When I'm use itop VPN for Online gaming that's provide very poor network connection 🤬. Use other premium vpn thay give best server & gaming ping under 57_80ms.But itop give all time dealy (slow) pi... Zobacz więcej

Hello, I live in iran where almost all free and paid filters are disabled or weakened. Since the day I got to know your filter breaker I have experienced excellent and stable speed. Your company prov... Zobacz więcej

Vpn yang paling worth utk push MLBB. Serius bila pakai vpn ni, aku berjaya berhasil peroleh MVP streak!!! Bukan hoax. Berbaloi. Siapa mau jadi pro player MLBB anda wajib download aplikasi ini kerna an... Zobacz więcej

SCAM, When downloading driver booster, i unchecked every box because i CLEARLY DID NOT want this app, yet it downloads onto my computer anyway. When uninstalling this MALWARE, IT FREAKING DOWNLOADS IT... Zobacz więcej

1. Usługa VPN

iTop is a leading VPN provider who has broader experience in network security, and its professional experts continually explore and innovate to deliver fast, safe and stable VPN services. The mission of iTop VPN is to help people connect to the world and enjoy true online freedom.

2,5

Słaba

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Best free VPN I have ever tried

Best free VPN I have ever tried. 5/5!
I'm not kidding, this VPN is pretty much the only one I've found that even works for free. I really appreciate this amazing VPN u guys have made. Keep it up :)

25 listopada 2021

Test ITop VPN

Habe für einen Monat ITOP VPN installiert und muss sagen das ich bis jetzt positiv überrascht bin lauft alles super und problemlos. Da ich zur zeit in der Russischen Föderation bin habe nur für einen Monat da es Gerüchte gib das VPN hier Verboten ist oder verboten wird,

17 listopada 2021

Mantap

Mantap, lancar tiada jabatan jaringan....

27 października 2021
Logo Itopvpn

Odpowiedź od Itopvpn

helo,
Terima kasih atas ulasan anda.
Jika anda berpuas hati dengan produk kami, bolehkah anda memberi kami 5 bintang?
Terima kasih & Salam,
===================
Hello,

Thanks for your reveiw.

If you are satisfied with our product, would you please kindly give us 5 star?

Thanks & Regards,