Fantastik sted hvor vi helt trygt efterlader vores 2 banditter. Der er de hyggeligste inde bure og udgang til egen voliere fra de fleste rum. Det er anden gang vi bruger dette sted 👌 kæmpe anbefaling... Zobacz więcej
Har brugt Højvang kattepension 3x for min kat og altid fået super god service! Mathilda passer utrolig godt på kattene, sender billeder/videoer af dem, svarer hurtigt på beskeder og er meget fleksibel... Zobacz więcej
Det her, er bare den fineste, bedste og mest fantastiske kattepension. Vi har nu i tre år brugt Højvang under årets sommerferie. Vores kat elsker at være der, og hun er simpelthen så velti... Zobacz więcej
Vi har været gæster hos Højvang Kattepension igennem en længere periode. Her møder vi et højt professionelt niveau med stor indsigt i kattenes velbefindende. Det har været altafgørende for vores valg... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Opvarmet luksus kattepension med egen lænestol og udgang til udeareal. Hos Højvang Kattepension gør vi en ære i, at passe godt på din kat. Vi har mere end 12 års erfaring.
Skjoldbjergvej 23, 6623, Vorbasse, Dania
- Kontakt@højvang-kattepension.dk
- højvang-kattepension.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Fantastik sted hvor vi helt trygt…
Fantastik sted hvor vi helt trygt efterlader vores 2 banditter. Der er de hyggeligste inde bure og udgang til egen voliere fra de fleste rum. Det er anden gang vi bruger dette sted 👌 kæmpe anbefalinger her fra.
Min beste og varmeste anbefalinger .
Min beste og varmeste anbefalinger .
Altid trygt og godt at sende katten på…
Altid trygt og godt at sende katten på ferie her😻
Lille velkomst med kattens navn ved værelset. Altid hyggelig stemning med fokus på misserne.
Mathilda er en fantastisk katteven😻😽
En tryg oplevelse
Vi har været gæster hos Højvang Kattepension igennem en længere periode. Her møder vi et højt professionelt niveau med stor indsigt i kattenes velbefindende. Det har været altafgørende for vores valg af kattepension.
Hertil kommer at Mathilda er en skøn person med fokus på både kat og ejer - og vi oplever altid at vores kat er tryg og meget veltilpas, når vi henter ham. Tusind tak :-)
Vi været meget glade for højvang
Vi har været meget glade for højvang kattepension. Da vi kom og afleverede vores kat Raja, fik vi lov og komme med ind og selv sætte hende ind i det der ville være hendes hjem i en uge. Det så utroligt dejligt ud og de havde en lang/bred gang som kattene kunne lege på, på skift. Mathilda var enormt sød og imødekommende, så man følte sig meget tryg ved at skulle aflevere sin firbenede ved hende. Vi modtog en besked dagen efter, om at det gik rigtigt godt med vores kat og med vedhæftede billeder. Det varmede ens hjerte. Jeg vil helt klart bruge højvang kattepension igen, så en kæmpe anbefaling herfra!
Altid den bedste service til vores kat…
Altid den bedste service til vores kat når vi er på ferie. Kan kun anbefalles 👍
Den bedste pension til min kat
Det er altid trygt at aflevere sin kat i Højvang Kattepension. Man ved, at katten har det som blommen i et æg. Det er også rigtig dejligt, at Mathilda tager sig tid til at skrive en lille opdatering på SMS, inden afhentning af katten. Det betyder meget, at man ved, hvordan ens lille forkælede kat har haft det 😊
Dejligt sted
Jeg er meget glad for Højvang kattepension, for så kan vi tage på ferie og vide, at vores kat har det godt.
Booking og kommunikation foregår nemt via hjemmeside. Aflevering og afhentning af kat er meget fleksibelt med mulighed for selvbetjening, hvilket gør det meget nemt at benytte Højvang kattepension. Vi er meget tilfredse og vil altid anbefale Højvang kattepension.
Den bedste kattepension!
