Kiedy znalazłam ostatni slot w recent games, ustawienie zostało po wylogowaniu; mogłem działać dalej, po odświeżeniu wyszło całkiem równo z kawą obok
Dawniej musiałam czekać całymi dniami na odpowiedź, teraz na czacie Natalia odpisała w kilka minut w sprawie bonusu i sprawa od razu była załatwiona.
Mój test: zapytałam na czacie o free spiny, potem odpowiedź trafiała w mój problem, w kasie detal zrobił robotę w tym samym oknie
Bez wielkich oczekiwań testowałam wpłatę przez e-portfel; kwotę dało się poprawić, w moim teście to wystarczyło po pracy.
Pakiet powitalny do 2 000 zł + 200 darmowych spinów
Musisz wiedzieć
Cashout 40 zł był tylko testem
Cashout 40 zł był tylko testem, a kasa kasyna dała radę w historii konta
nie do końca rozumiem zasady obrotu…
nie do końca rozumiem zasady obrotu bonusu, ale obsługa na czacie cierpliwie tłumaczyła, chyba już rozumiem.
Kiedy znalazłam ostatni slot w recent…
Wkład gry w obrót bonusu
Wkład gry w obrót bonusu. Ania na czacie potwierdziła dokładny procent i podała termin odpowiedzi.
Ostatnio grane pokazało właściwy…
Ostatnio grane pokazało właściwy automat po przerwie jak dla mnie spoko 👍
w sumie ok
w sumie ok: przeczytałem bonus przed aktywacją; data była pokazana przy wpisie, w praktyce odpuściłem refresh przed serialem.
kasa na Neteller doszła bez problemu
kasa na Neteller doszła bez problemu, limit dzienny bez zmian jak zawsze
Po zgłoszeniu 6650 dotyczącym…
Po zgłoszeniu 6650 dotyczącym anulowanej wypłaty saldo wróciło na konto gracza szybko, bez potrzeby dodatkowej weryfikacji dokumentów.
Najpierw zmieniłem limit
Najpierw zmieniłem limit; potem było widać, że sesja zamknęła się bez dramatu
status wypłaty wisiał jako oczekująca
status wypłaty wisiał jako oczekująca, potem zatwierdzona, po chwili było już wypłacone na Skrill.
Najpierw otworzyłam kasę przez 4G
Najpierw otworzyłam kasę przez 4G. Później wróciła ta sama strona, na spokojnie brzmiało normalnie następnego ranka.
Mały plus
Mały plus: Kasyno nie wyglądało jak choinka, więc łatwiej było znaleźć kasę ok
Mój test
Katalog
Katalog, ulubione, ulubiony slot — pojawia się na już, bez opóźnień.
nie idealnie
nie idealnie, ale Natalia z live chatu przywróciła free spiny przed końcem rozmowy mała rzecz, a uspokaja
Bez wielkich oczekiwań testowałam…
pociąg znowu stał
pociąg znowu stał. czat nie naprawił bonusu od razu, ale podał realny czas aktualizacji
z telefonu
z telefonu, między aplikacjami, wcześniej sprawdzałem limit tygodniowy, potem wypłacono 120 zł na kartę.
Najpierw wysłałem potwierdzenie adresu
Najpierw wysłałem potwierdzenie adresu. Później wiadomość mówiła co poprawić.
Odrzuciłem bonus po przeczytaniu zasad
Odrzuciłem bonus po przeczytaniu zasad. Fajnie, że strona nie wciskała go przy każdym kliknięciu później.