Vi havde et fantastisk samarbejde med Søren Valdgård Boye - han kan varmt anbefales. Her får man en helt anden kvalitativ og mere personlig behandling end ved de store (og dyre!) patentbureauer. D... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har idag haft mit første møde med Anne-Mette Bak Nielsen. Det var en særdeles inspirerende oplevelse. Super kompetent sparring, følte mig virkelig forstået og “set”. Bred faglig indsigt som r... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi er et patentbureau bestående af erfarne rådgivere. Vore patentrådgivere hjælper iværksættere og SMV’ere såvel som større virksomheder med at beskytte rettigheder til opfindelser, designs og brands. Vi hjælper også med håndhævelse af dine rettigheder. Vi dækker hele landet med afdelinger i København, Midtjylland og Nordjylland nær Horsens, Vejle, Aalborg og Aarhus. Uanset hvor I har jeres daglige gang, tilbyder vi et uforpligtende møde hos jer. I er ligeledes altid velkommen til et møde på et af vore kontorer. Vore patentkonsulenter kan bl.a. hjælpe dig med: Patentansøgning Varemærkeregistrering Designregistrering Brugsmodel Freedom To Operate-analyse (FTO) Konkurrentovervågning IPR-strategi Patenterbarhedsanalyse Patentvoucher Vi er i Larsen & Birkeholm sammen om en tilgang til rådgivning, der møder iværksættere og små virksomheder med samme begejstring og velvilje som de store rettighedsporteføljer. Til daglig hjælper vi den ene dag den globale aktør - og den næste dag den lokale iværksætter. Og det er lige præcis det, vi holder af. Mange af vore rådgivere er vokset op i landets største patentbureauer — og kender rettighedernes verden ud og ind. Vi ved også, at rettigheder i mange tilfælde er afgørende for, hvordan en virksomhed klarer sig over tid. Derfor synes vi, at vores viden forpligter — og vi stiller den løbende til rådighed. For eksempel i vores månedlige webinar om rettigheder — eller gratis drop-in-rådgivning forskellige steder i landet. Det er et stående tilbud, at du altid kan komme til os og få en redelig og omkostningsfri vurdering af dine behov og muligheder. Vi tror på, at det skal være enkelt at blive klogere på at beskytte sit projekt.
Bredgade 3, 3., 1260, København, Dania
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jeg var meget nervøs da jeg skulle præsentere min opfindelse, men de gjorde det hurtigt trygt at være i deres selskab. De var gode til at spørge indtil det jeg ikke var god til at forklare og de gav mig fantastisk vejledning og hjælp.
Jeg kan kun give dem mine allerbedste og varmeste anbefalinger.
L&B hjalp os med at skrive vores første patent og vi kunne ikke have valgt bedre. Vores patent er meget mekanisk teknisk men dette var ikke noget problem for L&B, som uden problem forstod vores produkt og hvordan en patentering hertil skulle udarbejdes. Vi står nu med et patent som overgår den kvalitet vi selv havde forventet, og vi kan varmt anbefale dem hvis du/I står og skal have udarbejdet et patent.

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
Som førstegangs-patentsøgere stod vi over for en kompleks og til tider overvældende proces. Heldigvis valgte vi Larsen og Birkeholm som vores patentkonsulenter, og det viste sig at være en af de bedste beslutninger, vi kunne have taget.
Fra starten af vores samarbejde har Larsen og Birkeholm været en uundværlig hjælp. Deres ekspertise og dybdegående viden om patentprocessen har været afgørende for vores succes. De har guidet os gennem hver eneste fase med stor professionalisme og tålmodighed, hvilket har gjort hele processen meget mere overskuelig.
Hurtig respons tid og klar forståelse som blev omsat i skarp tekst, med gode beskrivelser, nem at samarbejde med, konstruktive møder.
Kan klart anbefales.
B

Anmeldelse af LB Patent | Larsen & Birkeholm
Hvis du leder efter et patentbureau, der kombinerer knivskarp faglighed med en venlig og imødekommende tilgang, så behøver du ikke lede længere – LB Patent | Larsen & Birkeholm er stedet! Fra start til slut har vi følt os i trygge hænder, og det er tydeligt, at de brænder for deres arbejde.
En særlig kæmpe tak skal lyde til Anne-Mette, som har været en uvurderlig hjælp gennem hele processen. Hendes engagement, tålmodighed og ekspertise har gjort en kæmpe forskel for os. Hun har en evne til at forklare på en måde, der giver mening – selv for os, der ikke er jurister. Altid med et smil, altid klar med et godt råd, og altid med en professionalisme i topklasse!
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger !

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
Fantastisk nærværende og professionel oplevelse. Virkelig anbefalelsesværdigt!

