GLS Denmark Recenzje 1 879 572

4,6

Podsumowanie recenzji

Na podstawie recenzji, stworzone przy użyciu AI

Recenzenci mieli niezwykłe doświadczenie z tym przedsiębiorstwem. Klienci są bardzo zadowoleni z szybkości dostawy, często podkreślając, że przesyłki docierają znacznie wcześniej niż oczekiwano, nawet w trudnych warunkach pogodowych. Użytkownicy doceniają również sprawną obsługę i łatwość korzystania z aplikacji, a także bieżące informacje o statusie paczki. Niektórzy klienci byli jednak niezadowoleni z dostawy, zgłaszając problemy takie jak brak powiadomień o doręczeniu, pozostawienie paczek bez nadzoru, uszkodzone opakowania czy niekompletne przesyłki. Pojawiły się również uwagi dotyczące kurierów, którzy odjeżdżali bez próby kontaktu, oraz sytuacji, gdy paczki były kierowane do punktów odbioru zamiast pod wskazany adres.

O czym najczęściej mówią ludzie

Delivery service

Klienci mieli pozytywne doświadczenia z usługą dostawy. Wielu chwaliło bardzo szybką dostawę, często... Zobacz więcej

Service

Klienci dzielą się pozytywnymi opiniami na temat usługi. Wielu konsumentów podkreśla szybkość i sprawność... Zobacz więcej

Product

Ludzie zgłaszają niejednoznaczne doświadczenia z produktem. Niektórzy klienci skarżyli się na brak informacji... Zobacz więcej

User experience

Użytkownicy opisują pozytywne interakcje z user_experience. Konsumenci chwalą aplikację za to, że jest... Zobacz więcej

Staff

Recenzenci wspominają pozytywne opinie na temat personelu. Klienci doceniają miłą obsługę, na przykład w... Zobacz więcej

Na podstawie poniższych recenzji

przyjazna aplikacja, łatwe nadanie przesyłki i bardzo szybka dostawa bez żadnych problemów po drodze

bardzo szybki czas realizacji, niska cena, towar zamówiony wieczorem o 10pm, dotarł o 10am do punktu w drugim końcu kraju

Bardzo dobra, bardzo szybka dostawa, przesyłka nieuszkodzone, odbiór przesyłki w punkcie odbioru (XL - Middelfart) zajęło minutę. 😊

Szybko sprawnie na czas . Bez pomyłek 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌... Zobacz więcej

Ocena firmy kurierskiej najgorsza z możliwych! Brak info o dostarczeniu przesyłki, paczka rzucona bezpańsko pod bramą nieruchomości, przesyłka otworzona (zawartość wypadła na chodnik), pudełko przemoc... Zobacz więcej

Nie zdążyłem wyjść z domu a kurier poprostu odjechał, żadnego telefonu. Trochę cierpliwoci, nikt nie stoi przy drzwiach.

Za każdym razem dostawa powinna być na adres a jest do punktu odbioru

Informacje o mojej przesyłce . Dostarczone prędzej niż podano w zamówieniu. Polecam

1. Przesyłki kurierskie
  2. Kurier
  3. Usługi pocztowe i kurierskie
  4. Usługa wysyłkowa

Informacje o GLS Denmark

Det, du sender og modtager, betyder noget. Det véd vi hos GLS. Og er det vigtigt for dig, er det vigtigt for os.

Vi har mere end 1200 GLS-biler og 1.750 pakkeshops, så vi altid er tæt på dig. Vi leverer, hvor det passer dig bedst, og sørger for, din pakke kommer hurtigt og sikkert frem. Er du ikke hjemme, tager vi den med til din lokale PakkeShop, eller du kan give os fuldmagt til at lægge den et aftalt sted på adressen.

Du kan altid følge dine pakker via Track&Trace, som du finder her: http://bit.ly/findpakke

Du kan også følge dine pakker via GLS-appen, der giver dig det fulde overblik over dine pakker: Download den her: https://link.gls.dk/glsappen

GLS-appen gør dit liv lidt nemmere

Med GLS-appen har du altid det fulde overblik over dine pakker.

4,6

Doskonała

2 mln recenzji

Nie zdążyłem wyjść z domu a kurier…

20 stycznia 2026
Logo GLS Denmark

Odpowiedź od GLS Denmark

Hi Samborski

Thank you for reaching out 💙

Feel free to write to us in english by using our website www.kontaktgls.dk.

I wish you a good day ☀️

Best regards
Oisin S - Customer Service

the package was damaged

the package was damaged, the product is missing

21 stycznia 2026
Logo GLS Denmark

Odpowiedź od GLS Denmark

Hi Edyta

Thank you for letting us know about your experience 🤗

We do what we can to have all parcels delivered intact.

We need to have a closer look at this.

Before we can do that, you must, within 5 working days, go to our website gls.dk/manko and report the missing content.

Once we have received your report, we will look into the matter as soon as possible 😊

I wish you a good day 💙

Best regards