Freelifer - Autocamper Rejser Recenzje 53

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Oceniono na 5 z 5

Tyrkiet 2026 og Marokko 2025 Spændende måde at møde fantastiske lande på. Mega hyggeligt med mange rejsevenner. Vi har altid følt os i “gode hænder” og fået al den hjælp og vejledning vi havde br... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dejligt at Trustpilot fungerer. Vi skrev en anmeldelse i marts 2025 som Freelifer har forsøgt at få slettet via Trustpilot her i april 2026 - heldigvis uden held. Vi står 100% ved det tidligere skrev... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Tyrkiet 2025 Hvis du vil opleve det Tyrkiet man ikke ser når man rejser charter. Vi har set området og kulturskatte vi ikke viste fandtes i Tyrkiet Vi fik mulighed for fællesskab og individuel o... Zobacz więcej

1. Organizator turystyki
  2. Agencja wycieczek kulturalnych
  3. Dom seniora
  4. Wypożyczalnia kamperów
  5. Agencja turystyczna
  6. Biuro podróży

Napisane przez firmę

Vi er et nordjysk firma, der planlægger og arrangerer rejser for autocamper entusiaster. Alt er planlagt. Og vores ture kan ses på www.freelifer.dk autocamper rejser. Vores rejse gæster er normalt mellem 50 og 80 år og har kørt i mange forskellige typer autocampere og vans - alle rejsende er velkomne. Autocamper kan være lejet eller ejet. Man kan have hund med. Der er mange oplevelser inkluderet i vores rejser, men alle er fri til at køre i eget tempo.

4,0

Odpowiada na 81% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Tyrkiet 2026 og Marokko 2025

Tyrkiet 2026 og Marokko 2025
Spændende måde at møde fantastiske lande på.
Mega hyggeligt med mange rejsevenner.
Vi har altid følt os i “gode hænder” og fået al den hjælp og vejledning vi havde brug for.
Godt organiseret med skift mellem camping og stellpladser.
Vi anbefaler helt klar andre autocampister at rejse med Freelifer.

21 maja 2026

Fantastisk rejse i Marokko

Det var en fantastisk tur til Marokko 2026 med mange gode oplevelser et flot program med mange gode oplevelser i vores turleder gjorde et fantastisk arbejde for os alle i er super 👍

17 marca 2026

Dejligt at Trustpilot fungerer

Dejligt at Trustpilot fungerer. Vi skrev en anmeldelse i marts 2025 som Freelifer har forsøgt at få slettet via Trustpilot her i april 2026 - heldigvis uden held. Vi står 100% ved det tidligere skrevne.

20 kwietnia 2026

Forårstur til Marokko 2026 18/3-14/4

Tusind tak for en helt igennem super dejlig tur til Marokko. Både jeres fantastiske research og rejsebog, Karin og Simons turledelse og vore rejsefæller har givet os minder for livet og gode venner. Måske mødes vi igen. Tusind tak 🙏🙏🙏.

5 Stjerner til Freelifer

5 Stjerner til Freelifer

Vi er nu på vej hjem efter et fantastisk eventyr i Marokko i marts/april 2026.
En rejse, der har åbnet vores øjne og sind for de mange forskelligheder, vi mødte i landet.
Landskab og natur ændrede sig omkring hvert hjørne. Nogle byer havde rene gader og flotte huse, de næste havde faldefærdige rønner med smadrede jordveje mellem husene. Ja, vores grænser blev flyttet, når vi så familier bo i jordhuler og overdækninger af plastik.
Dog mødte vi altid en venlig, imødekommende og inkluderede smilende hilsen fra børn og voksne. Trods fattigdom udtrykte de glæde og tilfredshed med tilværelsen.

Alt dette, samt mange andre spændende oplevelser, fik vi på denne veltilrettelagte og engagerede rejse gennem Marokko. Vi besøgte kongebyerne, overnattede i ørkenen, red på dromedarer og kom meget tæt på ganske almindelige marokkanere og berbere.

Nu bundfælder oplevelserne sig, og viser sig som dyrebare billeder i genoplevelsen. For os en kulturrejse, der har givet stor respekt for et folk, der på forskellige måder udnytter de sparsomme muligheder, de er blevet tildelt.

En stor tak til Kim og Annemette for en veltilrettelagt og forskelligartet rejse, og stor ros til Simon og Karin for den engagerede og altid nærværende gennemførelse af turen. Uden jeres indlevelse og præsentation af oplevelserne, havde det blot været en campertur i et nyt stort fremmed land.

Vi er dybt berørte af rejsen og vil ønske mange flere vil tage imod jeres kommende tilbud gennem Freelifer.
Vores varmeste anbefaling og tak.

Nico & Hans-Ole Jessen, Ringkøbing.

Marokko forår 2026…

Fantastisk dejlig tur med de dejligste positive campister, altid spændende og eventyrlige Marokko med alt planlagt til mindste detalje, tak Kim og Annemette

14 kwietnia 2026

Marokko Marts/April 2026

Vi har haft den mest fantastiske oplevelse på vores autocampertur rundt i Marokko med Freelifer – det kan simpelthen ikke anbefales nok!