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
En god oplevelse at arbejde sammen med LP Patent. Professionelle hele vejen rundt. Tak for det.

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
Vi fik LB Patent til at hjælpe os med udarbejdelse af patentansøgningen på et nyt fuldhydraulisk styresystem til lystbåde.
LB Patent var en god samarbejdspartner med fantastisk service hele vejen igennem forløbet.
Kan varmt anbefales!

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
From the point of view of a start-up company (SME) their legal work and advice (both IPR/Patent and Brand/Trademark) was educational and invaluable. I found L&B to be highly professional and willing to go that extra mile. Their IT assistance with website creation and their mentoring with business direction was also greatly influential and appreciated. Having worked with them for the last 2 years, I believe their team are a pleasure to work.

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
Have you got a patentable idea? Again, Denmark is a great country for entrepreneurs. Do what MOOVA.BABY did: Get a patent voucher to cover a large part of the costs via Patent- og Varemærkestyrelsen and then find the best possible patent agent. We chose the incredibly competent Kim Povlsen from Larsen & Birkeholm. In keeping with old-fashioned moral standards, he is too modest to mention in his CV his past role in Denmark's largest patent bureau, Zacco - 360° Intellectual Property, as responsible for the patent activities of one of the world's largest toy manufacturers. Kim chose to work for Larsen & Birkeholm to get closer to the diverse and inspiring world of start-up innovators. With Kim's invaluable assistance, we have now received a positive opinion from the Patent- og Varemærkestyrelsen on our patent and have started the international patenting process, which will secure our rights to our invention in all major markets.

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
Vi har haft en rigtig god oplevelse med at få vejledning af Anne-Mette ift. patent og varemærkeregistrering. Anne-Mette gik også den ekstra mil ved at kontakte os, og informere os om, at vores firmanavn lå meget tæt, hvis ikke for tæt, op ad et andet eksisterende firma indenfor samme branche. Dette gjorde, at vi hurtigt og effektivt kunne handle på det, uden at det havde store og negative konsekvenser. Anne-Mette er også altid god til at henvise til andre kompetente professionelle, alt efter hvilken udfordring man står overfor. Det kan på det varmeste anbefales at tage kontakt til Anne-Mette.

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
Vi har haft fornøjelsen af at få sparring og hjælp af både Anne-Mette og Søren. De har hjulpet os igennem alle udfordringer vi stod overfor, også selvom vi stillede korte deadlines. Kan varmt anbefale at tage kontakt til dem for personlig og konkret vejledning i forhold til patentansøgning.

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
Kæmpe 5 stjerner herfra. Er meget tilfreds med at benytte LARSEN & BIRKEHOLM A/S.

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
Fik en godt og prof. rådgivning fra Mikkel via gratis indløb timer:-) i kbh
Har fået en slagsplan hvordan videre med min Patent. ser frem til næste møde(r)

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
Virksomheden er yderst professionel. Detaljeret, specifik og 100% ærlig.

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
Jeg tog fat i larsen og birkhom i december, og har for kort siden afleveret min ansøgning. Jeg har kun godt at fortælle herom, og specielt fagligheden for den konsulent jeg fik tilknyttet er at fremhæve. De var super flexible i de løbende møder der blev holdt, dette var til trods for jeg skubbede lidt rundt på tiderne, da jeg er konsulent ved siden af.
Ydermere kom der en rigtig god sparring løbende, og jeg sad tilbage med en følelse af, der kom rigtigt mange inputs fra Larsen & Birkholm, der gjorde slut resultatet markant bedre.
Bedste oplevelse under hele forløbet, der også tilknytter sig lidt til overstående betragtning, var deres evne til selv at researche viden om de biomasser jeg har anvendt. Det endte med deres konsulent faktisk direkte lærte mig noget nyt, om et emne jeg ellers selv har studeret i nu 3-4 år.

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
Professionel service og support til vores patentansøgning.

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
Vi har oplevet Larsen & Birkeholm som en proaktiv og kompetent samarbejdspartner. Aftaler bliver overholdt og der er god service.

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
Kan ikke anbefale Larsen og Birkenholm nok! De har været meget professionelle og dygtige til at rådgive og hjælpe os med at søge patent, mærkevareregistreringer osv. til vores brand. Oven i det har vi haft enorm behagelige samtaler med dem, hvor de har også gået i dybden med at forklare hvorfor og hvordan hele processen fungerer så vi også fik en forståelse for det. Top anmeldelser herfra!

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
Larsen og Birkeholm har håndteret vores patent sagsansøgning etc.og PCT. alle medarbejder vi har haft med og gøre i forløbet har været yderst professionel og meget kvalificeret. Stor ros for jeres måde og håndtere vores sag på.

Odpowiedź od LB Patent | Larsen & Birkeholm
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.