MEXC

Ocena tej firmy jest niedostępna z powodu naruszenia naszych wytycznych.

1. Kryptowaluty

Founded in 2018, MEXC is a leading global cryptocurrency exchange dedicated to being Your Easiest Way to Crypto. We provide a secure and user-friendly platform that empowers both beginners and experienced traders to access the world of digital assets with ease. Today, MEXC serves over 40 million users across 170+ countries and regions, supporting 3,000+ cryptocurrencies with deep liquidity and competitive fees. We are ranked among the Top 5 in futures trading and Top 10 in spot trading globally. Powered by a high-performance trading engine capable of processing 1.4 million transactions per second, MEXC delivers fast, stable, and secure trading. Our global team of 2,000+ professionals across 40+ countries ensures localized support and seamless service for users worldwide. Our mission is to empower users with a secure and simple platform. Our vision is to become everyone’s easiest way to crypto.

Złamanie zasad

Wcześniej broniłem platformy MEXC jako…

Wcześniej broniłem platformy MEXC jako rzetelnej firmy która dba o użytkowników, niestety teraz sam znalazłem się w sytuacji gdzie zablokowano konto mojej córce bo robiła fast scalping , ja nie dostałem prowizji z jej otwartych prowizji jak refferala. Jak traciła środki ucząc się tradingu to było ok jak już zaczęła stosować fast scalping i zaczęło jej to wychodzić to nagle pojawiła się blokada konta i od razu trzeba udowadniać pochodzenie środków , od razu uruchomiony risk departament etc za zarobiła raptem 200 dol. Funkcje zostały permanentnie zablokowane i wypłata również bez ostrzeżeń bez jakiejkolwiek wcześniejszej informacji. Pomimo fajnego interfejsu i fajnej płynności niestety odradzam robienie transakcji na tej platformie !!!! Pamiętajcie przy fast scalpingu zostaniecie od razu zablokowani bez wyjaśnień. Jeśli mógłbym dałbym zero gwiazdek a nie jedną.

3 kwietnia 2026

Odpowiedź od MEXC

Hello, if you have any account questions, you are welcome to consult our 24/7 live chat at any time. Thank you for your understanding.

There is no problem with normal transactions and use. Please rest assured.
The strategy is to provide users with a safer trading environment and protect user assets.
You can refer to our user agreement: https://www.mexc.com/terms

platforma oszukuje użytkownika

Kłamiecie, kłamiecie, kłamiecie okradanie jawnie ludzi ale te pieniądze wam nie pomogą jak zamknięcie oczy tam już nie miejsca dla takich jak wy a te pieniądze wyjdą wam bokiem. Nagrania i zdjęcia z tego co robicie zobaczycie na policji jest już bardzo dużo ludzi którzy mają te same dowody na was.

26 stycznia 2026

Odpowiedź od MEXC

Hi, we're sorry to hear about your loss. Trading can be a risky activity and we strongly recommend all users to do their own research before initiating a position.

If you have any questions about your order, you are welcome to consult our 24/7 live chat at any time. Thank you for your understanding.

Odradzam kozystania z tej platformy…

Odradzam kozystania z tej platformy wszystko jest ok dopuki nie chcesz wyplaty pieniedzy moje konto zostalo zablowowane w celu weryfikacji wplacanych srodkow na depozyt po kilku probach nie udanych nawet aplkacja nie rozpoznaje mojej twarzy zwykle oszustwo nic wiecej na aplikacji pisze ze zdjecia sa zamazane chcodz sa doskonalej jakosci z tego co wiem to co druga osoba ma z tym problem unikajcie tego bo nie odzyskacie pieniedzy.

19 grudnia 2025

Odpowiedź od MEXC

There is no problem with normal transactions and use. Please rest assured.
You can refer to our user agreement: https://www.mexc.com/terms

Jest źle

Niestety to giełda która gra tylko pod swoje wzbogacenie się! Futures jest ewidentnie manipulowany pod kątem zarówno kursów, fundingu jak i nagłych drastycznych obniżek maksymalnych wielkości long/short aby nie można było uśrednić pozycji. Co do wypłat to te do kilku tysięcy dolarów idą od ręki natomiast od 50 tysięcy dolarów w górę już tak różowo nie jest. Mam od lat konta ma trzech innych giełdach i niestety tu wypada to drastycznie gorzej.

