig hilsen

Oceniono na 5 z 5

Tröjan motsvararde mina förväntningar…

Tröjan motsvararde mina förväntningar och storleken var perfekt.

18 kwietnia 2026

Hej Eva,

Tack så mycket för din recension!
Vad roligt att höra att tröjan motsvarade dina förväntningar och att storleken var perfekt :)

Part Two

Oceniono na 2 z 5

Rücksendung kostet 4,50 Euro

Die Kleidungsstücke sind nur für große Frauen geschneidert. Mir (1,60 m) hat nichts gepasst. Für die Rücksendung muss man zahlen. Verständlich, aber ärgerlich für mich als Kundin: "Außer Spesen nichts gewesen." Schade!

21 kwietnia 2026

Guten Tag Sabine,

vielen Dank für Ihr Feedback.
Es tut uns leid zu hören, dass Ihnen die Passform nicht zugesagt hat – wir verstehen, wie enttäuschend das ist.

Mit freundlichen grüßen
Part Two Team

Oceniono na 4 z 5

Det var enkelt att beställa

Det var enkelt att beställa, meddelande om leverans uppdaterades. Smidigt och det gick snabbt att få paketet!

20 kwietnia 2026

Hej Kristina,

Tack så mycket för din recension!
Vad roligt att höra att beställningen var enkel och att leveransen gick smidigt och snabbt.

Oceniono na 1 z 5

Min försändelse är inte adresserad till…

Min försändelse är inte adresserad till mig ( utan till gatuadressen på utlänningsstället) så jag kan inte hämta paketet :(

15 kwietnia 2026

Odpowiedź od Part Two

Tack för din feedback och vi beklagar verkligen situationen.
Detta är uppenbarligen inte den service vi vill ge och jag skulle vilja veta om du har kontaktat kundtjänst med problemet?
Om inte, är du välkommen att kontakta kundtjänst så att de kan hjälpa till att lösa problemet.

Oceniono na 1 z 5

the worst delivery option ever!!

the worst delivery option ever!!
customer can't get the package.
DSV
Together with a Company called
Schenker

14 kwietnia 2026

Hello,

We’re very sorry to hear about your experience and understand how frustrating it is when you’re unable to receive your package.

We work with external shipping partners, and we regret that the delivery did not meet expectations in this case.

We sincerely apologize for the inconvenience caused.

Kind regards,

Blusen passade bra

Blusen passade bra, snabb leverans!

14 kwietnia 2026

Hej Anna-Lena,

Tack så mycket för din recension!
Vad roligt att höra att blusen passade bra och att leveransen var snabb.

Fine kjoler .

Kjolerne svarede til mine forventninger

11 kwietnia 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at kjolerne levede op til dine forventninger.

Med venlig hilsen

Oceniono na 1 z 5

Gjorde en beställning den 31/3 som…

Gjorde en beställning den 31/3 som fortfarande inte har kommit. Ordern är betalad, såklart. Betalningen är säkert viktigare för part two än att skicka paketet. Idag 10/4 får jag ett mejl om recensera mitt köp? Ska det behöva ta 2 veckor för att få sin leverans…

10 kwietnia 2026

Hej Marianne,

Vi beklagar verkligen din upplevelse och förstår att det känns både frustrerande och märkligt att bli ombedd att recensera ett köp innan du ens har mottagit din beställning.

Vi beklagar verkligen den förlängda leveranstiden du har upplevt. Det här är naturligtvis inte den tjänst vi vill erbjuda.

Jag ser att ditt paket nu har levererats och jag hoppas att du är nöjd med varorna.

Oceniono na 4 z 5

Jackan snygg men väldigt stor i…

Jackan snygg men väldigt stor i storlek. Fr.a. väldigt vid!

7 kwietnia 2026

Hej Monica,

Tack så mycket för din recension!
Vad roligt att höra att du tycker att jackan är snygg. Samtidigt tar vi till oss din feedback kring storleken och passformen.

Oceniono na 5 z 5

Love my scarf and arrived very quick…

Love my scarf and arrived very quick I’ve ordered another one in pink !

Thank you

2 kwietnia 2026

Hi Trasa,

Thank you so much for your lovely review!
We’re so happy to hear you love your scarf and that it arrived quickly. How exciting that you’ve already ordered another one in pink – we hope you’ll love that one just as much.

Kind regards,

Oceniono na 2 z 5

Part two har skickat tre försändelser…

Part two har skickat tre försändelser till fel utlämningsställe. Skulle ha en innan Påsk men skickar den till ett ställe som ligger 20 minuter med bil från mitt hem.

3 kwietnia 2026

Hej Marianne,

Tack för din feedback.
Vi beklagar verkligen att dina paket skickades till fel utlämningsställe. Schenker borde ha levererat till önskad paketbutik och vi beklagar verkligen om de inte har det – vi förstår hur frustrerande det kan vara, särskilt när den inte är nära ditt hem.

Oceniono na 3 z 5

Kjolen er 25% billigere på Boozt

Plagget svarte til forventningene, men skuffet over å finne kjolen 25% billigere på Boozt. Kommer til å sjekke bedre og handle her neste gang.
Lang leveringstid, men fikk mail at om dette skyltes flytting av lager

30 marca 2026

Hei Bente,

Takk for tilbakemeldingen din!
Så fint å høre at plagget svarte til forventningene.

Vi forstår godt at det er skuffende å oppdage en lavere pris et annet sted, og det er helt naturlig å sammenligne før man handler.
Samtidig beklager vi den lengre leveringstiden, som – som du nevner – skyldtes flytting av lageret vårt.

Vennlig hilsen

Oceniono na 5 z 5

Är jättenöjd med klädernas kvalitet och…

Är jättenöjd med klädernas kvalitet och passform (enligt storleksguide) samt att färger så lätt kan kombineras.

31 marca 2026

Hej Lisa,

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både kvaliteten, passformen och att färgerna är lätta att kombinera :)

Oceniono na 5 z 5

Jeg liker varene dere har i butikken og…

Jeg liker varene dere har i butikken og veldig rask levering.

21 marca 2026

Hei Aud,

Tusen takk for din anmeldelse!
Så fint å høre at du liker varene våre og at leveringen var rask.

Vennlig hilsen

Oceniono na 4 z 5

Fin jacka men den blev för stor så det…

Fin jacka men den blev för stor så det blev en retur..
Snabb leverans.

22 marca 2026

Hej :)

Tack så mycket för din recension!
Vad roligt att höra att leveransen var snabb, även om det var synd att jackan blev för stor. Vi hoppas att returen gick smidigt.

Vänliga Hälsningar

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej