Firstdate

Oceniono na 1 z 5

Endelig hold jer væk fra denne datingside. Spild af penge og energi. Fik en masse beskeder uden indhold i profil som viser total useriøst. Som flere udenlandske sites hvor personer får penge for at sk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Jeg har flere gange prøvet at slette min profil - alligevel bliver jeg bombarderet med spammails om alt muligt fra Firstdate. Jeg er ved at eksplodere af arrigskab pga den chikane det er når man mo... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Så får man en mail. hvor man bedes kontakte Firstdates kundeservice, fordi de ikke kan se min profil. Det kan jeg godt forstå, for jeg har aldrig oprettet nogen. Jeg kontakter ikke deres kundeserv... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Usługi matrymonialne

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Skandinaviens snabbast växande datingsite - En ny medlem var 30e sekund - 70% hittar någon på Firstdate

Inni użytkownicy przeglądali również

et par flade lusinger

Fup og svindel firma..

15 lipca 2013

Hej,

Vi har en automatisk fornyelse af Guldmedlemskabet samt en opsigelsesperiode på 60 dage,
du betaler for den aktuelle abonnementsperiode plus 60 dage.
Information om dette kan ses i vores brugerregler/betalingsvilkår, som du accepterede, da du registrerede dig, de er desuden linket inde på siden.

Dårlig service. Griske.

Når man vil melde sig ud. Skal man først betale for 60 aboment.

8 lipca 2013

DET VÆRSTE FUP FIRMA

Jeg faldt også over prøv 7 dage for en krone og gik ind og meldte fra med det samme for at være sikker på at de ikke ville hæve 249 kr. hvis nu jeg ikke huskede at gøre det i tide. men nej nej de har skam hævet de 249 kr. og ja det er jo stort set umuligt at komme i kontakt med dem den eneste måde er over et ticket system som de alligevel ikke svare på jeg har i hvertfald ikke hørt noget i nu...

Hold jeg langt væk fra dem

2 lipca 2013

TILMELD DIG IKKE !!!

TRO IKKE PÅ DERES FINE REKLAMER.
Det ser sååå fint ud. Og de lover mødegaranti, og "der er ingen risiko"...etc. etc.
Men pas på. Lige så snart de har dit kreditkortnummer, kører karrusellen. Og nu kan du pludselig ikke komme i kontakt med dem. Mail, tlf, hjemmesiden, intet svarer. Og du vil opdage at de trækker penge hver måned.
Jeg var nødt til at udskifte mit dankort. Gebyr 280 kr.

28 czerwca 2013

svindel og bundefangeri

de tager penge fra din konto og du slipper ikke ud af det. de påstår du binder dig for 60 dage også selvom du prøver deres tilbud om at prøve det for 1 krone. brug aldrig firstdate, det er svindel og humbuk

27 czerwca 2013

Spam e-mails

De sender spam e-mails til min 11-årige søn hele tiden. Er umulig at få til at svare på e-mail om de vil slette min søns e-mail fra deres lister. Dybt useriøst og fup!!

26 czerwca 2013

Hej!

Kontakta oss på http://www.firstdate.com/kontakt/ så ska vi hjälpa dig avanmälda dig från mailen!
Med vänlig hälsning,

spam spam spam

Kan desværre ikke give 0 stjerner, for så havde de fået det men kan kun tilslutte mig tidligere klage,
De sender spammails og forsøger man at framelde sig, får man oplyst at mailen ikke findes i deres system, hvilket er meget underligt, for hvordan faen kan de så sende disse spammails??????

26 czerwca 2013

Med vänlig hälsning,

Godt datingsite

Godt datingsite som jeg har været medlem på en tid. Har mødt forskellige piger og logger altid ind, når jeg vil have en date.

Enkel og rart

Der gik et par dage, inden jeg fik svar på mit spørgsmål fra Kundetjenesten, men jeg fik et godt svar. Synes sitet er enkel og rart.

Godt site!

Godt site! Der er ligt rigeligt mange funktioner, som det kan være svært at finde rundt i, men hellere det end for få!

Min profil

Hvordan sletter man ens profil der inde
Der kommer nok 10 - 20 mail fra dem om dagen
Pisse træls er ikke betaler ikke til siden
De skriver Baer at man skal lokke sig ind
Og der efter i en profil men nej ingen hjælper

6 czerwca 2013

Giv lyd fra dig til vores kundeservice på: support.firstdate.com
Benyt rubrikken "Per-trustpilot", så hjælper vi dig hurtigst muligt!

Fup og svindel!!

"Firstdate.dk og .com er det rene svindel, de reklamerer med en aktiv datingside, men deres side består af 90% inaktive profiler!
Dette kan man selvfølgelig først se, når man har indløst medlemskab, som så binder brugeren i 60 dage!!
Svindel og dårlig forretningsmoral, og alle advares mod at bruge deres "service"!!
Ved henvendelse omkring dette, fyrer de bare indstuderede retirader af, ignorerer henvendelsens indhold og holder fast på at købt er købt!!"

6 czerwca 2013

Giv lyd fra dig til vores kundeservice på: support.firstdate.com
Benyt rubrikken "Kim-trustpilot", så hjælper vi dig hurtigst muligt!

