Informacje dotyczące firmy

1. Konsultant ds. zdrowia

Napisane przez firmę

KÆRLIG OG KOMPETENT AMMEVEJLEDNING I JERES HJEM. Velkommen til forældreskabet. Ligeså smukt og lykkeligt det er, ligeså benhårdt og udmattende kan det samtidig være. Og det er helt normalt. Men bare fordi det er normalt, er det ikke det samme som, at det er nemt at være i. Og amning er ikke for tøsedrenge! Vi er derfor til for jer, hvis udfordringer kræver reelle indsatser og jer, der trænger til tryghed og bekræftelse i, at det I oplever er almindeligt, men samtidig måske helt ukendt. For vi ved, at det er overvældende fantastisk og samtidig ret intenst at blive - eller udvide - en familie, så derfor synes vi også, at det er helt på sin plads med lidt støtte og omsorg. ​LILLEVERDEN ​

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Varm anbefaling

Efter en måned med to brystbetændelser og smerter ved hver amning valgte vi at kontakte Laura i et sidste forsøg på at få amningen til at fungere, og det var den bedste beslutning! Laura så med det samme hvordan ammeteknikken kunne optimeres og hun kom med løsninger og råd for at undgå nye betændelser. Jeg kan derfor varmt anbefale Laura til alle der kæmper med amningen.

26 maja 2023
Oceniono na 5 z 5

Laura fra Lilleverden er virkelig…

Laura fra Lilleverden er virkelig faglig dygtig og ekstrem sød og nærværende. Efter et kompliceret ammeforløb med vores første barn hjalp Laura os godt fra start, da jeg fødte vores lillebror. Hun ved så meget om amning, som jeg aldrig fik at vide på barselsgangen/sundhedsplejersken, og hun er god til at tilpasse det til netop vores situation. Hun lærte os, at amning er en ny “rejse” hver gang, og da der opstod udfordringer med forstoppelse og trøske hos den lille, var hun en fantastisk hjælp igen. Jeg kan virkelig anbefale Laura til både erfarne og mindre erfarne mødre og familier

11 stycznia 2023

Laura er fantastisk😍

Efter vi havde været indlagt på riget på barselsgangen, og amningen fortsat drillede, kontaktede vi Laura. Hun hjalp os med at finde ro i amningen og gav os nogle metoder, så vi hurtigt og nemt kunne lykkedes med amningen hver gang! Udover at være meget kompetent, er Laura også bare virkeligt sød. Vi var selv lidt urolige for om en session ville være nok, men der fik vi at vide, at vi altid kunne ringe, hvis der opstod udfordringer nede af vejen. Virkeligt super service og hjælp, som fik vendt en ellers hård start for os som forældre. Altså virkeligt en fantastisk oplevelse, som vi kun kan anbefale!🥰

26 marca 2023

Tryg og kompetent vejledning

Tryg, rolig, behagelig og ikke mindst kompetent vejledning i eget hjem. Gode råd og konkrete teknikker der passede vores situation og boostede vores motivation, tryghed og tro på succes.

14 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Kompetent og nærværende ammevejledning i eget hjem

Amning er ikke (altid) lige til, og efter lidt opstartsvanskeligheder havde vi besøg af Laura fra Lilleverden. Det var virkeligt rart at få kompetent, nærværende og “skræddersyet” hjælp i eget hjem og efter et besøg med tjek af babys teknik, forslag til ammestillinger og vejledning følte vi os mere trygge i, at vi var på rette vej, og at amningen nok skulle lykkes. Kæmpe tak til Lilleverden og en klar anbefaling herfra 😊.

13 lutego 2023
Oceniono na 5 z 5

Lilleverden har reddet mit ammeforløb

Lilleverden har reddet mit ammeforløb! Laura er virkelig behagelig, sød og kompetent og hjalp ikke kun med at få teknikken på plads, hun gav mig også en kæmpe tryghed i at vi var på rette vej - på trods af en brystbetændelse der kom i vejen. Jeg var bange for jeg måtte opgive amningen men med Lauras hjælp er det nu lykkedes, og jeg er så taknemmelig. Jeg vil anbefale alle nybagte mødre et besøg af Lilleverden!

31 października 2022

Fokuseret og kompetent ammehjælp

Laura er den dygtigste og mest kompetente hjælp du kan få, så gør dig selv en tjeneste og book en tid. Det er den bedste investering i at komme godt og trygt fra start med amningen.
Med Lauras kyndige hjælp fik vi justeret teknikken og hjælp til alternative ammestillinger og dermed afhjulpet ubehagelige sår og store smerter. Stor, stor anbefaling herfra.

24 października 2022
Oceniono na 5 z 5

En kæmpe stor anbefaling til…

En kæmpe stor anbefaling til Lilleverden og Laura! Jeg vidste fra mit første barn at der var en chance for, at amning af mit andet barn ville være svært og hårdt, og jeg rakte derfor ud til Laura to dage efter fødslen. Og hun blev simpelthen min redning! Som jeg havde regnet med blev det hårdt at amme. Sår, revner og forkert sutteteknik. Av! Laura er skide sød, rolig og meget kompetent. Hun kom hjem til os i rolige omgivelser og hjalp mig med ammestillinger og rigtig sutteteknik. Efterfølgende skrev hun og spurgte hvordan det gik og vi havde en opfølgende samtale over FaceTime. Der var endda plads til, at jeg kunne skrive til Laura med spørgsmål nogle dage efter. En uge efter at Laura har været forbi os, kan jeg amme helt uden problemer, hvilket er helt utroligt! Gør jer selv den tjeneste at tage fat på Lilleverden og Laura hvis I har problemer med at amme! Endnu engang en stor anbefaling fra mig! TAK!!

16 października 2022

Fantastisk ammehjælp

Dygtig, meget kompetente og søde Laura har været min ammeredning 2 gange, hvor jeg ikke troede på mig selv, var bange og ængstelig for at mælken ikke var løbet til. Jeg vil anbefale ALLE at booke en ammevejledning inden fødsel og opfølgende vejledning efter fødsel. Jeg nåede ikke vejledningen inden fødsel, da jeg fødte før tid. Hvor ville jeg ønske, at jeg havde vidst mere. Det er så sindssygt vigtigt at du som nybagt mor kommer godt fra start. Amning for mig (og tror ikke jeg er ene om det) var super indviklet og svært, og i en tid hvor alt er nyt, har man brug for tryghed og selvtillid. Jeg var ikke blevet guidet godt på hospitalet, så stod med det selv, da vi kom hjem. Laura kom ind i vores hjem med ro og tryghed, etablerede og hjalp os med amningen i de rammer, hvor vi er mest. Meget kompetent hjælp der gjorde, at jeg troede mere på mig selv. Kæmpe tak til Laura fra Lilleverden. 10 stjerner og kæmpe anbefaling fra mig!

2 października 2022

Hurtig og kompetent ammehjælp

Laura fra Lilleverden blev det der reddede mit ammeforløb. Jeg var klar til at smide håndklædet i ringen, men fik heldigvis taget kontakt til ammevejleder Laura fra Lilleverden. Hun gav kompetent hjælp og fik mig til at tro på det blot var et spørgsmål om små justeringer der skulle til, for at det kunne lykkedes.
Kæmpe anbefaling herfra.

17 września 2022
Logo LILLEVERDEN

Odpowiedź od LILLEVERDEN

Kære Christine

Tusind tak for dine fine ord.
Vi er så glade for, at vi har kunne gøre en forskel - og vi ønsker jeres familie al held og lykke.

Kh Anne-Sophie
LILLEVERDEN

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej