Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

the website is complete fake. Purchased a SSD external drive 8T, and instead I got the case for HDD, with overwritten capasity, obviously I need to ship this back to China, which I need to pay mysel... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ook ik ben opgelicht. Dacht een mooie lamp te kopen en voor ik het wist was de aankoop gedaan. Ik hoefde zelfs mijn kaartgegevens niet in te geven, ze hadden al al mijn gegevens. Vreemd toch? Hoe k... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Helaas geen mogelijkheid om 0 sterren toe te kennen... Bestel niet bij dit "bedrijf", oplichters zijn het. Je denkt bij een Nederlands bedrijf te bestellen maar krijgt je artikel rechtstreeks vanuit C... Zobacz więcej

1,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Niet kopen!

Pas nadat ik wat besteld heb zie ik de andere reviews (ik had nl gecheckt vooraf, maar kennelijk is het een nieuwe site)

Ik heb een klok besteld, bleek uit China te komen, slechte kwaliteit al helemaal voor de prijs

Retour sturen kan alleen naar China (voor eigen kosten). Op hun site staat daar echter niets over, daar staat misleidend een Nederlands adres .

Kortom, niet kopen!

Oceniono na 1 z 5

Volgens mij zijn dit dezelfde fouten…

Volgens mij zijn dit dezelfde fouten mensen die de website Alendo hadden. Zoek het adres op in Hoorn en zie wat voor huis je ziet, dit is geen goedlopend bedrijf of winkel. Ik heb alles doorgestuurd naar programma Kassa, Radar en Opgelicht. Terwijl andere ondernemers zich uit de naad werken om pakjes zo zorgvuldig mogelijk te versturen en klantvriendelijk te zijn, zelf de handling doen en kwaliteit willen leveren, doen deze gasten niks. Ze vangen je geld, maken vrijwel geen kosten en lopen zo lekker binnen. Het is hetzelfde als inbreken, de nieuwe bankovervaller en oplichter maakt websites, een plaatje waar niks verder achter te vinden is. Ik heb niet het idee dat hier iets aan gedaan wordt. Helaas.

10 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Het is een chinees oplichting

Het is een chinees oplichting. Het product dat je ontvangt is plastieke prul en lijkt geheel niet met wat ze aanbieden op de website. Je kan niet retourneren want ze blijven maar voorstellen om een korting aan te bieden. Ik ben dus 40 euro kwijt.

Niet iets kopen hier!!

Niet iets kopen hier!!! Oplichters!
Rommel uit China die ook vannuit China wordt verzonden voor de hoofdprijs. Echt heel erg lang aan het lijntje gehouden voordat ik uiteindelijk een retourformulier van ze kreeg met een retouradres in China en een verzoek om met track en trace te retourneren. Dus minimaal bijna 30 euro retourkosten... Heel erg slechte zaak dit!!!

Oceniono na 1 z 5

Mijn ervaring met deze webshop is…Zeer teleurstellende ervaring, geen oplossing geboden

Mijn ervaring met deze webshop is uiterst teleurstellend. Na het kopen van een product werd mij verteld dat ik het terug moest sturen naar China, wat volledig onredelijk is. Ondanks meerdere pogingen om dit op een nette manier op te lossen, kreeg ik alleen standaard, ontwijkende antwoorden zonder echte oplossing.

Ze bieden geen lokaal retouradres en nemen geen verantwoordelijkheid voor hun fouten. Hun klantenservice is uiterst slecht en onprofessioneel. Dit lijkt meer op een bedrijf dat klanten probeert op te lichten dan een betrouwbare webshop.

Ik raad deze webshop ten zeerste af. Het is frustrerend en tijdrovend om met hen zaken te doen.

Oplichting!!

Allereerst hebben ze tegen mij gelogen dat de kerstboom binnen 2 tot 3 dagen arriveert en dat je minimaal twee weken moet wachten. Ten tweede, toen ik de kerstboom waarvoor ik 134,00 had betaald al ontving, was ik totaal teleurgesteld over de kwaliteit. Ten derde, als je het wilt retourneren, kun je het alleen retourneren naar een adres ergens in China, dat helemaal niet op hun webshop staat. Toch beantwoordt niemand het klantenservicenummer, ze sturen je automatische antwoorden en het is pure oplichterij. Telefoonnummer van 0646276648 klopt niet dat het een klantenservicenummer is. Ik wil mijn geld terug en ga ik hoogstwaarschijnlijk aangifte bij de politie doen!!

20 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

China rommel voor hoofdprijs.

Op 4 december olijftakverlichting besteld voor 40 euro.
Mooie foto’s dus hoge verwachtingen. Wilde cadeau geven voor kerst.
Vandaag ontvangen dus veel te laat voor kerst. Is het een lullig takje met balderen die niets op olijftakken kijken. Super nep lullig en lelijk. China rommel die ze rechtstreeks doorsturen en die nog geen drie euro waard is. Heel slecht koop hier niet.

2 stycznia 2025

Nep, niet doen

Product werd verzonden vanuit China, duurde drie weken. De ‘tak met lampjes’ was op de verkoop-foto drie x zo groot, en lijkt in het geheel niet. Bij contact krijg je standaardzinnen als antwoord.
Gewoon niet hier kopen, je wordt genept.

30 grudnia 2024

NIET BESTELLEN!!!

Levering duurt erg lang. 13 december besteld en nog niet geleverd, terwijl toezegging op de website 5tot 6 dagen is.
Uiteindelijk geleverd: Chinese troep...

13 grudnia 2024

Pure oplichting

Klopt wat hierboven geschreven wordt. Levering duurt enorm lang. Lijkt een Nederlands bedrijf maar alles komt van China en is dikke ‘prul’. Lijkt helemaal niet op de foto’s. En als je wil retourneren, krijg je standaardmails met voorstellen voor aankoop van een ander product met korting. Benieuwd of ik mijn geld terug krijg maar geloof er niet meer in. Pure oplichting!!!!

30 grudnia 2024

Oplichting

Oplichting!

Op de website staat bij de bestelling dat het artikel binnen 1 tot 3 werkdagen verstuurd zou worden. Wat ze niet aangeven is dat dit vanaf China is (dropshipping), en blijkbaar meer dan een maand kan duren.

Mijn bestelling van 30 november is er nu op 29 december nog steeds niet, en op mijn klachten per email komen alleen algemene emails met de tekst "bedankt voor uw begrip"; ik heb geen begrip voor deze manier van misleiding van klanten!

Sla deze website over, tenzij je kunt leven met leveringstijden van meer dan een maand. Ik heb niks ontvangen dus ik kan niet oordelen over de kwaliteit van de producten; misschien ontvang ik wel iets anders of helemaal niks...

30 listopada 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej