Kamila holdt hendes 7 års fødselsdag i Legejunglen lørdag 18/4 2026. Tigeren kom på besøg og hendes venner stod i kø for at fået kram af den store tigerbamse 😀 De legede og hoppede. Da vi pakk... Zobacz więcej
Udover at have proppet til randen, så var der uhygiejnisk på bordene af folks skrald og utørrer borde, ydermere bliver der ikke åbnet døre for at få bare en lille smule luft. Alle, både voksne og... Zobacz więcej
Vi besøgte legejunglen i Slagelse igår. Og blev endnu mer skuffet end sidst vi var der for 1,5 år siden. Støv over alt på legetårne, støvsugning blir der vist ik gjort nok a, pistoler ved skibet... Zobacz więcej
Legejunglen Slangerup. Måske det er på tide at Legejunglen får opdateret deres hjemmeside. Når man nu forventer “DK’s højeste vulkan”, “DK’s længste tigerrutchebane”, “DK's stejleste vandfaldsrutc... Zobacz więcej
Odpowiada na 7% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Hej folk er gode til at rakke ned på…
Hej folk er gode til at rakke ned på lege junglen. Om hvor beskidt der er men så skal folk også huske at tage deres sko af, eller tage de blå over træk på i steden for at rende rundt inde i tingen med deres sko.
Det er dog rigtigt at deres toiletter ikke er for rene. Dette er oplevelser i slagelse
Slangerup
Slangerup. Det er længe siden, at jeg har oplevet så lidt service fra en ansat. Vi har 2 piger som er 111/2 år. De var i følgeskab af deres storesøster, som skulle holde øje med dem. Men da storesøsteren var under 18år så skulle Hun betale 100kr, selvom hun ikke brugte anlægget. Den ansatte stod stejlt på at storesøsteren skulle betale ellers, kunne de 2 piger under 12 ikke komme ind. Det endte med at storesøsteren betalte, så de 2 små kunne komme ind. Det er sidste gang at vi kommer der.
Slangerup - super dårligt !
Intet virkede og toiletterne var ulækre.!
Fair nok hvis én ting i ny og næ kan komme ud af drift men det kan ikke tælles på hænder hvor mange maskiner, airhockeyborde og skydepistoler med skumbolde som ikke fungerede.
Simpelthen ikke i orden at betale penge for at komme ind og hele tiden måtte sige til sine børn “den virker sørme heller ikke”.
Har så efterfølgende skrevet en mail til dem og den gider de heller ikke svare på.
Ringe service!!!!
SLAGELSE!
SLAGELSE!
Absolut ikke for støv/skimmel allergikere. Jeg måtte efter 1 time gå ud i bilen og vente på resten. Man kan ovenpå net og div lege redskaber se tykt lag støv.
Var i legejunglen i Slangerup
Var i legejunglen i Slangerup, møg beskidte toiletter, så jeg måtte bære mine unger derind da gulvet var så klamt - Bare ikke IORDEN!
Det er ikke første gang vi har været der, men helt klart sidste da man tydeligvis er fuldstændig ligeglad med rengøring, forstå ikke så lille men vigtig en ting kan være så svær at have styr på.
Helt vild dårlig oplevelse....
Helt vild dårlig oplevelse..... Min søn er 19 mdr og måtte derfor kun være 3 små steder... prisen var stadig 125kr!!!! Helt uacceptabelt.. Alt er slidt og gammelt.. og så havde de en aldersgrænse på 18 mdr?! Det stod der ingen steder... Helt til grin. Som andre skriver: tag i leos legeland!! Det er et fedt sted!
Absolut spild af penge!!!!