Turen var utrolig velplanlagt fra start til slut, og vi følte os trygge og godt taget hånd om hele vejen. Marokko er et eventyrligt land med en helt særlig kultur, natur og stemning – og takket være Freelifer fik vi lov til at opleve det hele på en autentisk og nærværende måde, som vi aldrig selv kunne have planlagt.

En kæmpe ros skal lyde til vores guider Karin og Simon. De var helt exceptionelle! Altid hjælpsomme, engagerede og med en smittende god energi. De sørgede for, at alle følte sig inkluderet og godt tilpas, og de delte gavmildt ud af deres viden om både landet og de steder, vi besøgte. Uanset om det handlede om praktiske ting, lokale oplevelser eller bare en hyggelig snak, var de der altid med et smil.

Vi oplevede alt fra imponerende bjerglandskaber og ørken til spændende byer og lokale traditioner – og der var en perfekt balance mellem fællesskab og frihed til egne oplevelser.

Alt i alt en rejse vi aldrig vil glemme – og vi vil uden tvivl rejse med Freelifer igen!

De varmeste anbefalinger herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastiske Marokko

Vi har været med på en FANTASTISK tur til Marokko i sept.-okt. 2025 med Annemette og Kim, hvor vi oplevede så meget mere end vi havde forventet. De gjorde hele turen til en rejse vi aldrig glemmer 🤩
Vi havde inden turen hørt så meget positiv om deres rejser og vi kan kun anbefale dem har lyst til en sådan rejse - bare se at komme afsted.
Anders og Maibrit

18 września 2025

Marokko

Marokko efterår 2025.
Hjemvendt fra en helt fantastisk tur som har overgået vores vildeste fantasi. Svært at sætte ord på men sjældent har vi oplevet så meget, set så meget. Vi har fået så mange oplevelser og ALT fungerede til punkt og prikke. Annemette og Kim gav os en oplevelse for livet. Deres måde at være på, deres tilgang til alt og deres viden om Marokko var fantastisk. Bare tak - de varmeste anbefalinger fra os. Anita & Allan

27 października 2025

Tyrkiet 2025

Tyrkiet 2025
Hvis du vil opleve det Tyrkiet man ikke ser når man rejser charter.
Vi har set området og kulturskatte vi ikke viste fandtes i Tyrkiet
Vi fik mulighed for fællesskab og individuel oplevelser noget vi satte stor pris på
Vi boede på gode pladser, men også på primitive pladser, men altid i nærheden af de steder vi besøgte. Vi brugte bare faciliteterne i vores vogn, når det blev for primitivt.

1 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Vi deltog i en camperrejse med…

Vi deltog i en camperrejse med Freelifer og har efterfølgende forsøgt at få tilsendt en faktura for vores deltagelse i rejsen "Tyrkiet 2025". Allerede for 11 dage siden bad vi skriftligt om dette. Vi fik svar, at fakturaen ville blive sendt inden for 8 dage – men d.d. har vi stadig intet modtaget eller hørt.

En faktura burde kunne hentes hurtigt fra et normalt bogføringssystem – medmindre der ikke føres korrekt bogføring.

Vi vil derfor gerne dele denne erfaring med jer, der overvejer at købe en rejse gennem Freelifer:

Hvis du skulle blive syg før eller under turen og får brug for din rejseforsikring, er det vigtigt at vide, at de fleste forsikringsselskaber kræver dokumentation i form af en faktura for at udbetale erstatning.

Freelifer ser dog ikke ud til at kunne (eller ville) levere fakturaer – vi har i hvert fald ikke fået nogen, og vi kender til flere andre, der har oplevet det samme.

Derfor en venlig opfordring: Sørg for at få skriftlig bekræftelse på betaling og faktura, inden du indbetaler. Det handler ikke kun om god forretningsskik, men også om dine muligheder for at gøre krav gældende, hvis noget går galt.

Desuden rejser det naturlige spørgsmål, hvordan Freelifer håndterer deres regnskab over for SKAT, hvis de ikke udsteder fakturaer til betalende kunder.

Vi deler dette for at andre kan træffe deres valg på et oplyst grundlag.

15 maja 2025
Logo Freelifer - Autocamper Rejser

Odpowiedź od Freelifer - Autocamper Rejser

Kære Lene og Bjarne,

Vi har skrevet til jer, at I får faktura indenfor 8 dage, hvilket vi overholder.

Fra mange firmaer, kan det tage længere tid at efterkomme ønsker. Vi har oplyst jer og I vil modtage faktura rettidigt.

Jeres spekulationer omkring Skat har vi ikke noget med at gøre. Efter rådgivning fra revisor, bad vi jer bekræfte faktura adresse.

Hvilket I ikke ønskede at gøre af uvisse grunde for os.

På trods af dette sender vi faktura til jer rettidigt.

I er altid velkomne til at kontakte os på email. Det er uklart, hvorfor I fortsætter med at skrive på trustpilot i stedet.