5 grudnia 2025

Odpowiedź od MEXC

Odradzam korzystanie z tej platformy

Odradzam korzystanie z tej platformy. Kusza super promocjami dla nowych użytkowników po czym po spełnieniu wszystkich warunków nie wypłacają nagród argumentując to w sposób „odrzucone z powodu przeglądu kontroli ryzyka”. Natomiast pieniądze z konta znikają szybciutko - nie wiadomo jak.

28 sierpnia 2025

Odpowiedź od MEXC

Hello, we apologize for the inconvenience.
If you trigger the event risk control mechanism, the reward will not be issued. Thank you for your understanding.

The event risk control strategy is to provide users with a safer trading environment and protect user assets. You can refer to our user agreement: https://www.mexc.com/terms

If you have any questions about your event rewards, please contact us via our 24/7 live chat service. Thank you for your understanding.

Fund security is the top priority.
MEXC provides a 1:1 reserve for all users' assets. Protecting users' assets is our top priority.
Your assets are well protected at MEXC with a high degree of transparency.
You can check out our Proof of Reserves (PoR):
MEXC Proof of Trust page is LIVE #SecureWithMEXC👇

Oszustwo

Oszustwo. Suport nie działa. Wpłaty nie docierają

14 sierpnia 2025

Odpowiedź od MEXC

Hello, what specific problem did you encounter?

If you have any problems using MEXC, you are welcome to consult our 24/7 live chat at any time. Thank you for your understanding. Have a nice day.

Tekst piosenki

Tekst piosenki

ZAMKNIJ
[Refren]
(Yeah) Yeah, Eddie Stake, milion dolarów, ku*wa, przelew

[Zwrotka 1]
Wjazd pod cord
Chcą zatrzymać, ale ku*wa kto?
Gramy o tron tak jak Jon Snow
I tak kolejny rok, wciąż money talk
Mogą podbijać tu nawet do nas po paru
Mam wyje*ane na ilość twoich wydanych dolarów
I wyje*ane na miłość, chyba, żе miłość do fanów
Na lewe dane dokumеnt, latamy z kraju do kraju, ej

[Przejście]
Nie ma nas co dzień, ciągle slicin' bread
Audemars Piguet, na mnie, na niej też
Fałszywych twarzy mam dość, ciągle czekają na błąd
Mój braciak kupuje dom, a powie, że w Louis Vuitton

[Refren]
Yeah, Eddie Stake, milion dolarów, ku*wa, przelew

[Zwrotka 2]
Wagwan, miałem być tu, ale byłem też tam
Miałem-miałem być z nią, ale była też ta
W sumie wezmę dwie albo wezmę dwa
Tak do pomocy
Dzwoni menago, że ma mnie dosyć
Raperzy z wersem o paru złotych
W ch*ju mam ile wydałeś floty
Mam UK styl, je*ać polski rap

[Przejście]
Sam na sam, uzbrojonych po zęby znam
Mam nowy plan, jesteś z nami czy przeciw nam?
All-time slide, robię to teraz i robię to na raz
Ona wybiera mnie jako pierwszy, brat
Więc ciągnij się, don't fuck with us (Fuck with us)

[Refren]
(Yeah) Yeah, Eddie Stake, milion dolarów, ku*wa, przelew

22 maja 2025

Odpowiedź od MEXC

Hello, what specific problem did you encounter?

odegrał rolę w załatwieniu ważnej sprawy dotyczącej tej platformy

(𝕊𝕦ℙ𝕣𝔼𝕞𝕖 𝔸𝕤𝕤𝔼𝕥𝕤 ℝ𝔼𝕔𝕠𝕧𝔼𝕣𝕪.𝕆ℝ𝔾) odegrał rolę w załatwieniu ważnej sprawy dotyczącej tej platformy. Ich doświadczenie w dziedzinie kryptowalut okazało się nieocenione. Podczas gdy proces przedstawiał pewne wyzwania, profesjonalne podejście zrobiło różnicę. Rozważyłbym opcję, jeśli zmagasz się z kryptowalutami.

22 kwietnia 2023
Pokaż recenzje we wszystkich językach. (1403 recenzji)