Absolut spild af penge at tage i legejunglen i Køge og da vi kommer får vi besked på at de lukker kl 17 selvom der på deres side står kl 18, synes absolut ikke det er okay når man har lovet ungerne en tur i legeland, man kan jo ligesom ikke køre derfra igen. Vi burde ikke have betalt 125 kr når vi ikke engang kan være der til lukketid. Alt er slidt, mange af spillemaskinerne virker ikke, vi fik en golf bold til bord fodbold bordet da de ikke havde de rigtige bolde, snowboard maskinen var klistret så man næsten sad fast når man prøvede det mega klamt, mange af tingene var sat sammen med Gaffatape. Det sted burde bare lukkes, det er ikke en krone værd. Tag til dino land, Leos legeland eller eventyr fabrikken i stedet for.
Kan på ingen måde anbefale Legejunglen…
Kan på ingen måde anbefale Legejunglen i Køge. Spild af penge! Alt er slidt og beskidt og lappet med gaffatape. Tag til Ishøj i stedet hvor Leo legeland ligger - helt anden standard end det her!
ELENDIGT!
Jeg var i LegeJunglen i Køge med min datter, hvilket resulterede i et brækket haleben til mig og store rygsmerter til min datter pga deres rutchebane.
Da jeg informere dem om det, er svaret "ok"
Jeg fortæller dem at min datters ulykke, har jeg på video.
De var hamrende ligeglade.
Derudover var der møgbeskidt og ulækkert
Legejunglen Slagelse er det hele værd
Jeg var i dag på besøg i Legejunglen Slagelse med min søn. Dejligt sted. Bordene og det store udvalg af legeforlystelser var rent og i top. Personalet var altid klar og vidste hvad de lavede, Emil og Viktor, som de vist hed, var hurtige og gode til at snakke med børnene.
Helt klart ikke sidste gang vi har besøgt legejunglen Slagelse.
Desværre skal jeg give en stjerne
Desværre skal jeg give en stjerne, men lege junglen i Nykøbing Falster er overhoved ikke en stjerne værd.
Aldrig har jeg været et sted der er så farligt grundet glatte gulve, og selve legeområder er så pisse glat at jeg falder med min 15 mdr gamle søn i armene, og lige når at gøre han ikke slår sig og min datter på 8 er faldet og slået knæet så hårdt at det bløder. Way to go et sted hvor man gerne vil de de sine børn hen og lege sikkert. En legeplads er mere sikker end det her legeland.
Personalet ligerne nogen der ikke gider være der og så er der bare intet til fantasien for børnene. Der er et klatrestativ og der er det.
125 kr PR. Barn fra 18 mdr af, nej tak siger jeg. Jeg tager Nykøbing Falster zoo næste gang deres legepladser er meget bedre end det her og meget mere sikkert
Det er rigtig synd det er blevet så…
Det er rigtig synd det er blevet så slidt og forfaldent, især ved de helt små er tingene i stykker og på ingen måde ansvarligt for dem at lege med, det skal have en kærlig hånd især til prisen man betaler.. det er synd at måtte vælge dem fra til fordel for de store legekæder .. vi vil hellere kunne besøge legejunglen i Slangerup, men indtil det bliver bedre kommer vi desværre ikke igen 😔😢
Trænger til renovering
Legejunglen - køge
Det var ikke en god oplevelse jeg og mine piger havde i eftermiddags, ikke nok med jeg skal betale 250kr for de kan komme ind så er næsten ALT inventar fyldt med "fejl" så ved slet ikke hvor jeg skal begynde... div. Spille maskiner virkede ikke, mange af dem var ikke tændt og dem som var tændt var mishandlet og sat sammen med gaffa tape, eller havde flimret/ridset skærm... De "få" bolde som var de 2 rum var mange af dem næste eller hullede. Den ene oppustelig rutsjebane var gået så meget i stykker at den var halv flad og umulig for børn en at kravle op på. Div skum puder/trapper var revnet flere steder og tapet sammen igen med gaffa som så var gået løst.
Deres regler er at man må have mad men ikke drikke vare med... alligevel så vi flere gå rundt med deres drikke dunke uden medarbejderen sagde noget... Der sad en og røg e-cigaret midt i rummet men heller ikke ham blev sagt noget til.. Den pågældende medarbejder havde tilsyneladende nogle venner/familie med som der skulle snakkes med mere en at overholde arbejds pladsens regler...