Venlige hilsner,
Annemette og Kim

Spændene og veltilrettelagte camperrejser

Vi er et par, som har haft den store glæde at rejse med Freelifer både i Marokko 2024 og i Tyrkiet 2025. Begge rejser er lige efter vores smag, hvor oplevelsen på rejsen og sammenholdet camperne imellem er det der tæller, frem for komforten på overnattingsstedet. Vi er californiafolk og er deraf lidt ringere stillet end camperfolket mht. bad og toiletforhold. Freelifer arrangerer nogle rejser, som vi ikke har fantasi til selv at sammensætte. Den udførlige rejsemappe giver inspiration til at “udforske” landene yderligere, end blot at køre den hurtige rute, for at komme hurtigt frem til næste overnatningssted. Hvis du har lidt “eventyr” i blodet så er Freelifer rejser perfekte. Den netop gennemførte Tyrkiet rejse var en rigtig spændende rejse, hvor vi kom til steder vi aldrig selv vil have fundet. Tyrkiets campingpladser har almindeligvis ikke vesteuropæisk standard, hvilket vi blev gjort opmærksom på i rejsematerialet. Og når gruppen samtidig bestod af omkring 14 køretøjer blev udbruddet af overnatningssteder samtidigt meget mindre.
Vi ser frem til at skulle på næste spændende Freelifer rejse og giver Freelifer vores bedste anbefaling.

25 kwietnia 2025

Hjerterum ❤️

I oktober 2024 var vi i Marokko med Freelifer. En veltilrettelagt og velgennemført tur - både af rejsearrangører og turledere.

Dagen inden vi skulle retur til Spanien fik vi motorstop. Da vi blev præsenteret for en værkstedspris som vi var noget skeptiske overfor og vi samtidig ikke kunne nå færgen hjem næste dag kontaktede vi Kim og Annemette i håb om råd og vejledning.

Og DET fik vi. Kim og Annemette var selv turledere for en gruppe som kørte en uge efter os. Udover den opgave brugte de tid på at skaffe os hjælp blandt deres lokale netværk så vi i løbet at et par døgn igen var kørende. ( Den oplevelse ved mekanikeren og hans familie var i øvrigt helt uovertruffen, men det hører en anden historie til.)

I mellemtiden var vores gruppe rejst hjem, og igen fik vi hjælp og blev indlogeret på en campingplads i 3 dage hvorefter vi blev “adopteret” af den bagvedkørende gruppe. Vi fik en helt fantastisk velkomst og tilbragte de sidste par døgn med den nye gruppe.

Alle omkostninger i forbindelse med forsinkelsen betalte Freelifer. Det havde de på ingen måde behøvet.

Den hjælp vi fik var langt ud over hvad vi på nogen måde kunne forestille os, men for Kim og Annemette var det helt naturligt at gøre alt hvad de kunne for at vi skulle føle os trygge i et, for os, nyt land.

De bedste rejseoplevelser
Orla og Berit Barsøe

24 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Har været med Freelifer i Sydspanien…

Har været med Freelifer i Sydspanien 2024 fantastisk og veltilrettelagt tur med masser af hygge og gode oplevelser, om det så var hundepasning klarede Anne Mette også det imens vi var på oplevelse med Kim
Alt i alt en rigtig go tur
Som vi bestemt kan anbefale
Jette og Jan Andesen 👌👍🥰

14 września 2024

Marokko og Tyrkiet med Freelifer

Min mand og jeg, samt vores 2 mindre hunde, har været på tur med Freelifer 2 gange.
Marokko rundt forår 2023 og Tyrkiet rundt forår 2024
Begge turer bar præg af en meget gennemarbejdet tilrettelæggelse.
Vejene vi blev anbefalet at køre fra sted til sted, var valgt ud fra Freelifers observationer, så vi ikke kom ud i områder, hvor vores biler ikke kunne køre.
Begge lande, var en kæmpe oplevelse, som vi ikke havde turdet køre alene.
Rejsedagbogen som vi fik udleveret ved turens start indeholdt en skattekiste af informationer og gode tips.
Vi har deltaget på adskillige turer og disse 2 hører til i toppen.
Vi havde allerede ved tilmelding, forventet en lavere standart på pladserne i de to lande.
Vi er jo ikke i Europa, det kan vi sagtens finde ud af selv.
Vi har haft de bedste oplevelser med de bedste tur ledere.
Hilsen Sven og Mette i HUNDEHUSET

26 czerwca 2025

Tyrkiet for sidste gang

Det hele, turen var dårlig tilrettelagt, på første campingplads måtte vi have fat i 2x 5 fliser, et sæt til hvert forhjul samt vores niveauklodser for at holde nogenlunde vandret, de øvrige problemer på turen ang p-pladsen som overnatning er vist kommenteret rigeligt, jeg havde glædet mig til de 2 annoncerede rundture i Istanbul, hvad fik vi, EN dag i byen uden at se noget særligt, hvis I syntes at den gamle bydel var turen vær så tro om, i Tyrkiet ligner alle markeder sig selv, vi er glade for at vores rejser med jer er slut.

24 kwietnia 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej