Mapeo..Stor pige tøj. Live salg med super godt humør.Lise styrer for vild gode priser. lise styre at vise tøj & Kommentere beskeder SUPER + kunde service
Jeg tør godt skrive en god anmeldelse mere, for jeg har nu fulgt Mapeo i et par år, og er godt tilfreds, her er en skovl en skovl, og lives er hyggelige, jeg har ikke nogen problemer, og hvis der skul... Zobacz więcej
Lise laver de sjoveste lives. Hun interagerer helt utrolig dejligt med os kunder. Hun går rigtig langt for at give os den bedste oplevelse med at købe plussize tøj. Hun laver også den skønneste kollek... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Lise yder Max service hver eneste gang. Hendes lives er grundige omkring størrelser, kvalitet og aldrig problemer med at bytte eller få refunderet. Lise sælger mange lækre tøj mærker som Zhensi, Only... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Plus size webshop med tøj i str 42-58. Hos Mapeo finder du en webshop med lækre danske storpig mærker, der følger tidens trends og mode. På Facebook er der dagligt lives , hvor du får tøjet præsenteret med mål og pasform, så du nemt kan købe nyt lækkert storpige tøj live. Plus kvinden kan hos Mapeo finde storpige tøj både i form af kjoler, bluser, bukser jakker og skønne trendy tunikaer. Kig forbi Mapeos plus tøj univers
Dania
- mapeo.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg syndes at det er super fint at…
Jeg syndes at det er super fint at handle der super service
Lækkert tøj, gode priser og god service. Afholder super lives med mål på tøjet, og gode tilbud👍🏻👍🏻😊
Heldig vinder
Jeg var så super heldig, at vinde en skøn sweat cardigan tunika fra Mapeo. Og selvom det jo for dem er ren udgift, var servicen i top. Jeg fik den allerede dagen efter. Og der var da også lige lidt lækre bolsjer med. Så kan varmt anbefale dem.
Fantastisk shop med lækkert lækkert…
Fantastisk shop med lækkert lækkert udvalg sf tøj til tykke kvinder. Super gode priser og tøjmærker. jeg er vild m dine live sales hvor der med garanti altid kommer et super ekstra godt tilbud. Jeg har allerede sparet mange penge ved at handle hos dig, Lise 🌺
Flot tøj til billige penge god service…
Flot tøj til billige penge god service og hurtig levering har købt der mange gange uden problemer
SPAM.
Har handlet hos Mapeo en enkelt gang, uden problemer. Men herefter vælter det ind med nyhedsbreve, ofte 3 dagligt.
Da jeg gjorde firmaet opmærksom på det på deres FB side, hvilket måtte foregå i et af deres egne opslag, da de sletter opslag af kritisk art, fik jeg et ganske uartigt svar tilbage, indpakket som en "beklagelse".
Nu har jeg så afmeldt - lidt ærgeligt, for de har egentlig et godt varesortiment, men SPAM gider jeg ikke.
Jeg har vundet de lækreste bukser
Jeg har vundet de lækreste bukser
Har købt super lækkert tøj der bare har lækker kvalitet og god pasform
God service og hurtig levering
Jeg kommer igen
Dejligt og lækker kvalitet i tøj
Dejligt og lækker kvalitet i tøj, hurtigt modtaget af det bestiller
Jeg vandt en kjole fra Mapeo og straks blev der sendt en besked med gevinsten. Inden for en time efter, havde jeg gls nummer. 2 dage senere havde jeg gevinsten. Det kalder jeg super service. Kan klart anbefale jer 😃
Kan kun anbefale Mapeo.
Mapeo er et super godt sted at købe plus tøj , Lise er en dejlig pige , går på jagt efter lækket tøj til gode priser, er altid tilfreds med det jeg får hjem lige til døren, Lise er rigtig god til Live , fortæller mål , hvad stoffet er lavet af, og så er hun hurtig til af prøve tøjet så man kan se det på .
Firmaet spammer
Firmaet gør selv eller får andre til at spamme reklame rundt på Facebook i diverse grupper, for at få kunder i deres butik.
Da man prøver at gøre dem opmærksome på problemet, bliver man blot kaldt navne og blokeret fra at skrive til dem.
Anbefaler Mapeo ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har for lang tid siden fået trøjer…
Jeg har for lang tid siden fået trøjer fra mapeo. Yderst tilfreds.
Og så sagde jeg ja tak til en trøje forleden. Og den kom 2 dage efter. Og er super fin.
Nyder og handle live på Facebook med…
Nyder og handle live på Facebook med Lise en dejlig pige der er god til og fortælle om varerne
Super service og gode tilbud
God betjening
God betjening , hurtig afsendelse af varer
Varerne var i orden og som forventet
Kan anbefales
Hurtig levering.
Hurtig levering.. god betjening.. ikke bøvlet at bytte, hvis man har fået forkert størrelse. Har handlet der flere gange.
Lige modtaget 2 bluser der blot var…
Lige modtaget 2 bluser der blot var bukket/krøllet sammen og puttet i forsendelsesposen.
Ikke bukket pæne sammen i hver sin pose.
Jeg havde skrevet anden leveringsadresse og alligevel blev den leveret ved fraktureringsadressen. Ikke sikker på jeg skal handle der længere.
Mit første køb og bestemt ikke sidste…
Mit første køb og bestemt ikke sidste køb. Hos mapeo hurtig og præcis service
Har købt 5 bluser
Har købt 5 bluser, alle passede perfekt, hurtig levering er meget tilfreds og vil helt sikkert handle der igen
God kundebetjening.
Jeg har kun godt at sige om Mapeo.
Jeg har købt tøj der flere gange, og har været glad for det tøj jeg har købt.
Jeg har altid fået en god betjening. Også hvis noget skal byttes.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.