Derudover var der så god koldt for os forældre at man måtte tage sko af og på hver gang med skulle ned og sidde...
Jeg holdte min datters 9 års fødselsdag…
Jeg holdte min datters 9 års fødselsdag for familie og venner i Legejunglen i Slangerup
Vi sad I hal to her er der en del larm men det vidste jeg godt på forhånd så det kan egentlig ikke trække ned vi havde en super hyggelig dag med et personale som gjorde alt der stod i deres magt for at gøre denne dag helt speciel så egentlig ikke en finger at sætte på det grunden tilgrunden af de for 4 stjerner i stedet for 5 er uhumske toiletter og en lidt for høj pris
Var i Køge i går.
Var i Køge i går.
Det er så beskidt og ulækkert der bliver ikke gjort rent..
Stor set er alt slidt ned eller lapper med gaffel tabe..
Det er er ikke pengene værd.
Og de svarer ikke på ens kritik..
Det er desværre sidste gang vi komme i Køge..
Nykøbing Falster øv for et personale
Nykøbing Falster - hold nu op en dårlig oplevelse i dårlig kundehåndtering. Ikke et sted vi vil besøge igen. Her er i øvrigt alt for koldt for os ventende forældre, men det kunne vi leve med hvis personalet havde været imødekommende.
Legejunglen i nykøbing f
Legejunglen i nykøbing f, er desværre for lille, kold, og et mekka af larm, lav et stilleområde til forældre med stik til opladning af tlf
Børnefødselsdag i inferno af larm fra kompressorerne - ØV!
At bede forældre opholde sig 3-4 timer i “hal 2”, fordi man har placeret børnefødselsdagsbordene der, hvor larmen fra kompressorerne er infam - måske også forstærket af ventilationssystemet (?) - er simpelthen grusomt! Lydniveauet i mellemgangen og “hal 1” er et helt andet og meget mere afdæmpet. (Vi taler altså ikke om børneskrig og grin, men uudholdelig larm!) Har tidligere holdt fødselsdag ved borde i “hal 1” og havde en meget bedre oplevelse - kun pga. lyden!
Den tvungne røde og blå “saft” føles som ren kemi og kunne med fordel erstattes af bedre produkter. Det gav jeg gerne lidt mere for!
Forslag til indtjening: Indrette et mere tiltalende forældreområde, hvor man kunne hygge lidt mere (afslappet café-stil) og evt. arbejde lidt mens ungerne tonser løs! Indtjeningen på café latte m.m. i den forbindelse ville med garanti være et plus.
Fedt koncept er desværre blevet til en…
Fedt koncept er desværre blevet til en pengemaskine. For to år siden var jeg derude for første gang. Imponerende klatrestativ og ungerne elskede det. Flere spillemaskiner at lege med dog var nogen af dem defekte. Var derude igen i dag, de samme spillemaskiner og flere til var nu defekte, kort sagt bliver der overhovedet ikke foretaget vedligehold på dette og det giver et indtryk af at man kun vedligeholder klatrestativet pga. sikkerhed og forsikring. Og så kan jeg kun tilslutte mig de der bemærker at gulvet er spejl glat. Det blev skrevet i 2013 og forholdet eksisterer stadig 2018. Igen bliver der intet gjort. Jeg kigger mig om efter et andet legeland næste gang.
Okay
Okay, for børn.
Rengøring tvivler jeg dog på, at de har hørt om.
Ikke særlig tiltagende at spise medbragt madpakker eller købt mad fra kiosken, på møg beskidte borde og klistrede stole.
Derudover er gulvene fedtede og direkte klamme at gå på. Toilet gulvet er svøbt ind i vand, tis, og toilet papir. Og stinker værre end en Roskilde tis område.
Husk ekstra strømper - så i kan skifte inden i hopper i jeres sko på vej hjem.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.