FUB FIRMA

Undgå denne side, da du ikke selv kan slette din profil og derved stoppe betalingerne til dem. De er nogle tyve.

23 maja 2013

Giv lyd fra dig til vores kundeservice på: support.firstdate.com
Benyt rubrikken "Asger-trustpilot", så hjælper vi dig hurtigst muligt!

first date

svindel firma de skriver om min købshistorik det må de da selv kunne finde ud af når de tager pengene det er ikke til og komme ud af hjælper det noget og melde til politiet

15 maja 2013

Giv lyd fra dig til vores kundeservice på: support.firstdate.com
Benyt rubrikken "Jack-trustpilot", så hjælper vi dig hurtigst muligt!

Latterlig Firstdate.com

Som skrevet side op og side ned herinde, så har jeg betalt dertil siden sidste Januar 2012 :) Selvom jeg har annulleret FirstLorteDate.Com
og opdagede det først igår pga. anden grund :)
Men lukket kortet og bestilt anden kort, som løser problemet, selvom der gå en uge før man har kortet, så bemærk datoen haha
for alle der skal bruge kort nr. lukkes og skal oplyses derom det nye nr. !

Held og lykke derude

hilsen Jk

15 maja 2013

Giv lyd fra dig til vores kundeservice på: support.firstdate.com
Benyt rubrikken "Jan-trustpilot", så hjælper vi dig hurtigst muligt!

Uhæderlig

Kan desværre se at jeg er faldet i samme faldgrube som alle andre. Tilslutter mig aldeles og uforbeholdent alle andres udtalelser om first fraud date!
Jeg ringede to gange til min bank for at sørge for, at der ikke blev trukket penge på mit kort fremover. Har nu opdaget, at firstdate (som tilsyneladende er firstdate med min konto) har trukket penge igen.Overvejer politianmeldelse OG henvendelse til Kontant.

10 maja 2013

Giv lyd fra dig til vores kundeservice på: support.firstdate.com
Benyt rubrikken "Camilla-trustpilot", så hjælper vi dig hurtigst muligt!

Total kriminelle.....

Skod firma!!! skynd dig at spærre dit betalingskort, disse forbryder har ingen hæmninger :-( værste dating site jeg har oplevet!!!! Hvis i læser denne anmeldelse ( first date) så FUCK jer.... burde møde op i Havnegade.......

7 maja 2013

Giv lyd fra dig til vores kundeservice på: support.firstdate.com
Benyt rubrikken "Brian-trustpilot", så hjælper vi dig hurtigst muligt!

Rigtig skidt side!

Jeg var i banken i dag og få et nyt kort så de ikke kan trække flere penge! Jeg kan kun anbefale, at andre gør det samme. De var klar over problemet og der var ingen ko på isen med, at få et nyt kort. Jeg har Nordea.

Min oplevelse med firstdate.dk er ikke den bedste. Ud over alle de spammails man får fra det der ligner robotter, er siden samtidig meget uoverskuelig. Jeg har forsøgt, at få min profil slettet flere gange men man får den besked, at ens guldmedlemskab skal løbe ud. Ikke pænt firstdate!

Jeg kan kun anbefale, at sprede budskabet så andre ikke kommer ud for det samme.

Hyg jer der ude!

7 maja 2013

Giv lyd fra dig til vores kundeservice på: support.firstdate.com
Benyt rubrikken "David-trustpilot", så hjælper vi dig hurtigst muligt!

Oceniono na 1 z 5

DE BLIVER BARE VED AT TRÆKKE PENGE PÅ MIT KORT!!!!!

De bliver ved med at trække penge fra mit kort jeg har deaktiveret mit guldmedlemssskab alligevel trækker de 249 kr startede med at få 1 uge til en krone men de fortsatte med og fornyede automatisk og jeg kan ikke komme i kontakt med firstdate på nogen måde,har også prøvet at ændre kortoplysninger under betaling men det kan man heller ikke,får også en masse spammail fra brugere i sverige,norge,finland som fylder min indbakke med disse mail som ikke er direkte brev til mig men også en masse andre brugere..Vil bar sige svindel og humbuk de stjæler ens penge har prøvet at slette min profil flere gange men der står i boksen hver gang at mit guldmedlemsskab først skal udløbe. -10 STJERNER FRA MIG

26 kwietnia 2013
Oceniono na 1 z 5

Det er en scam datingside!

Firstdate.dk er en meget dårlig datingside, og de er kun interesseret i at snyde dig for dine penge.
Det er umuligt at opsige din profile, og de trækker en masse penge på dit dankort.
Du kan ikke komme i kontakt med firmaet, da der er ingen telefonnumre eller e-mail adresser på deres side.
De forlanger 2 mdr. opsigelse, som er direkte ulovlig med købeloven i Danmark.
Jeg så en annonce på en hjemmeside om at prøve deres datingside i 7 dage.
de skriver intet om at hvis du ikke selv opsiger ingen 7 dage, så skal du som et minimum betale for 2 måneder ( 2 x 249 kr.) mere.
Firmaet er ligeglade med dine henvendelser, og tænker kun på at kunne snyde dig for dine penge.

19 kwietnia 2013
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej