Vi har netop været på ophold med middag og overnatning. Smagfuldt hotel. Alt var godt. Værelset nydeligt indrettet og rent. Maden lækker og serveret dejlig varm i en virkelig flot restaurant. Perso... Zobacz więcej
Jeg er lige kommet hjem fra mit 2. besøg på Hotel Gilleleje Strand og er så glad for begge. Man føler sig meget hjemme og personalet er fantastiske. Deres tilbud er så alle kan betale om man er p... Zobacz więcej
Vi besøger jævnligt restauranten på Hotel Gilleleje Strand, og kvaliteten er den samme gang til gang. Stedet er behageligt, og prisniveauet er fornuftigt i forhold til det, man får. Denne... Zobacz więcej
Vi havde booket et ophold med én overnatning inkl. kaffe og kage ved ankomst, en 2-retters menu om aftenen samt morgenmad. Selve opholdet var overordnet set fint, og personalet var venligt. Derfor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
I hjertet af byen, med stranden i baghaven og med havnen som nabo. Charmerende og helt nyrenoveret hotel fra 1896 med 25 meget forskellige værelser – alle er holdt i klassisk stil. Få f.eks. balkon med havudsigt, udsigt over byens tage eller måske fransk altan mod torv og springvand. Besøg også vores restaurant, pub & café eller torveservering.
Vesterbrogade 4 B, 3250, Gilleleje, Dania
- +4548300512
- hotel@gillelejestrand.dk
- gillelejestrand.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Denne ☆ gælder kun for restauranten.
Denne ☆ gælder kun for restauranten.
Ankom kl.19.25 og bestilte. Kl.20.15 spurgte vi efter vores drikkevarer. Da de blev serveret kl.20.20 blev vi oplyst om at den ene ret ikke kunne laves, så ny bestilling !!! Maden blev så endelig serveret kl.20.40 og var middelmådig !! Personalet virkede ligeglade og der var ingen undskyldning. En rigtig dårlig oplevelse og kan IKKE anbefales !!

Odpowiedź od Hotel Gilleleje Strand
Virkelig god hjemmelavet traditionel…
Virkelig god hjemmelavet traditionel frokostanretning og flink betjening.
Restaurant med godt menukort og…
Restaurant med godt menukort og virkelig god tilberedning samt god service.
Modtog ikke menukort efter 20 min
Vi ankom til restauranten kl 18:35 og blev sat ned ved vores bord kl 18:40. Vi ventede herefter 20 min på et menukort som aldrig kom så vi blev nødt til at forlade restauranten. Super dårlig oplevelse vi kommer ikke igen.

Super god mad…
Havde en super god madoplevelse på strand igår ,vi var fire personer og fik forret hovedret .det var virkelig lækkert og især pasta forret med jomfru hummer var noget af det bedste vi gar fået i lang.
Tak for en dejlig aften .
Og så er det meget rimelige priser
Vi spiste frokost i jeres dejlige…
Vi spiste frokost i jeres dejlige restaurant med gode venner . Perfekt pariserbøf , lækkker cærsarsalat med virkelig blød og mør kylling og fin pil selv rejer💪👍🏼🤩 ved pil selv rejer bør der være en skylleskål og ekstra servietter og en større tallerken til de afpillede skaller , ikke kun en lille sidetallerken.Da vi bad om dette, fik vi kun en serviet og 2 små indpakkede vådservietter . Men vi kommer klart igen . Sødt og venligt personale , 2 unge under oplæring …😇
God oplevelse
Havde 3 overnatninger, dejligt værelse, godt badeværelse, god morgenmad, hyggelige fælles faciliteter, spiste en gang på hotellet, helstegt rødspætte rigtig god oplevelse, og så ligger hotellet meget centralt
Fantastisk Shankt Hans menu
Fantastisk Shankt Hans menu. Virkelig god betjening, selvom der var travlt. Har altid fået god mad hos Jer.
Meget ærgerlig oplevelse.
Vi var der nede og spise onsdag aften d. 22/5.24 og vi blev fint ført hen til vores bord indenfor, men der gik længe før vi fik vores menukort og selv måtte bede om at få dem.
Vi får bestilt maden og forretterne var lækre.
Så ankommer hovedretterne, og 4 ud 6 retter var ikke noget at råbe hurra for.
Bøfferne var tættere på Well done end medium og pomfritterne var knas tørre.
De fleste bøffer bliver dog spist men vi vil sende den ene tilbage. Først får vi af vide at de vil selvfølgelig få køkkenet til at lave en ny, og at vi bare kunne beholde den vi havde og spise videre. Men efter kort tid kommer serveringspersonalet tilbage for at se på bøffen og begynder nærmest at diskutere om at den bøf altså var som den skulle være, men ender til sidst med at hun tager den med ud og får lavet en ny med sætningen “nu må vi se om de vil lave en ny”. Synes bestemt ikke man først skal sige at vi selvfølgelig får en ny og man kan beholde bøffen og derefter begynde at diskutere med sine gæster. Det er bestemt ikke en særlig høflig eller god måde at håndtere situationen på.
Ja det var tydeligt at der var underbemanding den aften og det kunne man bestemt mærke på personalet, som ikke var god til at gemme stressen væk for deres gæster.
Der blev væltet med glas op til flere gange bag baren og andre gæster lagde også mærke til hendes stress.
Det var generelt en meget ærgerlig oplevelse på en ellers hyggelig aften.