Vi har kun gode ting at sige om dette sted! Man kan mærke, at de gør meget for, at både ejer og kat føler sig glade og trygge. Vi fik vores kat passet i 20 dage - første gang han skulle passes nogensinde - og vi har fået en ligeså glad og veltilpas kat med hjem, som da vi afleverede ham. Man hører mange skrækhistorier om katte, der kommer helt stressede og understimulerede hjem efter længere ophold på pension, men det har langt fra været tilfældet her! Vores kat har tydeligvis været ligeså kærligt behandlet hos Højvang Kattepension som han bliver herhjemme, og ved afhentning var der ingen tvivl om, at han havde nydt sin egen ferie på kattehotel :) Vi er så glade for at have fundet dette sted, og det vil uden tvivl være det eneste sted vores kat skal passes i fremtiden!
Vi har benyttet Højvang Kattepension…
Vi har benyttet Højvang Kattepension gennem 9 år, flere gange om året. Vi er ikke i tvivl om, at ejerne selv er enormt glad for katte! Kattene har rigeligt med plads i de velindrettede bure, og nogle af burene giver endda mulighed for at komme udenfor. Kontakten er altid professionel og venlig. Kan varmt anbefales ❤️
Kan kun anbefales!
Det var første gang vi skulle have vores kat passet, hvilket vi selvfølgelig var lidt nervøse over. Men allerede ved afleveringen forsvandt alle vores bekymringer, pensionen er godt indrettet med hjemlige forhold til kattene og det er dejligt man kan vælge en boks med udegård til! Ejerne er søde og imødekommende og deres engagement for kattene skinder tydeligt igennem. Kan kun anbefales!
Skønneste sted til vores lille kat🐱
Skønneste sted til vores lille kat🐱
Vi kunne ikke drømme om bedre forhold og mennesker til noget af det kæreste vi har. Varm anbefaling. Vi har allerede booket til næste år.
Altid en fornøjelse.
Altid en fornøjelse og komme både og aflevere men også at hente sin kat. Der er styr på tingene.
Det er ikke første gang vi har vores kat hos Højvang og det er bestemt heller ikke sidste gang.
Mathilda som har overtaget det efter sin mor gør et fantastisk stykke arbejde.
Højvang Kattepension har ❤️❤️❤️❤️❤️ for kattene…
Miu har igen haft gode dage hos Mathilda i Højvang Kattepension.
Det burde være ❤️❤️❤️❤️❤️ i stedet for 5 stjerner for Mathilda har virkelig ❤️ for kattene og ser deres forskelligheder. Miu er altid afslappet og sig selv når skal hentes og når hun er hjemme igen.
Pukki på sommerferie 😻
Mathilda er meget positiv og imødekommen. Alt er forberedt og gjort klar, når hun tager imod vores kat. Hurtig og nem ind og udtjekning. Dejligt med billeder af kattene, så man kan følge lidt med.
Vores kat har virket rolig og i balance, når han er kommet hjem igen.
God og hurtig respons på kontakt
God og hurtig respons på kontakt. Første gang vores kat er i pension, den er vanlig meget sart. Men virkede harmonisk og tilfreds. Der bliver lagt billeder op på Facebook undervejs og vores kat fik også renset øjne dagligt.
Rigtig godt sted, som vi vil bruge i fremtiden
Vi har for første gang haft vores lille…
Vi har for første gang haft vores lille skat( Betty) i Kattepension.
Det har været den bedste oplevelse både for Betty og for os. Mathilda er sådan et godt menneske og person. Betty har været så tryg på hendes første ferie og det gjorde også os trygge. Vi kan kun anbefale Højvang Kattepension. Mathilda du er en stjerne.
Fantastik Kattepension!
vi ved altid, at vores kat bliver passet godt på.
Som altid bare OK
Dejligt sted for kattene og ejer er sød…
Dejligt sted for kattene og ejer er sød og fleksibel. Kan kun anbefale stedet.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.