Kjempe fin opplevelse. God lyd og sikt til senen. Lett og finne frem til parkering. Bra opplegg med å komme inn og ut av arenaen. Lett å få tak på mat og drikke både inne og ute.
Zobacz, co mówią recenzenci
Kjøpte billetter 2 mnd i forveien til Man United mot brighton via denne siden. 4 timer(!) FØR avspark fikk jeg billettene. Prøvde flere ganger og kontakte kundeservice for å få en garanti p... Zobacz więcej
Veldig bra billetter til sesongfinale Liverpool Brentford. Fikk billettene ca 3 dager før. Bra og rask hjelp på kundeservice ved spørsmål. Kommer definitivt til å kjøpe herfra igjen :)
Det var enkelt og oversiktlig å bestille. Vi bestilte til 05.01 og det sto at det var stengt på nettet, men etter en henvendelse til kundeservice tok de kontakt med servicepersonell tilknyttet parken... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Vi hadde en super fin opplevelse
Vi hadde en super fin opplevelse, vår guide Ramzi og sjåføren var fantastisk! Maten var godt, bra underholdning, god stemning og god service!
Veldig godt organisert tur
Veldig godt organisert tur. Dyktig guide,bussjåfør,mannskap.
Vakkert å se Lanzarote og La Grociosa
Anbefales
kjempe morsom opplevelse med pick up…
kjempe morsom opplevelse med pick up av limousin sjåføren Steven som guidet oss gjennom hele toren til kapellet
At ting koster i Vegas , å da mener jeg alt 😅🤣
Hockey er kult , all sport 🤩🙌🏻🥳🥰
Vi hadde med oss barn på 10 og 11 år
Vi hadde med oss barn på 10 og 11 år. Guiden var fantastisk og ga oss en fantastisk opplevelse. Han ivaretok barna og gjorde de interesserte ved å vise bilder og fortalte historier. Anbefaler dette på det sterkeste😄
An interresting guiding by the very…
An interresting guiding by the very knowledgeable guide Ivan.
Bussjåføren og guiden i saltgruvene var…
Bussjåføren og guiden i saltgruvene var 10 av 10👏🏼👏🏼😃😃
MEN guiden i konsentrasjonsleirene var vi ikke fornøyd med 😟
Easy and no waiting.
Helt super tur!
Helt super tur til en vakker vingård med flinke guider. Gode viner og nydelig mat. Anbefaler!
Fantastisk tur med seriøse guider og…
Fantastisk tur med seriøse guider og sjåfører. Kom forbi den lange køen fordi vi hadde billetter. Fantastisk trygt.
Trygg handel i en bransje med mange…
Trygg handel i en bransje med mange aktører og mye usikkerhet. Fikk rask respons på spørsmål
Humørfylt og kunnskapsrik guide
Hellotickets was the only site that had…
Hellotickets was the only site that had tickets at a reasonable price at the time of my order. Quick and easy to go through, I can safely recommend them!
Raskt, effektivt og komfortabelt
En fin opplevelse der bestilling og transport var enkel og rask. Transport i komfortabel bil med en veldig hyggelig sjåfør. Gode beskjeder og holdt kontakt med sjåfør på WhatsApp. Turen til Auswich og Birkenau var lærerik og passelig detaljert. Guide svarte greit på spørsmål og gav en fin presentasjon. Litt utfordrende med lyd og headset i Auswich1, der bør museet gjøre forbedringer, for mye informasjon går tapt pga dårlig dekning og dårlig lyd med mindre du er helt nær guiden.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.