Odpowiedź od Hotel Gilleleje Strand
Dårlig service eller manglende konduite
Havde booket en overnatning til weekenden d. 1. til 2. juni. for 2 personer med morgenmad , men opdager at jeg har booket en forkert dato, . Åbenbart til d. 11.4, da hotellet ringer mig op om aftenen, idet vi ikke er ankommet. Jeg forklarer fejlen.( Og også at vi har fået en bekræftelse på mail, som jeg så først ser nu). Kvinden jeg taler med må først spørge sin chef til råds.
Chefen ringer så 5 dage efter. Nej pengene kan ikke refunderes hverken helt eller halv. Vi kan få en flaske cava næste gang vi kommer. Undskyldningen er, at det ikke kan lade sig gøre pga deres” system”.
Hvilken dårlig undskyldning og dårlig service. Det var 1.100 kr lige ud af vinduet. Øv - og de får bestemt ikke besøg af os.

Odpowiedź od Hotel Gilleleje Strand
Fremragende sted i lækre omgivelse.
Fremragende sted i lækre omgivelse.
Havde værelse med balkon og havudsigt, fik dejlig mad i en hyggelig restaurent.
Kommer 100% igen :)
Mvh Søren
Som altid fantastisk mad og super…
Som altid fantastisk mad og super venlig betjening
😋🐥🐣
Vi havde et fantastisk ophold på…
Vi havde et fantastisk ophold på Gilbjerg Strandhotel. Dejlig mad og nærvær i de hyggelige og smukke rammer med Jesper og Line som opmærksomme værter.
Morgenbadning og efterfølgende luksusmorgenanretning. Stedet kan varmt anbefales - vi kommer helt sikkert igen.
😡😡😡😡
Mega ringen service. Der gik rigtig lang tid før vi fik et menu kort og maden overhovedet blev serveret.
Serverings personalet var sjusket.

Odpowiedź od Hotel Gilleleje Strand
Højt serviceniveau og opmærksomhed/kompensation ved fejl
Vi har netop afsluttet et veninde weekend ophold på hotellet. Middagen fredag aften lykkedes slet ikke, der gik alt for lang tid imellem retterne og tjenerne havde alt for travlt. MEN de var super gode til at være opmærksomme og kompenserede fint ved at give drikkevarerne og en ekstra dessert til senere i opholdet. Lørdag gik over al forventning og de leverede god service hele dagen. Deres mad er super god til den pris og alt i alt har det været et super godt ophold. Vi kommer helt sikkert igen, skulle det nordsjællandske trække.
Dejligt hotel med den smukkeste udsigt…
Dejligt hotel med den smukkeste udsigt og det sødeste værtspar. Derudover sublim mad
Kan varmt anbefales
Den lækreste mad.
Så skønt et sted. Simpelthen vidunderlig mad og den sødeste og skønneste betjening. Vi nød hvert minut i de dejlige omgivelser. Bøffen var simpelthen så mør og lækker. Og desserten var helt i top. Vi var alle begejstrede. Kan varmt anbefales.
Lækker januarmenu
Vi har lige fået januarmenuen. Alle 3 retter helt i top og så smukt anrettet. Hyggelig stemning med levende lys på bordene og fin betjening.
God oplevelse
Pænt, rent og nydeligt hotel med god placering. Personalet var virkelig flinke og imødekommende. Vi fik vores værelse opgraderet fordi der tilfældigvis var plads på et bedre værelse, hvilket vi var meget taknemmelige for.
Min mor og jeg besøgte stedet igår
Min mor og jeg besøgte stedet igår. Må sige
Jeg er rystet over deres spisested. Ankomst kl 1800
Afgang kl 1845. Vi bestilte bøf med Bernese
Kødet var rådt fyldt med sener så tragisk var det
Og prisen for sådan en gang affald var høj nok.
Tak og god jul til jer og ikke på gensyn
Kim Jensen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.